De eerste complete praktische gids voor cunnilingus

Inhoud

Een methodologische gids om een ​​vrouw te leren van je mond te houden, niet alleen met haar oren, maar ook met andere fascinerende delen van het lichaam. Correctie van fouten, oefeningen, verzameling van problemen.

Waarom heeft een man cunnilingus nodig? Om nogmaals uw nobelheid en bereidheid te tonen om offers te brengen ter wille van een hoog gevoel voor seks? Denk niet dat dit zo’n goed doel van onze kant is. Als je kijkt, dan profiteren wij van een flinke dosis orale seks niet minder dan de jongedames. Omdat:

a) wij zijn dieren waarbij neus-genitaal contact is opgenomen in het paringsritueel. Mussen gedragen zich bijvoorbeeld niet zo, maar wij wel: voor ons is de wens om een ​​partner te ruiken en te likken in de meest intieme gebieden meer dan natuurlijk;

b) tijdens dit contact krijgt de man extra seksuele stimulatie op hormonaal niveau. Nadat we monsters van de feromonen van de partner hebben ontvangen, bereidt ons lichaam zich met verbeterde energie voor om de bevruchting zelf uit te voeren;

c) een vrouw ziet cunnilingus als uw bereidheid om haar goed te doen. Je offert je primitieve behoeften op voor haar plezier, en elke dame zal het waarderen;

d) tot slot, dit is een van de beste manieren om bij een partner een hartstochtelijk verlangen naar wilde, soms zelfs obscene seks te doen ontwaken. In tegenstelling tot ons zijn vrouwen na één orgasme voor 150 procent klaar voor verdere seks..

Wat weerhoudt sommige mannen ervan om cunnilingus-genieën te zijn??

Zelf zijn wij hier allemaal seksgoden, dat is begrijpelijk. Ik moest buiten de muren van de redactie op zoek naar seksuele verliezers. Ze renden niet over straat om mensen bang te maken, maar stuurden gewoon een brief de hele uitgeverij door met het verzoek aan alle mannen die problemen hebben met cunnilingus om ons met spoed te schrijven. De vangst bleek behoorlijk te zijn (afgezien van een paar obscene deuntjes en foto’s van kittens van verschillende gradaties van ruig met een oproep om de dieren financieel te helpen). Het bleek dat alle problemen in het algemeen in zeven hoofdpunten zijn gepropt, waarmee we ons wendden tot de opmerkelijke seksuoloog Natalya Stenyaeva.

Stenyaeva Natalia Nikolaevna,

seksuoloog, kandidaat voor medische wetenschappen

Slechte kennis van anatomie

Meestal zien we vrouwelijke geslachtsorganen in de vorm van gefotoshopt en soms onderworpen aan vaginoplastiek: veel pornosterren verkleinen de plooien van de schaamlippen om het product op hun gezicht te laten zien, terwijl bij de overgrote meerderheid van vrouwen deze plooien betrouwbaar sluiten alles in de wereld – zowel de clitoris als de ingang van de vagina. En het is soms moeilijk om de duisternis met je tong op de tast te begrijpen. Daarom is het met een nieuwe partner altijd beter om de verkenning met uw handen te doen. Hier aan jouw kant is het feit dat vrouwen van lang voorspel houden, je hebt absoluut geen tijdslimiet.

De procedure zelf kan dus alleen worden gestart als u goed bekend bent met het landschap. Onthoud dat al deze plooien heel, heel mobiel zijn en een zeer hoge gevoeligheid hebben, dus probeer ze uit elkaar te duwen, open te vouwen en voorzichtig te bijten. Om de aanraking van uw vingers voor uw partner zachter en aangenamer te laten lijken, maakt u uw vingers nat met speeksel.

Lees ook

  • Hoe de taal correct te gebruiken: het belangrijkste | ⭐️ MAXIMONLINE ⭐️

Gedrag van partners

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een ​​meisje plezier weigert, wat drie van de vier vrouwen een van de beste momenten in seks noemen..

Ze is misschien verlegen. Bovendien kan het gevoel van onbeholpenheid worden veroorzaakt door zowel de onzekerheid dat ze daar op haar best is (problemen met epileren, het vermoeden dat ze op de een of andere manier niet goed ruikt, enz.), Als simpelweg door het feit dat je de meest afgelegen hoekjes van haar lichaam. Beide dingen verdwijnen na verloop van tijd, dus blijf het gewoon proberen. En doe het eerst in totale duisternis.

U doet iets verkeerd. Omdat ze bijvoorbeeld helemaal niet goed is, maar integendeel, netelig en onaangenaam. Of gewoon saai. Hier moet je communiceren: vragen, praten en experimenteren. De gevoeligheid van dezelfde clitoris is een fantastisch fluctuerende waarde. Als een meisje alleen een orgasme bereikt met de meest directe en krachtige stimulatie, kan de andere nauwelijks een instroom van lucht verdragen nadat deze plezierknop uit de plooien van de huid eromheen is gevist..

Sommige vrouwen houden er niet van om plezier te beleven aan een man, omdat ze zichzelf onbewust alleen zien als een hulpmiddel om hem plezier te geven. Dit is een zeer complex, maar ook een veel voorkomend psychologisch fenomeen, dat blijkbaar is ontstaan ​​als gevolg van experimenten met de natuur, waarbij geprobeerd werd om vrouwen op de een of andere manier uit te leggen waarom ze zich moeten overgeven aan deze lelijke en domme mannen. En vaak blijkt dat de natuur het overdrijft met seksuele onderdanigheid. Bovendien kunnen de dragers van een dergelijk fenomeen een sterke wil zijn, succesvolle, zeer stoere dames in het leven: vrij onverwachts in bed veranderen ze plotseling in willoze slaven, blindelings de verlangens van hun meester en meester volgend. Het hele mechanisme van hun seksuele genot is in dit geval gefixeerd op de extase van onderwerping, afwijzing van hun eigen ‘ik’, van het geweld dat tegen hen wordt gepleegd. En een zachte minnaar met zijn vriendelijke cunnilingus, begrijp je zelf, past op geen enkele manier in zo’n scenario, maar bederft alleen alles, klootzak. Maar zelfs in dit geval is het absoluut niet nodig om cunnilingus uit je repertoire te verwijderen: het is voldoende als je op alle mogelijke manieren verklaart hoe je het leuk vindt, hoe het je opwindt en in het algemeen zwijgt, vrouw, je lichaam is van mij! Met deze benadering van zaken zal een meisje uit dit magazijn niet minder plezier beleven aan het proces, en misschien zelfs meer dan enig ander.