Seks – slaven of wat touwen voor seks (BDSMBDSM)

Inhoud

Wat is BDSM in seks?

Als u de menselijke anatomie kent, kunt u optimale oplossingen vinden en het lichaam op de juiste manier laten reageren..

Bondage met verband.

Natuurlijk is het gewone binden niet te vergelijken met een parachutesprong, maar alleen vanwege het ontbreken van de juiste vaardigheden van de binder. Ik ben er zeker van dat je, als je de anatomie en psyche van een persoon kent, optimale oplossingen kunt vinden en het lichaam op de juiste manier kunt laten reageren. Ik ben het ermee eens dat mensen op verschillende manieren reageren op tijdelijke slavernij en ook op pijn, maar wie verhindert jou hier van tevoren over te beslissen?

Waarom bind je de masochist niet zo vast dat ze niet alleen hulpeloosheid voelt, maar ook pijn, en het verbandmeisje, zodat elke poging om zichzelf te bevrijden eindigt in een orgasme? U kunt alle materialen oppakken om te binden (touw, tourniquet, tape, tape, slinger, verband, enz.), En het enige dat overblijft is om ze correct op het oppervlak van het lichaam te plaatsen om het niet alleen een bizarre opwinding te geven. pose, maar ook om bepaalde erogene zones te beïnvloeden. Persoonlijk geloof ik dat bij elke binding een deel van het bondagemateriaal zeker in het perineum, de billen en de geslachtsdelen moet passeren, dan zal elke beweging van de slaaf echt opwindend voor hem blijken te zijn, ongeacht zijn verlangen. En wat een mooi resultaat is de bondage die de “passieve” niet toestaat deel te nemen aan het seksuele proces, bijvoorbeeld strekken op het bed. Je kunt tenslotte doen wat je wilt met het experimentele of experimentele, vooral als je kokhalst met een opblaasbare prop en niet luistert naar smeekbeden om genade..Het verband schenkt echter de meest onvoorstelbare mogelijkheden aan pijnliefhebbers (masochisten), tenslotte was bijna alle oude foltering juist gebaseerd op binding en immobilisatie. Ja, de DB probeert zichzelf te isoleren van de SM en presenteert zichzelf als een aparte tak in BDSM, maar wat heeft het voor zin om te tekenen, als ze in feite inherent verbonden zijn door bloedbanden?.

De geslachtsdelen zijn buitengewoon kwetsbaar, dus het genitale verband moet niet alleen vakkundig, maar ook met uiterste voorzichtigheid worden aangebracht om uw eigen of andermans “economie” niet te schaden. Bij vrouwen zijn de borst, taille, billen, perineum en anus bij dit proces betrokken; bij mannen worden een penis, scrotum en testikels toegevoegd aan de taille, perineum, billen en anus. Je kunt dit alles, op zoek naar plezier, verwarren met alles en op welke manier dan ook, en met het toepassen van geweld, maar zonder fanatisme, en alle knooppunten in de database moeten GEMAKKELIJK ONTGRENDELBAAR zijn, en je zou een snijgereedschap binnen handbereik moeten hebben geval. En in geen geval mag u voor vernauwingen iets gebruiken dat niet geschikt is voor een mes of schaar of zo sterk in het vlees wordt getrokken dat u er alleen mee kunt snijden. Helaas zijn er altijd vakmensen die persoonlijke bezittingen zelfs in metalen verband steken, die niet zonder hydraulisch gereedschap kunnen worden verwijderd. Stelt u zich eens voor wat een sensatie het is wanneer een team van reddingswerkers van het Ministerie van Noodsituaties, met behulp van een “slijper” of een enorme tang, een penis begint te bevrijden die tot een onvoorstelbare grootte is opgezwollen uit gevangenschap … Ja, en met elastiekjes is berekening ook nodig, omdat de totale kracht met het aantal beurten toeneemt en niet alleen in staat is om een ​​ledemaat te laten bloeden en het orgasme te verlengen, maar ook iets waardevollers serieus te breken. En als er pieren in de organen zijn en materialen om ze tijdens het proces te binden, kunnen de resultaten onvoorspelbaar zijn, zowel in de richting van plezier als in de richting van letsel..

De gemakkelijkste manier om alle geneugten van een genitaal verband te ervaren, zonder je eigen essentie opnieuw in de database te schilderen en zonder je eigen persoonlijke bezittingen aan ernstig gevaar bloot te stellen, beschouw ik dezelfde postrops, alleen geen parachute, die ik hieronder zal bespreken. Neem een ​​gewone badstof handdoek die lang genoeg is om deze van achteren om de taille van je partner te kunnen trekken, en breng de vrije uiteinden tussen haar benen zodat ze dicht bij de hand zijn in het anusgebied. Tijdens geslachtsgemeenschap in de knie-elleboogpositie blijft het alleen om de randen van de handdoek als een beetje te trekken, bovendien, niet alleen de partner tegen de penis te drukken, maar ook haar “bekken” iets naar boven te richten. Hoe sterker de spanning, hoe meer het middel en de dijen worden samengeknepen, wat, wanneer de uiteinden van de handdoek in verschillende richtingen worden getrokken, de schaamlippen zal trekken, wat het proces vergemakkelijkt en de wrijvingen verdiept. Ja, kracht in de handen is natuurlijk nodig, maar wie voorkomt dat het proces mechaniseert?

In dit geval zal niet alleen het verband worden versterkt, zullen de handen van zowel mannen als vrouwen worden bevrijd, maar dit zijn nieuwe kansen om het plezier te vergroten. Trouwens, de jongens hier zijn ook niet beroofd: deze keer wordt de handdoek gepasseerd, de buik vastgeklemd en door zijn kruis teruggekeerd naar de handen van het meisje. De handeling vindt plaats in een missionaire positie, maar de vrouw drukt de man niet meer zoals gewoonlijk bij de heupen, maar door aan de uiteinden van de handdoek te trekken. Hoewel het in het geval van mannen beter is om een ​​zacht touw of zelfs een dikke vislijn te gebruiken in plaats van een handdoek, vooral als de gevoeligheid van de partner laag is of de genitale pijn die ontstaat, hem abrupt opwindt dan genitale strelingen. Probeer te zien welk orgasme sneller, duidelijker, krachtiger is …plotseling vind je precies waar je nooit van gedroomd hebt.

Ophanging met verband.

Verschillende methoden om de erogene zones en het genitale gebied van de zwevende persoon te beïnvloeden, veroorzaken snelle opwinding en orgasme, terwijl de uitgerekte boeien nieuwe, meer geconcentreerde sensaties geven. Ik ben het ermee eens dat ophangen veel ongemak met zich meebrengt, omdat het in een gewoon appartement nauwelijks mogelijk is om de noodzakelijke voorwaarden voor “parachuteseks” te creëren, maar is dit niet de reden waarom de BDSM-gemeenschap bestaat om haar volgers te voorzien van alles wat ze nodig hebben? Wat de sceptici betreft, het is geen probleem om een ​​plek te vinden om “wandelaars” te spelen (in plaats van een touw om een ​​krachtige elastische band aan op te hangen), indien gewenst is het geen probleem. Maar wat een krachtig en aanhoudend orgasme kan worden uitgelokt, vooral als de lijnen van het verband correct door de liesstreek gaan … Ik zal je een geheim vertellen: met een bepaalde vaardigheid kun je in de volle betekenis tevreden zijn met de gebruikelijk zwaaien op een elastische band, vooral als u speciale latex slipjes gebruikt in plaats van touwen die in het kruis snijden, brede elastische banden. En dit ben ik over de mannen. Wat kunnen we zeggen over de meisjes die, met deze aanpak, sjokken, nooit ophouden …

Wat betreft de standaardophanging, die het meest wordt gebruikt in het onderwerp, zijn dit verschillende manieren om de ledematen te bevestigen aan blokken op verschillende hoogten boven zeeniveau, in termen van geslacht. In dit geval kan het “passieve” volledig in de lucht zweven, de vloer raken met een deel van het lichaam (zelfs als het een penis is), of boven het bed worden opgehangen met bepaalde delen van het lichaam erboven. Alle methoden hebben hun eigen charmes, dus iedereen kiest wat hij nodig acht, als hij geen echte masochist is, die niet onderhandelt over de regels van het aanstaande seksuele spel en het initiatief geeft aan de “troef”. Hoe hulpelozer de “passieve” looks, hoe meer wegen naar plezier leiden voor beide partners, maar je moet goed nadenken wanneer je de ophanging ondersteboven organiseert. Ik sluit niet uit dat een dergelijke bloedcirculatie nieuwe onontgonnen sensaties zal geven, maar wie weet tot welke gevolgen de bloedstroom naar het hoofd kan leiden. Ik keur ook sadistische dingen niet goed in de vorm van ophangen aan de handen die achter de rug gebonden zijn. Misschien kan het rek de deelnemers aan de sessie steiler maken dan hun gebruikelijke experimenten, maar tegelijkertijd is het verdraaien van het gewricht of het strekken van het ligament gemakkelijker dan een gestoomde raap, vooral voor vrouwen en slanke mannen, die bij dit soort seks gewoon zijn. het grootste aantal.

Zoals de lezer kan zien, kan iedereen in dit onderwerp iets te doen vinden, vooral als ze niet van tevoren zijn bedacht. Persoonlijk heb ik genoeg geëxperimenteerd op dit gebied, zodat het vrij objectief is in de beoordeling zonder aanvullend advies van de coole BDSM-specialisten. Het belangrijkste bij het onderwerp ophanging is om de mogelijkheden van hefwerktuigen niet te overschatten, anders kun je niet alleen je eigen botten breken, je kunt zelfs de structuur vernietigen waarin dit alles gebeurt. Nee, gelukkig viel het dak niet op me, hoewel het hangen met mijn gewicht al gecontra-indiceerd is, behalve met het gebruik van een krachtige lift.

Een persoon volledig en volledig in een gipskorset plaatsen met de mogelijkheid (of onmogelijkheid) om gaten achter te laten om te ademen (en niet alleen), evenals het verwijderen van lichaamsvloeistoffen (en niet alleen), wordt mummificatie genoemd. Soortgelijke geneugten in het onderwerp van de database komen tot stand na voorafgaande overeenkomst, terwijl de “activa” en “aansprakelijkheid” heel duidelijk moeten zijn over de essentie van de sessie, evenals over de mogelijkheden van elkaar. Volledige immobiliteit en het onvermogen om de gang van zaken op enigerlei wijze te beïnvloeden (als de ogen en oren gesloten zijn) geeft maximaal plezier aan beide deelnemers, vooral als het korset wordt aangebracht en bevroren in een pikante seksuele positie. In sommige DB-gemeenschappen worden dergelijke geneugten gebruikt in het geval van de wens van het “passieve” om maximale tevredenheid te bereiken met de deelname van verschillende “activa”, die onderdeel worden van een sculpturale compositie met intieme plaatsen voor open toegang. Trouwens, onder de seksuele afwijkingen is er een richting geassocieerd met sculpturen, dus het wordt mogelijk om twee richtingen in één te combineren.

In een lichtgewicht versie wordt een brede bandage met verschillende lijmimpregnaties, zoals honing, gebruikt bij het mummificeren, wat prettig is, maar ook nuttig voor zaken en lichaam. Dwangbuizen en allerlei soorten tassen worden ook met succes gebruikt. Maar het goedkoopste en meest praktische inbakeren wordt bereikt met gewone huishoudfolie (blokkeer de luchtwegen niet.) – in dit geval blijkt het verband zacht te zijn, maar kunt u alle voordelen van een conventioneel verband gebruiken. Bovendien is de volledige “transparantie” van het naakte “passieve” onder de film inderdaad een waardig gezicht, vooral met zweetdruppels over het hele lichaam als gevolg van het broeikaseffect onder de film. Ja, ik was het bijna vergeten, vrouwen in het proces van zo’n DB verliezen echt gewicht en weerleggen de stelling dat het onmogelijk is om zaken en plezier opnieuw te combineren
.

“Activa” en “passiva” in de database.

Zoals bij de meeste soorten seks die verband houden met gevaren in een verband, is een partner nodig, en een partner die de mening van de BD-Schnick deelt, hoe dan ook niet. Dit is een verlicht volk in de bourgeoisie, en zelfs als ze de essentie van wat er gebeurt niet begrijpen, zelfs als ze hun gedachten niet hardop uiten, is BDSM-vertrouwelijkheid een absolute noodzaak in ons land. Velen moeten ofwel afscheid nemen van het idee om nieuwe sensaties te zoeken, of van tevoren gekwalificeerde hulp zoeken bij het aanbrengen van verbandstructuren en andere wijsheid op hun eigen lichaam. Nou, je moet toegeven dat dit nauwelijks mogelijk is om jezelf vast te binden en zelfs later aan het plafond te hangen. Maar zelfs als het lukt, wie zal je dan strelen en je dan uit gevangenschap bevrijden, de knopen losmaken? Tel het op, ik deed het ergens aan de rand en … en bleef hangen tot volledige mummificatie, al in de letterlijke zin. Naar mijn mening werkt DB het beste in paren, dus alle soorten toeters en bellen van dergelijke seks moeten samen worden gedaan. Dit is niet alleen meer veiligheid, maar ook hogere functionaliteit. Ik ben het ermee eens dat je dergelijke geheimen niet aan iedereen kunt toevertrouwen, maar die zei dat het gemakkelijk zou zijn?

– “middelen”

“Actief” in het proces van verband is gewoon een ervaren assistent in verschillende soorten inbakeren en zwak, maar nog steeds een sadist. De liefkozing voortzetten nadat het lichaam van het “passieve” al een orgastische ontlading heeft gekregen, weet de “troef” precies welke sensaties hij kan ervaren, dit is waar de starheid en onbuigzaamheid die inherent zijn aan sadisme noodzakelijk is. Het is echter vermeldenswaard dat bondage meer veelzijdige seks is. Het heeft geen duidelijk gedefinieerde rollen die inherent zijn aan andere streams van BDSM, dus “activa” en “passiva” kunnen gemakkelijk worden uitgewisseld, en iedereen neemt wraak voor de trucs van de partner met dezelfde munt. Hoewel het moet worden opgemerkt, blijkt wraak aangenaam te zijn. Elke BD-Schnick neemt een dominante positie in (bondage) en helpt de partner om maximale buzz te bereiken, waarbij hij dezelfde sensaties garandeert in het geval van een rolwisseling. Als u een psychologische analyse van de actie maakt, stelt het verband u in staat om resultaten te behalen op een onopvallende manier van rolparticipatie die u onder geen enkele omstandigheid kunt bereiken met gewone seks. Waarom is dat? Omdat je in de DB alles kunt bereiken door de bodem te manipuleren, en zelfs je latente kwaliteiten van overheersing kunt bevredigen zonder je partner bang te maken met je niet-standaard verlangens. Nogmaals, sommige soorten verband zijn toegestaanimmobiliseren niet alleen de tweede deelnemer, maar ontnemen hem ook alle andere manieren van reageren behalve seksuele sensaties(ontbering) volledig. In deze situatie verandert de partner in een reeks geslachtsdelen, wat de realisatie van hun eigen erotische fantasieën voor beruchte mensen enorm vergemakkelijkt..
– “aansprakelijkheden”

Gevaren van verband en slavernij.

Wat betreft de schadelijkheid van de database, die bestaat nog steeds, en laat de aanhangers van dergelijke onconventionele vormen van plezier mij niet beledigen. Ik betwijfel teveel of fans van extreme soorten seks afstuderen aan verpleegopleidingen voordat ze zich op het onderwerp verdiepen, dus ik beschouw het als mijn plicht om de lezer mijn eigen angsten hierover te vertellen. Als ik mijn redenering als leidraad voor actie neem, zal plotseling iemand lijden? En wat, ze zullen kijken naar wat amateuristische porno, waar het “passieve” met een kraag aan het plafond wordt vastgemaakt, gekopieerd, en aan jou – een jonge naakte mooie galg, terwijl de “aanwinst” naar de keuken ging voor een boterham. .. Met lymfestroom en bloedstroom, evenals andere verbindingen, is alle vitale activiteit direct verbonden met de snelwegen van het lichaam en de impact daarop zal zeker van invloed zijn. Ja, lezer, het aanbrengen van een verband op een menselijk lichaam ziet er alleen in theorie onschadelijk uit, in het echte leven is het een nogal gevaarlijke hobby, omdat het voldoende is om de boeien een minuut lang te overbelichten en … de gevolgen kunnen onomkeerbaar zijn. Vooral in het onderwerp zijn amateurs gevaarlijk die niet de vaardigheden hebben om snel losmakende knopen te leggen en materialen in de database gebruiken die niet zijn getest en niet zijn goedgekeurd door professionals op dit gebied. En overheersing in de vorm van slavernij is niet veilig, omdat ik van mezelf weet dat het gemakkelijk en eenvoudig is om een ​​gevoel voor verhoudingen te verliezen, vooral als de gewoonte om dit soort genot te verwerven constant wordt. En over het algemeen zijn latente en echte algologologen bereid om zo lang als nodig te volharden, waarna reanimatie van hun gevoelloze ledematen onmogelijk kan zijn.

En onderweg.

Iedereen kiest zijn eigen plezier en als de prestatie ervan niet tegen hun wil op anderen gericht is – waarom niet? Alles gebeurt immers in onderling overleg, moet iemand tussenbeide komen? Denk maar aan, jongens met meisjes worden met touwen of iets anders getrokken, omdat ze aan de hoge kant zijn, het orgasme blijkt echt anders te zijn, ik heb het zelf geprobeerd. En dat er geen weg terug is – Duc is een kostenpost. Het is onmogelijk om na extreme seks terug te keren naar normale seks, zelfs als er geen gelijkgestemden zijn, en dit is een feit. Orgasme door de strakke ringen van een verband dat het lichaam op de juiste plaatsen aanspant, is één ding, en gewone ejaculatie is iets heel anders. Mensen zeggen, zeggen ze, “jagen is erger dan slavernij.” Dus stel je eens voor hoe het is voor degenen die hebben geleerd om jacht en gevangenschap (als je je herinnert, slavernij van de bourgeoisie is slavernij) in één fles te drijven …