Waarom betalen mensen voor seks of een eeuwigdurend beroep?

Inhoud

Zoete kruimels

Hoe een hoer te herkennen?

Het enige dat een man echt tot een vrouw trekt, is misschien seks.. Bruid losgeld is een voorschot voor toekomstige seks. Valery Saltykov.

Waarom seks wordt betaald

Waarom betalen mensen voor een knipbeurt, medische behandeling, autoreparatie of een cursus? Ik heb het antwoord, maar heb je een reader? Dat wil ik eerst weten wat mijn mening hierover is – er zijn geen problemen: in het leven van elke persoon zijn er dingen die hij beter doet en dingen die beter zijn voor iemand anders. Het is onmogelijk om alles te kunnen, maar iets specifieks is gemakkelijk. Het is onwaarschijnlijk dat een persoon als een redelijk wezen zou worden beschouwd als hij dergelijke onzin niet voor zijn eigen bestwil misbruikte en gebruikte, waarbij bijna altijd externe professionals betrokken waren om zijn eigen problemen op te lossen. Maar echt: waarom zou je in godsnaam je eigen tijd en zenuwen verspillen aan een zaak die je niet begrijpt, als er een mogelijkheid is om het snel en efficiënt op te lossen, zelfs als je ervoor betaalt? Jij – ik, ik – jij; elk – indien mogelijk, voor elk – volgens zijn behoeften. Met behulp van zulke eenvoudige formuleringen is het een plezier om door het leven te gaan, en degenen die dit begrepen, vragen zich niet langer af waar er een mogelijkheid is om een ​​deel van het werk aan een ander over te dragen. Gezond verstand dicteert om dergelijke trucs (of wijsheid) in elk specifiek geval toe te passen, en waarom in vredesnaam een ​​uitzondering op iets maken, zelfs als het om seks gaat? Dit is de reden waarom de profs in seks minder gewaardeerd moeten worden dan de profs in timmerwerk.?

Gisteren hebben we in de sauna berekend hoeveel het kost om naar een minnares te gaan en het bleek dat het veel goedkoper was dan de gemiddelde prijs voor de gemiddelde kwaliteit van gelijkaardige seks met een vrouw die wettelijk is getrouwd. Zoals ze dachten, was het simpel: ze namen het salaris dat op het altaar van legitieme liefde was gelegd en deelden het door het aantal personen ten laste, en vergeleken het vervolgens met de resterende kosten. Kortom, de meeste deelnemers aan de telling beoordeelden de situatie objectief en kwamen tot de conclusie dat seks vaak wordt gekocht in een huwelijk van mindere kwaliteit, maar tegen een te hoge prijs. Ik ben er zeker van dat dezelfde berekeningen worden gemaakt door het eerlijkere geslacht en met hetzelfde rampzalige resultaat, en met de groei van homo-erotisering van de samenleving gebeurt dit vaker. Het blijkt dat mensen in zaken die met seks te maken hebben, heel bewust hun gezond verstand uitschakelen en zichzelf beroven, maar is het niet zo stom als het moederbord van een kapotte computer proberen te repareren met een soldeerbout in huis? Vroeg of laat rijpt een persoon tot de juiste beslissing, en … er verschijnen geliefden en minnaressen, waar betaalde seks de show regeert. De meest praktische gaan verder, in dit geval gebruik maken van de diensten van prostituees en prostituees, waardoor de kosten verder worden verlaagd en de kwaliteit van hun eigen tevredenheid wordt verhoogd..

Probeer geen hoogdravende woorden over liefde te mengen, over het feit dat zonder seks die vreugde niet brengt en die betekenis niet heeft … – ik heb het uitsluitend over fysiologie. Zie je, in het proces van monoseksueel (masturbatie) ervaart 99% van de vrouwen een volledig orgasme, terwijl in het proces van partnerseks voor liefde de tevredenheid amper 30% bereikt. Probeer voor jezelf te bewijzen (!) Dat liefde hoger is dan fysiologie. Geloof me, zelfs de sterkste wens om een ​​computer te repareren, staat je niet toe dit te doen zonder de juiste vaardigheden – net als liefde in relatie tot de kwaliteit van seks. In de regel komt een gevoel op een leeftijd waarop de ervaring van zijn fysiologische belichaming extreem klein is en het verlangen ongelooflijk veel is. Tegen deze achtergrond verschijnt ontevredenheid en legt de eerste steen in de muur van toekomstige vervreemding in het intieme leven. De samenleving heeft een dergelijke vooringenomenheid stilzwijgend erkend en is toleranter geworden ten opzichte van voorechtelijke ervaringen in bed, maar wie speelt in dit geval de rol van leraren, wat zijn hun kwalificaties en zullen ze voldoende zijn voor iedereen? Ik had het geluk tijdens de periode van hyperseksualiteit een seksspeeltje te worden in de handen van een ervaren vrouw die gretig is voor dit bedrijf, zijn er veel van deze binnen uw bereik, lezer? Dat is het …

Ik schreef al ergens in het boek dat mannelijke en vrouwelijke ontmaagding (eerste seksueel contact) inhoudelijk ideaal zou moeten zijn, omdat alleen in dit geval ongemak en de ontwikkeling ervan tot seksuele psychische problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen. Maar lang vóór mij kwamen veel geesten van de mensheid tot deze conclusie, door seks te beginnen met seksverlichte partners en het van tijd tot tijd te corrigeren door middel van dezelfde betaalde seks met ervaren prostituees en prostituees. Ik ken persoonlijk ouders die zelf babos hiervoor hebben losgemaakt, in het besef dat moraliteit in dit specifieke geval misschien helemaal niet werkt zoals je wilt. Overigens, probeer bij het onderwerpen van deze zaak aan een morele beoordeling de voordelen ervan en de gevolgen van betaalde seks onbevooroordeeld te vergelijken en pas dan conclusies te trekken. Naar mijn mening is dit precies het geval wanneer de resultaten “standaard” een grote invloed kunnen hebben op uw leven, en niet alleen op uw seksualiteit. Vraag het aan de ervarenen, zij zullen bevestigen. Zelf ga ik met mijn vrienden opwarmen in het badhuis (buiten het raam, dertig is onder nul), we zullen daar ook alles bespreken, zodat jij, de lezer, het resultaat niet alleen kan vergelijken met mijn puur persoonlijke mening, Maar in het algemeen. Laat de sceptici voorlopig een hapje eten, hun visie op dit onderwerp zal in geen enkel scenario veranderen, zelfs niet voor de hand liggende …

Waarom betalen mannen voor seks?

Een man van nature moet precies een man zijn: hij kwam, zag (rook), wilde, neukte … – maar in de moderne wereld verlangt niet elke vrouw naar dergelijke relaties, bovendien kan ze ze voor een goed leven. Het enige dat een man echt tot een vrouw trekt, is misschien seks. Ja, later ontstaat een complexer complex van wederkerigheid, maar aan het hoofd staat ondubbelzinnig seksuele aantrekkingskracht en aantrekkelijkheid. Om hun doel te bereiken, zijn de meeste mannen klaar voor veel, maar alleen geld staat alles toe en bijna altijd. Meer dan eens heb ik van de zwakken gehoord dat rijkdom hen op dezelfde manier opwindt als het uiterlijk en de innerlijke inhoud van mannen, dus waarom zou u er geen gebruik van maken? Ik ben het ermee eens dat langdurige seksuele relaties het gemakkelijker maken om seks te hebben, maar de morele en materiële kosten die aan een dergelijk contact voorafgaan, zijn niet vergelijkbaar met de kosten die de man ontvangt door voor dergelijke diensten te betalen, bijvoorbeeld prostituees. Bovendien wordt tijdens betaalde seks het meest aambeiengedeelte van geslachtsgemeenschap – gevoelens – uitgeschakeld. In theorie wordt verondersteld dat ze sensaties verergeren, in feite vertragen ze alleen maar, waardoor de hersenen worden gedwongen om op verschillende fronten tegelijk te werken. En als we het hebben over de belangrijkste vijand van seks – eentonigheid, gebrek aan realisatie van perverse fantasieën … – dan kun je zelfs het licht uitdoven. Betaalde diensten hebben een ruime keuze, terwijl u niet alleen het gewenste type partner kunt bestellen, maar ook de wensen die door haar worden vervuld. Het is nauwelijks mogelijk om deze “genietende” monogamie te bereiken met een gezonde fysiologie en psyche van zelfs maar één van de partners..

De meest dwingende reden voor betaalde seks is echter de overvloed aan mannelijke seksuele complexen. Het is tenslotte alleen in gesprekken dat mannen voorbeelden zijn van seksuele perfectie, in feite komt dit zelden overeen met de realiteit en wat moet er gebeuren? Met geld kan seks worden gelijkgesteld met een dienst, en een prostituee met een coach. Een dergelijke afstemming geeft de hersenen de mogelijkheid om niet positief te verliezen, zelfs als het duidelijk liegt tijdens de handeling, omdat een coach nodig is om te trainen zonder verontwaardigd te zijn over mannelijke mislukking. Vrouwen, na het lezen van liefdesverhalen en het bekijken van tv-series over hen, eisen vaak het onmogelijke en dwingen hun geliefde overal en altijd wonderen te verrichten. De stronk is duidelijk, in het moderne tempo van het leven zou niet iedereen dit op de penis moeten volgen, maar je wilt weer neuken en het probleem is opnieuw … Kortdurende niet-bindende seks tegen betaling verwijdert echt de meeste van de mannelijke seksuele spanningen, als een soort preventie van verschillende ziekten op basis van geslacht. Wat kan ik zeggen, maar mannen zijn in termen van intieme relaties extreem afhankelijk. Het feit dat mannen veel opofferen voor een gunst in seks, betekent niet dat ze hun lot verdragen – het negatieve hoopt zich jarenlang op, en pas na het proberen van betaalde diensten, begrijpen velen de ware betekenis van het sterke geslacht en de werkelijke kosten van seks.

De haat van vrouwen tegen de priesteressen van de liefde wordt helemaal niet bepaald door het verlangen om de wereld moreel schoner te maken, ze zijn gewoon bang voor concurrentie en het dumpen van prijzen voor seksuele diensten. Ze kunnen worden begrepen: het is bijna onmogelijk om prostituees in te halen in termen van prijs en kwaliteit, en heel weinig mensen willen het in bed proberen voor het welzijn van hun partner, zelfs als het hun eigen is, als dit niet door een of andere soort wordt voorgeschreven van het huwelijkscontract. Anticiperend op de verontwaardiging van lezers met vagina’s hierover, stel ik voor dat ze hun kennissen, maar seksueel onafhankelijke mannen vragen naar hun seksuele bevrediging. Zelfs met een oppervlakkige mate van openhartigheid, kun je erachter komen hoeveel kilometer handicap de stempel in het paspoort geeft met betrekking tot betaalde seks, en begrijpen waarom mannen van verschillende leeftijden zich zo aangetrokken voelen tot seks voor geld. Hoe vaker en gedetailleerder de wreedheid van seks tegen betaling wordt besproken, de details van seks met prostituees genieten en gewone vrouwen proberen de prijs van hun seksualiteit te verhogen, hoe vaker mannen erover nadenken om bier met vrienden als betaling voor een klein maar zinvol stuk seks. Wanneer mensen in mijn aanwezigheid prostitutie beginnen te veroordelen als een sociaal kwaad, zwijg ik, omdat ik het over sommige aspecten met hen eens kan zijn, maar wanneer ze betaalde seks gaan vergelijken met shareware, heb ik absoluut geen idee van de smaak van de eerste … En wat, ik heb het volste recht om te argumenteren, want, zoals het mij lijkt, heb ik beide op mijn eigen huid en huid in voldoende hoeveelheden ervaren voor een objectieve beoordeling.

Waarom vrouwen betalen voor seks

Seks staat zelden op de eerste plaats in de ranglijst van voorkeuren van het zwakkere geslacht. Hij staat niet eens in de top vijf voor iedereen tot een bepaalde leeftijd of tot hij een hyperseksuele man ontmoet, dus geen enkele dame zal het waard zijn om een ​​goede neukpartij te kopen ten koste van gouden sieraden of modieuze kleding. Dat lijkt echter alleen zo, aangezien vrouwen in de definitie van betaalde seks alleen rekening houden met het monetaire equivalent en andere vormen van betaling volledig uitsluiten, maar tevergeefs. In het echte leven betalen dames seks met alles, van het openen van een vacature in hun eigen bedrijf tot het eindigen met taarten voor een soldaat, zoals het was tijdens mijn dienst of voor mijn eigen man, om hem naar bed te duwen. Ik ben het met je eens, lezer, de hyperseksualiteit van een bepaalde leeftijd moedigt de man aan om alles wat beweegt te neuken, inclusief zijn eigen handen, maar alleen de vergoeding verplicht hem dit herhaaldelijk te doen. Feit is dat er voor vrouwen van alle leeftijden een tekort is aan echte mannelijke neukers, wat betekent dat dames, om hun meest actieve biologische klok niet te missen, alle kansen moeten benutten. Het is gemakkelijker voor schoonheden, maar alle anderen moeten betalen en wat er ook gebeurt: ruilhandel, contant geld of vooruitbetaling via een bank die “huwelijk” wordt genoemd. De stronk is duidelijk, er zijn niet zo veel vrouwen die openlijk prostituees bestellen. Een gevoel van waardigheid dat in grootheidswaanzin verandert, staat ons nog steeds niet toe om onze concurrentievermogen toe te geven, maar het is in Russische steden en dorpen gebruikelijk om voor een bel van wodka en een snack te ruilen voor een penis die voor één keer volledig werkbaar is..

Ik zou het zwakke geslacht niet willen beledigen, maar hoe lager de seksuele aantrekkelijkheid van een vrouw, hoe vaker ze haar stuk seks moet verlossen, en het maakt niet uit of ze getrouwd is of vrij is van dergelijke verplichtingen. Feit is dat alleen materiële interesse het seksuele langer sensueel kan stimuleren. En als sensuele stimulatie tegelijkertijd gelijk is aan nul … Ze vragen me, zeggen ze, hoe vaak ik seksuele relaties heb moeten aangaan op basis van dit principe – een onmetelijk aantal keren, sinds het concept van ‘seks uit liefde’ als het enige mogelijke alternatief voor “seks tegen betaling”, is het concept naar mijn mening te kortstondig om het als echt te beschouwen. Bovendien zorgt alleen wederzijdse liefde ervoor dat een van de deelnemers niet hoeft te betalen voor seks, maar hoeveel heb je als lezer tijdens je leven dergelijke vakbonden ontmoet? Dus ik heb elkaar niet ontmoet, maar toch zijn mensen aan het neuken en neuken – niet voor niets is de stronk duidelijk. Je moet altijd voor plezier met iets betalen, ook als het dan opstaat, zich aankleedt en dumpt. Vrouwen die deze behoefte begrijpen, krijgen alles in het leven. De rest kan alleen maar hopen op het beste, maar komt bij elke gelegenheid meer succesvolle vrienden tegen..

Waarom betalen voor seks

Seks – er is een partnerschapsverplichting die wordt nagekomen door de partijen bij de transactie op het gebied van intieme relaties. De stronk is duidelijk, de kwaliteit van de verplichtingen die worden nagekomen, is direct gerelateerd aan het bedrag van de aangeboden betaling, en zo ja, hoe hoger de prijs, hoe beter het rendement. De waarheid is over het algemeen kapitaal, alleen de reikwijdte van de toepassing ervan past nog niet bij sommigen, maar waarom ik of iemand zich zou moeten aanpassen aan de mening van iemand anders – past niet in mijn mening.. Symbiose is de meest organische samenwerking van twee individuen, terwijl elk zo veel mogelijk aan de gemeenschappelijke pot geeft en zoveel mogelijk consumeert. Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een ​​balans te vinden tussen wat aangeboden kan worden en wat men zou willen ontvangen, dus is er behoefte aan compensatie. Sinds de mensheid met geld kwam, waren zij het die als deze compensator begonnen te werken, en ik denk dat het niet nodig is om het wiel opnieuw uit te vinden als er meer geavanceerde vervoerswijzen zijn. De grappen van de natuur over het uiterlijk van mannen en vrouwen zijn al lang bekend. De kansen dat zulke mensen winnen in de race van het leven om een ​​plek in bed, zijn, zoals ik al zei, klein, en daarom zal het onvermogen om voor seks te betalen zorgen voor angstige verliezers en verliezers. Het is onwaarschijnlijk dat ze zullen werken voor het welzijn van de samenleving, ze zullen het eerder beginnen te irriteren met hun gezeur..