Reis per vrouw

Elke ochtend als u de metro binnengaat en rondkijkt, blijft u verrast – Heer, wat kunt u er aantrekkelijk uitzien. normale rib! Ja, de ribbe van Adam, eruit gehaald tijdens de allereerste chirurgische ingreep op deze aarde..

Zoals u, denk ik, hebt opgemerkt, is het niet alleen duidelijk vermenigvuldigd, maar nam het ook verschillende vormen aan, zo niet cijfers. Slank en niet erg, dun en ietwat mollig, groot en ontroerend klein. De freaks van de natuur zijn echt grenzeloos!

Ondertussen worden de mannelijke hersenen dagelijks, indirect via de ogen, onderworpen aan zoete en tegelijkertijd pijnlijke tests. Langbenige blondines, brunettes, bruinharige vrouwen en tot slot, gewoon schoonheden, flikkeren als in een caleidoscoop. Alle pogingen om je op iets ernstigs te concentreren, leiden als gevolg daarvan alleen tot een taxerende (hehe, zo niet wellustige) blik naar de volgende verleidster, die je langs je heen sleept met de vasthoudendheid van een locomotief.

Naar haar wijzend met een blik, vinger, hand, zal, afhankelijk van het niveau van de cultuur, elke man met de uitstraling van een kenner zeggen: “Goed!” In principe heeft hij gelijk op zijn eigen manier. Hij begrijpt perfect dat hij haar leuk vindt, maar hij kan nauwelijks uitleggen waarom. Laten we samen proberen om, om zo te zeggen, de diep onderbewuste wortels van dit fenomeen te vinden. Vooral niet origineel, laten we beginnen met zo’n charmant lichaamsdeel als.

Borst

Als je, nadat je in de hals van de blouse hebt gekeken, het in je gezicht hebt gekregen, geef dan je instinct de schuld van alles. Evolutionaire psychologen beweren dat in de oudheid de hoge borsten van een vrouw het bewijs waren van haar gezondheid en, als gevolg daarvan, het vermogen om te baren en gezonde nakomelingen te voeden. Bovendien is het een geweldige plek waar je je gezicht kunt begraven op korte momenten van zwakte..

Wat betreft het gedrag van een vrouw in dergelijke situaties, het is meestal voldoende voor haar logica. Die aandacht vleit haar natuurlijk (gezien de trillende en tegelijkertijd kritische houding ten opzichte van haar borst), maar ze zal duidelijk niet nalaten haar “fi” te laten zien. Kortom, maatje. Staar niet naar haar borsten. Wees attent, maar laat je niet meeslepen door naar haar vrouwelijke kwaliteiten te kijken. Bovendien heeft ze er genoeg van. bijvoorbeeld.

Wespentaille, brede heupen

Onlangs is de selectie van modellen een exacte wetenschap geworden en wordt deze stilletjes geïntegreerd in het dagelijkse leven van onze schoonheden. 90x60x90 – deze begeerde formule wappert als een enorme vlag in de hoofden van moderne jonge dames, waardoor ze elke dag bovenmenselijke inspanningen moeten leveren om zichzelf te bespotten. En dit alles met maar één doel: met trots passen in een galajurk voor je vijftigste verjaardag..

Feit is dat er in een mooie vrouwenfiguur iets van de “gulden snede” is: de taille zou 70 procent van de heupen moeten zijn. Zelfs na het bekijken van de veranderingen in de mode van de afgelopen dertig jaar, kun je zien dat de modellen veel gewicht hebben verloren, maar de verhouding tussen taille en heupen blijft ongewijzigd – 0,7. Hoewel al het bovenstaande niet kan worden beweerd met betrekking tot de Russische provincies, waar een normale vrouw soms een vrouw is die in staat is om te galopperen, een stier in beweging, waarna het gemakkelijk is om de hele oven met haar volume te bezetten. Maar we vervolgen onze reis door de vrouw, om zo te zeggen, door de plaatsen van militaire glorie.

Gezicht

Een recente peiling door onderzoekers in Europa, Azië en de Verenigde Staten toonde aan dat mannen uit verschillende landen het eens zijn over welke eigenschappen een vrouw aantrekkelijk maken: een hoog voorhoofd, wijd uit elkaar staande grote ogen, hoge jukbeenderen, een kleine neus, een smal gezicht, vol lippen en een brede glimlach …. Oekraïense mannen bleken in dit opzicht, zoals gewoonlijk, meer dan heren te zijn en, uiteraard, verlichtten ze het lijden van hun landgenoten met het beroemde motto: “Er zijn geen lelijke vrouwen, er is weinig wodka!” Dus uiteraard het verhogen van de jaarlijkse omzet van de plant “Khortytsya” en het aantal gelukkige dames. Zo. wat we daar nu hebben, wordt hieronder bedoeld. Ja.

Poten

Dit deel van het vrouwelijk lichaam, elke normale man kan 24 uur per dag lof zingen zonder lunchpauzes. Zoals de praktijk leert, werkt de mannelijke autoscan immers uitsluitend “van onderop”. Als hij iets interessants ziet in de menigte, glijdt de blik langs het gebeitelde been en herhaalt soepel de heup-taillelijn. Met plezier merkt hij de toegenomen pluizigheid en glans van het haar op en beweegt pas daarna naar het gezicht. Over wat er is, vindt hij niet altijd wat hij wil, we zwijgen bescheiden. Het is niet belangrijk.

Het been van een vrouw is als een automerk. De naam is er één, maar het ontwerp is heel divers. Naast het klassieke, exclusieve model “Ik zou met zulke benen gelopen hebben”, zijn er een aantal even veel voorkomende opties.

“Ixiki” – de eigenaren van dit model zouden vooral gekweld moeten worden door de problemen van panty’s. Vervaagde te snel op de knieën door veelvuldig contact.

“OVER” – in dit geval kun je altijd tegen je geliefde zeggen: “Lieverd, ik kijk zo graag door je benen naar de zonsopgang!” Het belangrijkste is om een ​​zachte toon in je stem en een lome blik te behouden. En het is wenselijk om weg te gaan.

Haute couture modellen, met unieke eigenschappen, zoals verschillende lengtes, kleuren, bochten, zullen we niet aanraken. Deze serie is schaars vertegenwoordigd in de straten van steden en is alleen van belang voor de geneeskunde. En dat is onconventioneel. En nu heffen we onze hoofden op en rusten tegen.

Billen

Luitenant Rzhevsky. Zwijg. OKE OKE. Wat kan ik hier zeggen? Billen zijn ze in Afrika.

Maar laten we onszelf afleiden van het aanschouwen van de schoonheid van het immense vrouwenlichaam en de verborgen facetten ervan aanraken. Om een ​​alomvattende beoordeling te geven van deze unieke en aangename gril van de natuur in alle opzichten. Laten we hiervoor eens kijken naar zaken die niet kunnen worden gemeten met gewone maatstaven zoals.

Bescheidenheid

We dromen er allemaal van om een ​​ervaren vrouw te ontmoeten, maar als we trouwen, dan een verlegen vrouw. En dit is natuurlijk. Een man heeft tenslotte diepe waardering voor seksuele onervarenheid, omdat alleen dit in de oudheid een man redde van twijfels over zijn eigen vaderschap. Tegenwoordig redeneren mannen als volgt: als een meisje bescheiden is, zal ze je in de toekomst waarschijnlijk niet bedriegen. Naief.

Jeugd

Mannen voelen zich onweerstaanbaar aangetrokken tot jongeren, aangezien de jeugd de belangrijkste voorwaarde voor voortplanting is. Volgens statistieken zijn mannen tussen de dertig en veertig van mening dat een vrouw ongeveer vijf jaar jonger moet zijn dan een man; Vijftigjarigen geven de voorkeur aan degenen die twintig jaar jonger zijn dan zij. En vraag niet naar degenen die hun tachtigste verjaardag vierden..

Nou, laat me hiervoor uitpraten. uw opwindende reis. Toegegeven, ik zal zonder te smelten zeggen dat ik liever een gemakkelijke safari op dezelfde plaatsen zou hebben, met een glas goede Franse cognac.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!