Onthullingen van vrouwen over extreme seks

Mannen denken dat alleen zij spontaan, hartstochtelijk, onweerstaanbaar seks kunnen willen – hier en nu! En wij vrouwen, zeggen ze, zijn gezonde wezens, voorzichtig, vreemd aan roekeloosheid, en seks wordt voor ons alleen geassocieerd met bed. Oh nou ja.

De filosofie van extreme seks is veelzijdig. Het is gebaseerd op meer dan alleen de behoefte om je zenuwen te prikkelen. Het omvat zowel het ontvangen van extreme sensaties als het verlangen om op de rand van het onmogelijke te balanceren, en de behoefte om het hoogste orgasme te bereiken. Maar – het belangrijkste! Extreme seks is een uitdaging voor het dagelijks leven, traditie, vertrouwdheid, het is een manier om een ​​verhoogd gevoel van leven in het algemeen te behouden, om manifestatie te geven van die ultieme vrijheid, wanneer je op alles en iedereen moet spugen, wanneer "verdomd gezond verstand", wanneer je seksuele energie loslaat – en er is niets hoger dan gevoelens!

En wat, mannen, bent er serieus zeker van dat een dergelijke toestand vrouwen vreemd is, dergelijke gevoelens zijn onverschillig, dergelijke omstandigheden zijn niet verleidelijk?! U denkt waarschijnlijk dat alleen zeldzame atypische vrouwen – wellustige beesten, onverzadigbare nymfomanen, gewelddadige minnaressen – naar seksueel extremisme hunkeren en altijd gemakkelijk fluisteren: "Breng me hierheen!" Nogmaals, ik wil zeggen: "Oh nou ja.

ik heb
alle reden om te zeggen dat zulke vrouwen niet ongewoon zijn. Ten eerste ben ik zelf herhaaldelijk een toevallige getuige gebleken van extreme seks met de deelname van zulke dames die qua uiterlijk niet van zoiets verdacht kunnen worden (en natuurlijk de scène onopgemerkt moesten verlaten). Ten tweede ben ik zelf per slot van rekening een vrouw, en zelfs boven een glas geheim gehouden "martini" met haar vrienden – mensen zijn behoorlijk moreel, moreel, fatsoenlijk. Als gevolg hiervan werd ze de eigenaar van een aantal vrouwelijke onthullingen over extreme seks. Ik zal alleen degenen noemen die me vooral opvielen (in hun artistieke verwerking, natuurlijk – vergeef me).

Zhanna, 27 jaar oud
"Ik kwam terug uit het Verre Oosten, waar ik familie bezocht. Eerst moest ik 10 uur vliegen met het vliegtuig naar Moskou, daarna met de trein naar Dnepropetrovsk. In het vliegtuig was mijn buurman een aardige jongeman. We hebben elkaar ontmoet. Zijn naam was Artyom. Hij was een Moskoviet, werkte als commercieel directeur bij een grote fabriek en keerde terug naar huis van een zakenreis. Thuis wachtten zijn zwangere vrouw en 3-jarige zoon op hem. En niemand wachtte thuis op me, ik was op dat moment gescheiden van mijn man. Tijdens de vlucht hebben we met plezier gesproken over verschillende onderwerpen. Het gesprek ontwikkelde zich natuurlijk vanzelf. En je weet hoe het soms gebeurt: als je een vreemdeling ontmoet, begin je met hem te praten, en al snel lijkt het erop dat je hem al lang geleden schijnt te kennen. Maar hoe verder, hoe meer ik voelde dat we voor elkaar interessant zijn, niet alleen als gesprekspartners.

Arthur voelde zich beslist tot mij aangetrokken, en ik werd ook aangetrokken door zijn blik, en het timbre van zijn stem, en zijn onzichtbare mannelijke energie. En opeens. Arthur legde zijn hand op de mijne. We verstijfden allebei en wisselden een blik. Nu bestond er geen twijfel over dat er iets tussen ons was ontstaan. Er viel een ongemakkelijke stilte. En er draaide maar één gedachte in mijn hoofd: "Waar is dit allemaal voor? Waar is het voor? Dit verhaal kan niet worden voortgezet. Dus waarom wil ik hem dan zo graag, alsof dit de belangrijkste ontmoeting van mijn leven is??!" Misschien dacht Arthur hetzelfde. Het besef dat er geen antwoorden zijn op deze vragen, en over een paar uur zal de vlucht eindigen, en we zullen voor altijd uit elkaar gaan – verscherpte de perceptie. En niet langer in staat om deze pijnlijke stress te weerstaan, stond ik op en ging naar de toiletbox. Ik kan niet zeggen of ik dacht dat het zou eindigen of niet, er was zoveel in mij dat het moeilijk was om alles correct in te schatten. Toen ik het hokje binnenkwam, was Arthur er al. Hij duwde me naar binnen en sloot de deuren.

Alles wat daarna gebeurde, was als een film die met een waanzinnige snelheid werd afgespeeld. We merkten dat we aan elkaar vastgepind waren, geperst door een heleboel omstandigheden en beperkt door al het mogelijke. En de ruimte van een krappe toiletruimte, en de tijd waarop ze in deze omstandigheden konden rekenen, en de buurt van vreemden, vreemden, onnodige mensen die op elk moment kunnen zien wat er gebeurt. Maar we waren hier en niet hier. We vlogen op een hoogte van bijna 10.000 meter, niet alleen op de vleugels van een vliegtuig, we vlogen op de vleugels (wolken, wind, stromen) van een wilde seksuele openbaring die ons zo plotseling en zo snel uit het dagelijks leven rukte . Te poëtisch? Natuurlijk! Maar in deze losse seks was er echt iets poëtisch onaards, alsof de hoogte en inderdaad bijdroeg aan zoiets. En al de rest van het proza ​​was heel schematisch in mijn geheugen gegrift: we zijn geland, de vlucht was voorbij, we hebben elkaar nooit gezien – dat is alles. Trouwens, misschien is dat de reden waarom deze aflevering al zijn poëzie in de memoires heeft behouden.".

Inna, 35 jaar oud
"Gena en ik werkten samen en hebben altijd met elkaar meegemaakt. Maar we stonden onszelf niets meer toe dan onschuldig flirten. Hij had een gezin, en ik ook. We wisten dat onze beide gezinnen vol problemen zijn en dat ze niet langer een gelukkig huwelijk kunnen worden genoemd. Maar zoiets – kinderen, gewoonte, angst voor het nieuwe. En we bleven leven, huwelijken in stand houden, volharden en vergeven. En het was ongemakkelijk voor ons om geliefden te worden. Ja, en het leek op de een of andere manier de keten van talloze kantoorromans voort te zetten. Die zomer organiseerde ons bedrijf (overigens niet de eerste keer) een zakenreis naar de natuur, speciaal hiervoor een bus besteld. We werden naar een heel pittoreske weide in een dennenbos bij de rivier gebracht. De hele dag hebben we gezwommen, gezwommen, zwemwedstrijden georganiseerd, volleybal gespeeld, kaarten, gegeten en gedronken. Over het algemeen hadden we een volledige rust. En ’s avonds – een vuur, barbecue, gitaar. En helaas, vlak voor vertrek had iedereen een pijnlijk gevoel van ergernis omdat al het goede, niet-routinematige, gevuld met oprechtheid en verlangens, en niet plicht en noodzaak, zo snel eindigt.

Toen de bus ons terug naar de stad bracht, zweeg iedereen en keerde met tegenzin terug naar het gebruikelijke, vanwaar ze pas ’s ochtends vertrokken. De gebruikelijke bitterheid van het einde voelde vandaag om de een of andere reden bijzonder walgelijk aan. En toen, bij de ingang van de stad, raakte de bus stuurloos en ging hij volledig kapot. En we moesten nu allemaal op eigen gelegenheid naar huis. En toen kwam Gena onverwacht naar me toe en bood aan om met me mee te gaan. Op dat moment had ik nog geen tijd gehad om te beseffen dat al deze gebeurtenissen niet toevallig waren. Gena nam een ​​taxi en voor het eerst in onze kennis werden we alleen gelaten (de chauffeur telt niet mee). We zaten zo dichtbij in de halfdonkere salon dat we de warmte van ons lichaam, het bonzen van harten en elkaars adem voelden. En toen we mijn huis al naderden, zei Gena plotseling: "Kijk hoeveel sterren er vandaag zijn! Ik wou dat ik nu naar het dak kon gaan. Je hebt haast?" Nou, ik had natuurlijk geen haast, om eerlijk te zijn, ik wilde helemaal niet naar huis, ook al wachtte mijn dochter daar op me..

We lieten de taxi los en keerden snel naar het dichtstbijzijnde gebouw van negen verdiepingen. Volgens de wet van gemeenheid was de uitgang naar het dak erin gesloten. We gingen nog drie huizen binnen en alleen in het volgende, vijfde gebouw was het luik naar het dak niet op slot. Maar als daar een hangslot was, zouden we waarschijnlijk het risico lopen door onze buren te worden gehoord.,
zou het naar de hel scheuren en nog steeds doorbreken naar het dak. En het waren natuurlijk niet de sterren die ons naar boven trokken. Wie te zeggen – ze zullen het niet geloven! Twee succesvolle, nog niet jonge, kennissen klommen meerdere dagen op het dak van een hoogbouw om zich voor elkaar open te stellen, zich over te geven en uiteindelijk elkaar gelukkig te maken! Nou, niet gek! En wie weet, als deze reis er niet was geweest, als de bus niet kapot was gegaan, als er die avond geen sterren aan de hemel waren geweest, hoe zou het dan zijn geweest??!" Inna en Gena zijn nu samen en brengen een gemeenschappelijke dochter groot.

Vera, 43 jaar oud
"Sergei en ik zijn 20 jaar getrouwd. We hebben twee volwassen zonen. En bij ons is alles in orde. Dat wil zeggen dat we natuurlijk regelmatig ruzie maken, niet zonder dat, maar in het algemeen – niemand van ons heeft er ooit spijt van gehad dat we samen zijn. En in seksuele zin doen we het ook geweldig. Het is duidelijk dat er niet meer zo’n onverzadigbaarheid bestaat als de eerste jaren, maar ik kan niet zeggen dat seks zojuist een afgemeten, verplichte gewoonte is geworden. Toch is er passie in onze relatie. Maar geen waanzin. Maar een dag.

Sergei ontving op het werk nog een onderscheiding en bood aan om van al het geld een bijzonder luxueuze avondjurk voor me te kopen. Het feit dat Sergei wilde deelnemen aan het kiezen van een jurk was onverwacht en aangenaam (hij heeft een hekel aan winkelen, vooral op vrouwenafdelingen). We zijn naar de winkel geweest. Ik liep een hele tijd door de gang en paste er een, dan nog een, en toen de derde jurk. Sergei keek geduldig toe, beoordeelde en zei: "Nou, zoals dit. Niets. ", wat betekende: "Niets bijzonders, maar als je wilt. " En plotseling zagen we deze jurk. Donkerblauw met strass steentjes, met een mooie halslijn en een hoge split – het zag er zelfs op een levenloze mannequin erg sexy uit.

We hielden allebei tegelijk van de jurk, ieder van ons keek ernaar en stelde ons er mentaal al voor: ik – ik, hij – ik. Ten slotte zei Sergey: "Je zult er erg verleidelijk in zijn!" En toen, ik weet zelf niet waarom, keek ik koket rond en vroeg: "Dus alle mannen willen mij! Wat wil je dan doen?!" Sergei keek me mysterieus aan en stelde plotseling voor: "Nou, laten we naar de paskamer gaan! We zullen zien!" Ik begreep zijn bedoelingen nog steeds niet helemaal, stemde ik toe. Sergey vroeg: "Misschien kun je meteen ondergoed en schoenen voor de jurk ophalen.". Dat deed ik. We gingen de paskamer binnen. Maar ik had geen tijd om mijn kleren uit te trekken.

Sergei en ik hebben in al twintig jaar huwelijk nog nooit zoiets in een paskamer gehad. Bovendien, en zo’n schaamteloosheid (nou ja, het personeel kon waarschijnlijk horen en raden wat we aan het doen waren), en dit uit het niets, uit deze roekeloosheid en zo’n onmiddellijk, geïmproviseerd orgasme. Daarna hebben we natuurlijk niets gemeten, we zijn gewoon de paskamer uit gegaan. En terwijl Sergey aan het betalen was, en terwijl we bezig waren met de aankoop, bleef ik in de gezichten van het personeel turen en probeerde te raden "weet het – weet het niet". Uiteindelijk dacht ik nog steeds dat ze het wisten. En toen, onverwachts voor mezelf, schaamde ik me niet. Integendeel, ik betrapte mezelf erop dat ik blij ben de nieuwsgierige, verbaasde blikken van de verkopers om ons heen te zien..

En ik kon mezelf nauwelijks inhouden om niet hardop te schreeuwen dat dit geen minnaar is, maar mijn wettige echtgenoot, en we hebben 20 jaar huwelijk achter de rug. Natuurlijk niet. Maar met al haar uiterlijk, demonstreerde ze het zo goed als ze kon. En nu elke keer dat ik deze jurk aantrek, Sergey. Over het algemeen doen we nu een ongelooflijke inspanning om niet te laat te komen op het feest waar ik in deze jurk naar toe ga.".

Herinner je je de anekdote nog? Het stel bedrijft de liefde op de treinrails. Een trein vliegt recht op hen af ​​en weet op wonderbaarlijke wijze te remmen. Een woedende machinist springt uit de locomotief. De man maakt zich los van zijn dame en zegt tegen de chauffeur: "Sorry vriend! Een van ons moest langzamer gaan rijden. ik kon niet!"

Heren, mannen! Vlei jezelf niet – de remmen falen niet alleen voor het sterkere geslacht. In het leven van elke vrouw (zelfs een heel bescheiden uiterlijk) moet er een onverwachte seksuele obsessie zijn geweest, terwijl er geen, nou ja, geen manier was om te vertragen! En als het nog niet is gebeurd, kan het gebeuren – het is gewoon een kwestie van tijd. Seksuele roekeloosheid is vergelijkbaar met een vulkaan: hij slaapt lang, zonder zich buiten te manifesteren, maar het is de moeite waard om hem per ongeluk wakker te maken en dan, zoals in een liedje – "Het hart sterft in de vuurspuwende lava van liefde!"