Redenen waardoor een man geen seks heeft

In tegenstelling tot de wijdverspreide vrouwelijke mening dat mannen constant seks willen, weigeren veel vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid seks vaak helemaal..

Er wordt aangenomen dat een man altijd een mooie vrouw wil. En als hij haar niet wil, dan zijn er twee opties: zij is niet aantrekkelijk genoeg, of hij is impotent. Een vrouw kan hoofdpijn hebben, ze kan moe worden na een werkdag of ze heeft gewoon speciale dagen. Een man zou dit per definitie niet moeten hebben.!

Absurd, is het niet? Het blijkt – nee, aangezien veel vrouwen geloven dat de bovenstaande verklaring waar is..

Maar serieus, beide partners hebben redenen om seks te weigeren, en ze kunnen heel goed objectief zijn. Wat zijn de omstandigheden die mannen dwingen seks op te geven??

Stoppen met seks: vermoeidheid en routine

1. Hij is niet in de stemming

Als je wilt dat je partner altijd probleemloos is, dan moet je de voorkeur geven aan een vibrator. De stemming van een persoon is tenslotte veranderlijk, en soms is het zo dat een man gewoon geen zin heeft in seks.

De reden hiervoor kan van alles zijn: een serieuze berisping van de directeur, mislukking in zaken, ziekte van een vriend, nederlaag van je favoriete voetbalteam, enz. Dit betekent natuurlijk niet dat hij niet meer van je houdt..

Gewoon
vandaag is niet de dag, het is beter je partner moreel te helpen als hij het nodig heeft dan te proberen te verleiden.

Soms is het enige verlangen na een dag hard werken een goede nachtrust. En zelfs de aanblik van zijn geliefde vrouw in de meest sexy jurk met een diepe halslijn kan een man niet aanzetten tot speelse gedachten..

Wees daarom niet beledigd door uw gelovigen. Je hebt tenslotte ook momenten waarop je zo moe bent op het werk dat je alleen maar van slapen droomt..

Natuurlijk kun je hem opwinden, aanstoot nemen of een driftbui krijgen dat hij niet meer van je houdt, dat je hem niet prikkelt. Alleen wie heeft er baat bij?

3. Morgen heeft hij een zware dag

Een andere mogelijke reden om geen seks te hebben, houdt ook verband met werk. Als een man morgen een zware dag heeft, zijn er twee uitweg.

De eerste is om jezelf af te leiden met behulp van seks (tv, computer, enz.), En de tweede is om jezelf onder te dompelen in werk met je hoofd om je voor te bereiden op deze moeilijkste dag..

Wat je moet kiezen, hangt af van het karakter van de man, en als seks voor je man niet de beste manier is om aan problemen te ontsnappen, dan moet je het accepteren. Immers, als je de dag doorstaat, zal er niets vreselijks gebeuren, dus tenslotte?

Seks vermijden: de impact van alcohol

4. Hij heeft het erg druk

De reden lijkt een beetje op de eerste – met het enige verschil dat een man het misschien wil, maar niet. Het is natuurlijk onmogelijk in zijn begrip.

Maar je moet dit accepteren, of hem voorzichtig uitnodigen om te ontspannen, zeggend dat dit alleen maar ten goede zal komen. En bied hem tegelijkertijd aan om te helpen met werkaangelegenheden..

5. Hij dronk alcohol

Meestal gaan seks en alcohol heel goed samen, vooral in de vroege stadia van daten. Als echtgenoten elkaar goed kennen en al meer dan een jaar samenwonen, bevordert alcohol de intimiteit alleen in zeer kleine hoeveelheden..

Grote doses alcohol zijn alleen schadelijk voor seks (en ook voor de gezondheid).

Daarom heeft een behoorlijk dronken man weinig zin. En hoewel hij in een van de eerste stadia van intoxicatie helemaal niet vies is van seks, zul je er weinig plezier aan beleven..

Kortom, als een man alcohol dronk, gaat hij bij thuiskomst onmiddellijk naar bed en droomt hij helemaal niet van seks.

Ja, mannen hebben ook wel eens hoofdpijn (en inderdaad

ze worden ook ziek) en willen hierdoor misschien geen seks hebben. Dit kan natuurlijk soms een eenvoudig excuus zijn, maar onthoud of u dit zelf doet.?

Maar als het hoofd van de man "doet pijn" constant, dan is het de moeite waard om over na te denken.

Seks vermijden: gebrek aan aantrekkingskracht

7. Hij is zelfvoldaan

Nu gaan we verder met serieuzere redenen om geen seks te hebben, die nogal subjectief zijn. Helaas is er een type mannen dat niet kan stoppen met een gewoonte die ze tijdens de adolescentie hebben opgedaan: masturbatie..

Elementaire luiheid kan de reden zijn voor masturbatie. Voor een man is seks voor het grootste deel slechts een mechanisch proces om plezier te krijgen, en niets meer..

Daarom, zo denkt zo’n man, waarom zou je je inspannen om een ​​partner meer plezier te geven dan aan jezelf, als je gewoon kunt masturberen?

Uiteindelijk daarna "seks" niemand hoeft te worden gezien en geknuffeld – je kunt zelfs veilig naar de muur draaien en in slaap vallen – niemand zal een woord zeggen.

De reden voor dit gedrag is psychologisch, dus het is vrij moeilijk om het op te lossen. Behalve om in de praktijk uit te leggen dat geen enkele masturbatie hem kan vervangen door seks met jou.

Een andere mogelijke reden om geen seks te hebben, is dat uw man u niet kan bevredigen. Een mentaal zwakke man die verschillende tegenslagen heeft meegemaakt, kan zich terugtrekken.

En aangezien je nog steeds seks wilt, neemt hij zijn toevlucht tot masturbatie.

Je moet natuurlijk met deze man praten, uitleggen dat je niet bang hoeft te zijn dat dergelijk gedrag een relatie op een doodlopende weg kan leiden..

En als hij na dergelijke veroordelingen niet verandert, dan is het tijd om zijn toevlucht te nemen tot radicale maatregelen..

8. Hij verloor zijn interesse in seks.

Een psychologisch probleem is ook mogelijk, waarvan de oorzaak zowel algemene fysieke of mentale uitputting kan zijn, als gewoon een reeks mislukkingen op het intieme front..

Dus als je al geruime tijd geen seks hebt gehad en er blijkbaar geen verbetering wordt verwacht, is het tijd om iets te beslissen..

Praat met uw man, zoek uit wat er met u aan de hand is, wat hem zorgen baart en hoe hij een uitweg uit de situatie ziet. Mogelijk moet u hulp zoeken bij een familiepsycholoog of een sekstherapeut.

Als het huwelijk u dierbaar is, moet u er beslist voor vechten. En samen.

Weigering van seks: wat te doen?

9. Hij wordt niet opgewonden door zijn vrouw / partner

Nadat je bent getrouwd, ben je extra zwaar geworden, gebruik je alleen make-up als je naar je werk gaat, door het appartement loopt in een vette kamerjas, ’s ochtends een douche neemt, niet voordat je naar bed gaat – dit alles heeft invloed op je relatie. Een man wil nog steeds seks, maar niet meer met jou.

Dan zal hij erotische tijdschriften en video’s kopen, vaak en lang met pensioen gaan op het toilet met een nieuw nummer. "Playboy". En in het ergste geval heeft hij een minnares.

Naar de vraag "Wat te doen?" – het antwoord is simpel. U hoeft niet te kalmeren nadat u een stempel in uw paspoort heeft gekregen. Altijd in vorm zijn, voor jezelf zorgen, mooi en verzorgd blijven kan nooit kwaad.

De belangrijkste reden voor overspel en echtscheiding is de vervelende routine, waarbij het alledaagse hartstocht en romantiek in zich opneemt..

Bovendien lokken beide partners zo’n uitkomst van de relatie uit. De een – door zijn gedrag, de ander – door zijn stilzwijgen. Daarom, wanneer een man met pensioen gaat, moet u zeker met hem praten, de reden achterhalen.

En als ze in jou is, dan moet er dringend iets in jezelf veranderd worden..

10. Hij wil het gewoon niet

Op het eerste gezicht is er ook zo’n verrassende reden om seks te weigeren..

Het lijkt erop dat de man redelijk gezond is, hij is niet bijzonder gestrest op het werk, er zijn niet zoveel klusjes in huis, zijn vrouw is jong, mooi, er zijn nooit problemen geweest met potentie, en ik wil nog steeds niet seks. Waarom gebeurt dit en wat te doen?

Misschien is uw man aseksueel, en voor hem is de meest intieme activiteit een oprecht gesprek vanuit het hart, hij wil zichzelf beschermen tegen seks als tegen een opgelegde, nutteloze bezigheid die een platonische relatie verstoort.

Als dat zo is, maar je houdt niet van aseksualiteit, dan zal er een serieuze strijd zijn om een ​​volwaardig stel te zijn met alle genoegens. Het belangrijkste is om te doen zonder onnodige emoties en wederzijdse beledigingen..

Maar als de gevallen van weigering van seks bij uw man zeldzaam zijn, dan is het nauwelijks de moeite waard om hier een probleem van te maken..

Als dit de hele tijd gebeurt, als hij elke keer op zoek is naar een excuus om intimiteit met jou te vermijden, dan moet je hier al aan de bel trekken en in ieder geval met je soulmate praten. En het maximale is om een ​​beroep te doen op de hulp van een specialist..

Je moet praten. De overgrote meerderheid van de problemen in ons leven (vooral intiem) zijn te wijten aan het feit dat we onszelf afsluiten met het probleem in onszelf, er niet over praten, we hopen dat alles vanzelf zal worden opgelost.

De oplossing voor elk probleem begint met een gesprek dat helpt om de redenen voor deze stand van zaken te begrijpen. En alleen dan moet je manieren zoeken om uit de situatie te komen..

Hetzelfde geldt voor de redenen waarom een ​​vrouw seks weigert..

De redenen kunnen verschillen, maar onmiddellijk verraad plegen, zoals helaas veel mannen doen, is geen optie. Zijseks vult nooit de leegte die wordt veroorzaakt door problemen met je geliefde..

Praat, ontwikkel gemeenschappelijke oplossingen voor problemen, vind een gemeenschappelijke basis. Dit is een moeilijk en lang pad, maar het enige echte als er liefde is..