“Forbidden Zones” worden wakker en prikkelen

Je weet alles al en hebt niemand advies nodig op het gebied van seks, en bovendien gaat het niemand aan behalve jou. Niettemin kunnen liefde en seksuele relaties voortdurend worden verrijkt..

De gewoonte is niet zo onvermijdelijk en fantasieën, zelfs de meest openlijke, zullen helpen deze te vermijden. De liefde bedrijven is beter – betekent van pure seks naar erotiek gaan. Creëer het universum – de innerlijke wereld van de vereniging van twee mensen, die zijn oorsprong vindt in de zogenaamde "gemeenschap".

1. Neem een ​​besluit om uw lichaam te laten zien
In een relatie tussen twee mensen zouden er no-go-zones en openhartigheid moeten zijn. Een beetje creativiteit, provocaties die ontwaken en verlangen opwekken.

Je lichaam in alle vormen laten zien, is je partner testen. Of hij het leuk vindt om te kijken, of hij weet hoe het moet, en of het in hem wakker wordt "beschouwer", een vrouw kan rustig ontspannen en geloven in de kracht van haar verleiding, waarvan ze alle kanten kan openen. Om een ​​man de contemplatie van uw geslachtsdelen te geven, om zijn verlegenheid te kunnen overwinnen, om hem de vulva te laten voelen fladderen van verlangen, deze te verheffen tot de rang van esthetische elementen van het lichaam – dit alles kan de erotische relatie tussen een man en een vrouw..

2. Evalueer uw anatomie opnieuw
Studeren
liefde betekent leren gebruiken wat de natuur heeft gegeven. Zelfs als je sommige delen van je lichaam lelijk vindt, of op zijn minst niet strookt met de harde canons van esthetiek. Grote, licht hangende borsten waar je op straat verlegen voor bent, kunnen geweldige erotische eigenschappen zijn. Dit is een enorme vooruitgang – om te leren exploiteren wat door de natuur wordt gegeven: een glimlach, een blik, gezichtsuitdrukkingen, brede heupen, enz..

3. Blijf nooit "bij hem"
Een veel voorkomende situatie: aan de ene kant masturbeert een vrouw en bereikt ze gemakkelijk een orgasme. Aan de andere kant dezelfde vrouw die bang is voor geslachtsgemeenschap en er geen plezier aan beleeft. Waarom zou je de ervaring van plezier niet alleen overbrengen op een relatie met een partner? Introduceer bijvoorbeeld masturbatie in het gebruikelijke verloop van seks, voor of na geslachtsgemeenschap. Het kan zowel door de vrouw zelf als door haar partner worden uitgevoerd. Kortom, zorg ervoor dat u nooit failliet gaat..

4. Verzorg de geslachtsdelen
Maak uw geslachtsdelen aantrekkelijker. Epileren zone "bikini", waar vrouwen in de zomer hun toevlucht toe nemen om op het strand te verschijnen, zou een gewoonte moeten worden en het hele jaar door moeten worden gedaan. Zorg voor de lengte van het haar, epileren van het schaamhaar. De geslachtsdelen zijn erg individueel, net als het gezicht, geen twee zijn hetzelfde. Het is noodzakelijk om dit te benadrukken.

5. Versier je lichaam
In zijn natuurlijke vorm is het menselijk lichaam niet erg aantrekkelijk voor een ander. Op sociaal vlak draagt ​​dit bij aan de bescherming tegen agressie. Als deze rem van fysieke afwijzing er niet was, zouden we allemaal het risico lopen om deelnemer te worden aan een kolossale orgie..

In intieme relaties kan de onaantrekkelijkheid van het natuurlijke lichaam plezier soms belemmeren. Versier je lichaam zonder enige twijfel met sieraden, make-up, linnengoed en eau de toilette.

6. Maak alles erotisch
Het is dwaas om een ​​huis met vijfentwintig kamers te hebben en alleen op een zolder te wonen. Met andere woorden, wees tevreden met alleen geslachtsgemeenschap in de vagina. De verkenning van de hele zone, verborgen door ondergoed en verlegenheid, biedt grote perspectieven. Het anusgebied is niet minder gevoelig dan het clitorisgebied. Uiteraard vereist dit gebied voortreffelijk

liefkozingen die op zichzelf waardevol zijn, en geen banaal voorspel vóór de copulatie.

7. Verhoog de gevoeligheid van de vrouwelijke borst
Veel vrouwen verbergen hun borsten tijdens het vrijen, omdat ze deze niet mooi genoeg vinden. De borst zelf is, net als een klierformatie, niet gevoelig. Tepels zijn belangrijk voor opwinding. Hoe meer aandacht er aan de tepels wordt besteed, hoe meer hun gevoeligheid toeneemt. Gelijktijdige stimulatie van de clitoris en tepels leidt tot een onderling afhankelijke reactie van deze twee aanvankelijke erogene zones die zich op enige afstand van elkaar bevinden..

8. Zoek naar nieuwe sensaties
Gewoonlijk wordt de penetratie van een mannelijk lid in de boezem van een vrouw voorafgegaan door de introductie (meestal haastig) van een vinger, als een verplicht gebaar dat zichzelf weinig rechtvaardigt. Het kan heel prettig zijn voor een vrouw als een man dit vaginale gebied met één, twee of zelfs drie vingers onderzoekt, het zachtjes uitzet en daardoor bronnen van genot in haar lichaam onthult, die tot nu toe soms onbekend waren..

9. Stap over walging heen
Seksuele omgang, standaard en vereenvoudigd, wekt gewoonlijk geen gevoelens van walging op, aangezien het genegenheid, cunnilingus of zelfs een simpele kus uitsluit, die de een en de ander in contact brengen met vloeistoffen. Met andere woorden, seks is in de eerste plaats een uitwisseling van vloeistoffen (verdamping van de huid, natuurlijke smering van de vagina, speeksel, ejaculatie). En a priori stoot niets meer af dan vloeistoffen met een specifieke geur. Ze worden alleen opwindend als je de afkeer overwint die in de kindertijd is ontstaan ​​door de obsessieve opvoeding van een gevoel van zuiverheid. Om orale seks in twee richtingen mogelijk te maken, is het noodzakelijk om het uiterlijk van de geslachtsorganen te verbeteren. Als de look plezier brengt, wordt het verlangen om te kussen vrij spontaan geboren, en als je een aantrekkelijke geur hebt gevoeld, stop daar niet. We wisselen blikken uit – afschuw is overwonnen; We raken, likken en ruiken de gebieden die gewoonlijk gesloten zijn voor zicht- en mondpenetratie. Uiteraard dient de basishygiëne strikt in acht te worden genomen. U kunt voor dergelijke plaatsen ook een speciaal parfum kopen..

10. Minder woorden
Net zoals we je niet adviseren om door te gaan met voortijdige liefkozingen, moet je opmerkingen niet te veel gebruiken (doe het mij aan en doe dat niet), omdat je het risico loopt het erotische veld te ontginnen. Niet alles kan sexy zijn in bed. Woorden vernietigen het mysterie.

11. Kunnen zeggen "Nee"
Mondeling contact, als u dat niet echt wilt, en elke andere handeling die op dit moment ongewenst is. Als het voorzichtig inbrengen van een of twee vingers in de vagina geen prettig gevoel geeft, laat het dan een tijdje weg. Een vrouw kan zelf de reactie van haar lichaam op bepaalde liefkozingen ervaren, zodat ze later het mannelijke initiatief beter kan sturen en beheersen..

Stimulatie van de clitoris, die pijn veroorzaakt door overmatige inspanning, de mannelijke borstkas, sterk gecomprimeerd in een vlaag van hartstocht: het is noodzakelijk om deze acties te stoppen die geen aangename sensaties veroorzaken, wat betekent – om uw geliefde (minnares) teder te vertellen over het.

12. Overschat orgasme
Dit is een teken van verrijking van persoonlijke ervaring, de bevestiging van de eigen ervaring "ik". Om dit te bereiken, moet je bewijzen dat je al ervaring hebt. Genieten is te vergelijken met zingen in relatie tot de stem. Het kost jaren om een ​​stem te geven. Door een orgasme te bereiken, word je een ervaren seksuele partner.

13. Erken het doorslaggevende belang. voor een kus
Een kus – een teken van verliefdheid – zou niet alleen aanwezig moeten zijn in de eerste keer van een relatie tussen twee geliefden. Hij moet zijn plaats vinden en dan tussen andere liefkozingen, gevoel en verlangen samenvoegen. Als u deze zachte kruising passeert en verder gaat, vergeet dan niet er eindeloos naar terug te keren.!

14. Gebruik objecten voor plezier.
Artikelen zoals een vibrerende stimulator hebben één nadeel: ze worden voornamelijk verkocht in seksshops, plaatsen die niet erg aantrekkelijk zijn. Met een beetje bedrog en aandacht, kunt u in de catalogi al lang bestaande massageartikelen op schriftelijke bestelling te koop vinden, die voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt. Je kunt dus een vibrerende stimulator vinden met een volledig fallische vorm, die meisjes gebruiken om te verbeteren "bloedcirculatie van de huid van het gezicht". Je kunt ook een waterstraal uit de douche gebruiken (dit is al een klassieker geworden). Een man die besluit een vrouw te strelen met behulp van een of ander object, stemt ermee in om wat kracht te verliezen: iets anders, niet zijn lid, kan zijn partner plezier schenken; de man toont in dit geval vrijgevigheid en adel (evenals volwassenheid).

Het voordeel van deze items? Een vibrerende stimulator gericht op de clitoris tijdens vaginale penetratie kan een zeer intens orgasme veroorzaken. Een dildo die aan het inbrengen van de penis is bevestigd, stelt een vrouw met een ontwikkeld gevoel voor verbeeldingskracht in staat zich de aanwezigheid van twee mannen voor te stellen (waarom niet?).

15. Verrijk uw fantasieën
Heb het lef om af en toe grappig speelgoed en verschillende accessoires (handboeien, een blinddoek) te gebruiken. Hierdoor kun je de grenzen van fantasie verleggen. Door elementen van het spel te introduceren, ga je verder dan de gebruikelijke seksuele relaties. Hierdoor kun je conventies weggooien, een sfeer van vertrouwen creëren en elkaars sensualiteit beter begrijpen..

16. Een vrouw weet hoe ze een man moet vertellen: "Ik vind het heerlijk als je mijn nek kust".
Mannen kennen zichzelf meestal niet goed. Het is moeilijk om erachter te komen wat je in dergelijke omstandigheden met 2,5 vierkante meter huid moet doen. Streel zijn lichaam zoals je het lichaam van een vrouw zou strelen. Open zijn erogene zones (borst, achterkant van het hoofd, nek), die voorheen weinig aandacht kregen. Hier moet een vrouw onverwacht handelen, de zones durven strelen, waarvan de man de sensualiteit niet kent.

17. Bepaal het ritme
Liefdevol heen en weer bewegen impliceert ritme, dat direct verband houdt met dans, een zekere mate van lichaamsbeheersing, het zoeken naar synchroniciteit. We hebben allemaal een zesde zintuig – het gevoel van kinesthetiek, wat een soort vermogen is om beweging waar te nemen. Van zo’n afgemeten beweging, die geslachtsgemeenschap is, is het moeilijk om plezier te krijgen als een paar geliefden dat niet zijn
komt tot een wederzijds consistent ritme.

18. Open onbeweeglijkheid
Instinctief zijn we eraan gewend dat geslachtsgemeenschap in de eerste plaats een beweging is. Waarom niet het tegenovergestelde zoeken? Tijdens de penetratie diep in de vrouw, kun je in deze positie stoppen en blijven hangen: de een in de ander. Bijkomend voordeel: immobiliteit vertraagt ​​de ejaculatie. Het is een geprogrammeerde rust
stelt je ook in staat om knuffels te versterken, kusjes te hervatten. Plots is er een herverdeling van seksuele energie, op het niveau van blik, contact van de huid, handen. Een vrouw kan op dit moment proberen de spieren van de billen en anus samen te knijpen, en de partner zal hier niet ongevoelig voor blijven. En hij kan op zijn beurt de spieren van het bekken samentrekken, wat de erectie verder zal verbeteren..

19. Verwar fantasie en perversie niet.
Elke fantasie in het seksuele leven is acceptabel. De angst voor perversie is ongegrond. Rituelen en spelletjes zijn niet gevaarlijk, mits ze optioneel en slechts complementair zijn, en daarna duik je weer in een staat van ernst, liefde en plezier..

20. Geef toe dat wezels grenzen kunnen hebben.
Wees niet boos als u de penis van een man met uw mond streelt, en als gevolg daarvan mag er geen zaadlozing volgen. Begrijp dat orale seks er niet alleen voor is. In termen van dynamiek is het verre van masturbatie, wat een directe weg naar het einde is. Orale strelingen wekken sterke emoties op bij een man, zoete sensaties bij het zien van een vrouw die deze handeling sensueel en onbaatzuchtig uitvoert. Maar ejaculatie is niet nodig..

21. Onderbreek de gemeenschap
Nee, heen en weer bewegen is niet genoeg. Sorry voor degenen die erover geobsedeerd zijn. Tijdens geslachtsgemeenschap zijn er verschillende soorten stimulatie en andere trucs die helpen de opwinding te vergroten en elkaar tot extase te brengen, terwijl ze ten volle van het proces genieten. Stap over stereotypen heen. Een vrouw kan het initiatief nemen bij het kiezen van een positie (zij staat bovenaan) en bij het stoppen. Onderbreking van beweging is al een hogere fase in het seksuele leven van partners..

Keer terug naar geslachtsgemeenschap en begin opnieuw. Maar dit is niet langer de streling van het voorspel van de liefde. We zijn in een staat van seksuele unie. Als er orale seks plaatsvindt, moeten ze gevoelig en zachtaardig zijn: ook

krachtige bewegingen kunnen uw partner (partner) pijn doen. Dan kan de vrouw het initiatief nemen en de situatie weer overnemen..

22. Smeer het condoom in
We zullen niet terugkomen op de noodzaak van dit kleine ding, noch op de moeilijkheid om het erotisch te maken. Maar het is in ieder geval bekend dat een gebrek aan smering leidt tot een afname van de gevoeligheid. Fabriekssmering van condooms is vrij schaars, en we zeggen dit met kennis uit de eerste hand van de stand van zaken. U kunt dus zonder aarzelen glijmiddel toevoegen.

23. Doe mee "drama"
Geslachtsgemeenschap volledig succesvol maken is niet in staat zijn om te dramatiseren. "voordat", om het grootste belang aan de actie te geven "gedurende". Speel en begin meer energie te geven aan wat al serieus is. "Kleine dood" – dit zijn geen loze woorden. Alle voorlopige pret is verlangen dat groeit, dit is creativiteit. Bij een orgasme vinden we plezier, maar ook een kort moment van pijn.

25. Tel tot drie
Minder dan drie posities tijdens een geslachtsgemeenschap is niet geheel voldoende. Drie – dit is het aantal posities waarmee een vrouw verschillende sensaties kan ervaren, en aan een man om te laten zien dat hij weet hoe hij zijn ejaculatie moet beheersen, en aan beide samen – om de tijd van geslachtsgemeenschap te verlengen. En je kunt eindigen in de positie die je verkiest boven alle anderen..

24. Speel met woorden
De tweede functie van woorden na informatief is de verrijking van sensaties. Vulgaire woorden kunnen een obscene scène uitlokken. Probeer het effect dat ze produceren te ervaren. Godslastering kan de opwinding vergroten en een buitengewone situatie creëren..

25. Herken het geslachtsverschil
Verlangen, genegenheid, hartstocht van liefde, versmelting van lichaam en gevoelens, en dan rust:

na het vrijen bestaat het risico van eenzaamheid, aangezien het nodig is om oog in oog te staan ​​met de natuurwetten. Bij een vrouw blijven tederheid en verlangen bestaan ​​na geslachtsgemeenschap; maar een man die in slaap valt in opdracht van moeder natuur – deze trieste realiteit is algemeen bekend. Het niet erkennen van dit verschil tussen een man en een vrouw is een bron van misverstanden en onenigheid. Om emotioneel contact tussen een man en een vrouw te behouden, is het voldoende om heel voorzichtig uw hand op het gekalmeerde lid van uw geliefde man te leggen..

26. Verrijk het woordenboek
Als we je zouden adviseren om je liefdesomhelzing op smaak te brengen met een sterk woord, moet je je er niettemin van bewust zijn dat niet elk woord zal werken; het is niet zo eenvoudig om de juiste woorden te vinden, anders loop je het risico je partner te choqueren. In dit geval is het opslaan van woorden een noodzakelijk voorzorgsspel. Om het pornografische vocabulaire te omzeilen, waarom zou u uw verbeeldingskracht niet laten werken, iets verzinnen (als u zo’n talent heeft) en daardoor verbale strelingen verrijken met poëtische vergelijkingen.

27. Verwerp mythen
Vergeten, in de vergetelheid geraakt: niet meer over orgasmes praten "clitoris", "vaginaal", intens en nee, goed en slecht. Dit is allemaal verkeerd, te fout. We vergeten bijvoorbeeld dat sommige vrouwen alleen een orgasme bereiken met sodomie: hoe noemen we deze orgasmes? De ander krijgt ongelooflijk plezier zonder iets aan te raken, en wanneer ze ook niet wordt aangeraakt. Er is geen classificatie van orgasmen, maar in één geval is het mogelijk om de hiërarchie te noemen: wanneer we het hebben over de harmonie van de combinatie van partners.

28. Vind optimale beweging
Het is niet zo gemakkelijk voor een meesteres om de enige juiste masturbatiebeweging te vinden die een man naar de top van genot zal leiden. Dialoog is nodig, een man moet een vrouw heel voorzichtig beheersen. Maar om een ​​man te laten ejaculeren met behulp van liefkozingen is soms net zo moeilijk als het vinden van een van alle mogelijke nummers die de gecodeerde deur openen..

29. Ga buiten het bed
De liefde bedrijven op de vloer in de badkuip is een ander bewijs van de volwassenheid van partners. Je bent hier misschien om een ​​andere reden in geïnteresseerd: om het verraderlijke gepiep te vermijden, dat elke beweging meedogenloos volgt. Geloof me, Moeder Aarde zal je niet verraden. Een ander moment van plezier gecombineerd met de natuur, de grond aanraken kan ook als extra bron van plezier dienen.

30. Synchroniciteit: obsessie vermijden
Het beheersen van de ejaculatie is niet gemakkelijk voor een man. Om dit te doen, moet hij zijn lichaam goed genoeg kennen om zijn partner te waarschuwen dat hij zichzelf niet langer in bedwang kan houden. De gelijktijdigheid van orgasmes is een soort Elbroes, die zo moeilijk te bereiken is.

Maar niet alles is zo eng. Een vrouw kan een orgasme bereiken voordat haar partner dat doet, en zelfs meerdere keren. Hier is een kans voor een man om de mate van zijn liefde te tonen. Hij geeft toe dat zijn wederhelft een orgastisch vermogen heeft dat vele malen groter is dan de zijne..