Meerdere niveaus van orgasme: taoïstische verhandelingen

Wanneer twee mensen spiritueel dichtbij zijn, wordt seks het hoogste punt in hun relatie, het betekent de volledige samensmelting van twee liefhebbende mensen – niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Passion.ru onthult het geheim van buitengewoon sensueel genot.

De taoïsten beschouwden de seksuele energie van qi als het levensbloed, terwijl ze uitlegden dat de bron van vrouwelijke seksuele energie het ei is, het mannelijke – het sperma..

Taoïstische verhandelingen zeggen dat vóór de eisprong een enorme hoeveelheid hete energie zich ophoopt in de eierstokken, die het ei vitaliteit geeft. Dankzij het bezit van zulke enorme mogelijkheden, geven deze twee kleine geslachtscellen, die zich verenigen, aanleiding tot een nieuw leven – het grootste mysterie van de natuur.

De belangrijkste energie komt van de krachten van hemel en aarde, het wordt in ons lichaam geënt door de liefde en seksuele vereniging van onze ouders. Vanaf de geboorte hebben we enorme reserves aan basisenergie, wat een van de redenen is voor de hoge activiteit van kinderen. Seksuele energie circuleert in het lichaam, voedt de organen en dient als de belangrijkste ondersteuning voor ons lichaam. Tijdens haar leven is ze uitgeput: het aantal eicellen bij een vrouw neemt af, en tegelijkertijd neemt haar energiepotentieel af..

Een paar millennia geleden
de oude Chinezen wisten hoe een vrouw het enorme energiepotentieel kon gebruiken dat haar door de natuur werd gegeven, opgeslagen in haar eierstokken (in het ei). Ze wisten hoe ze seksuele energie konden vrijmaken, behouden en vergroten, en hoe ze deze konden transformeren en naar andere organen konden sturen om de gezondheid te behouden. Deze praktijk werd door de taoïsten genoemd "Ovariële Kung Fu". Nu kunnen we het ook doen.

Wat is Valley Orgasm?

De taoïsten maakten onderscheid tussen verschillende niveaus van orgasme op basis van hun intensiteit en genezende effecten:

Extern (genitaal orgasme) – het meest voorkomende, is het resultaat van stimulatie van het hoofd van de penis bij een man, de vagina en clitoris – bij een vrouw; bereikt tijdens normale geslachtsgemeenschap zonder oefening "Ovariële gongfu". Taoïsten geloofden dat genitale orgasmes meestal vluchtig waren en dat de hoeveelheid genezende energie die ze vrijkwamen te verwaarlozen was..

Inwendig (orgasme van organen en klieren) wordt bereikt door een vrouw die oefent "Ovariële gongfu". Tegelijkertijd wordt orgastische energie, die een legering is van de energieën van alle organen en klieren, niet weggegooid, maar binnen de energiekanalen gehouden, circuleert vaak, wordt gezuiverd en verzameld.

Het hoogste (dal) orgasme is een gewaarwording veroorzaakt door herhaalde circulatie van orgastische energie door het lichaam. Tegelijkertijd neemt de intensiteit van sensaties tussen orgasmes niet af, maar neemt integendeel geleidelijk toe. Daardoor lijkt het alsof je geleidelijk de berg beklimt tot je de top bereikt, waar een compleet nieuw koninkrijk van plezier op je wacht..

Het samengaan van zielen is het resultaat van een uitwisseling van energie met een partner..

Op weg naar het bereiken van het dal-orgasme, zijn er verschillende stadia die doorlopen moeten worden. De duur van elke fase is individueel. Het belangrijkste is om de tijd te nemen en plezier te hebben.!

Energiekanalen en punten

De Chinese geneeskunde kent al lang de paden waarlangs qi beweegt. Ons lichaam is doordrongen van 12 energiekanalen die 14 punten met elkaar verbinden, waaronder 7 energiecentra (chakra’s):

Wortel (centrum van vitaliteit): rood, gelegen aan de basis van de wervelkolom.

Sacraal (centrum van verlangen en seksualiteit): oranje, gelegen net onder de navel.

Zonnevlechtchakra (midden

persoonlijke kracht): geel, gelegen in de zonnevlecht.

Hart (centrum van mededogen en liefde): groen, gelegen nabij het hart.

Keel (communicatiecentrum): blauw, gelegen op de nek.

Chakra van het derde oog (centrum van hogere intuïtie en creativiteit): blauw, gelegen op het voorhoofd tussen de wenkbrauwen.

Kroon (centrum van spiritualiteit en verlichting): paars, gelegen op de kruin van het hoofd.

Probeer opeenvolgend om energiecentra te openen "ademen" door elk van hen. Om dit te doen, kun je een pulserende bal visualiseren die overeenkomt met de kleur van de chakra..

Seksueel energiebeheer

De energiebasis van ons lichaam is de microkosmische baan. Dit energiepad loopt in het menselijk lichaam van de geslachtsorganen langs de ruggengraat naar het hoofd en daalt vervolgens door de tong naar de voorkant van het lichaam, naar de navel en weer naar de geslachtsorganen, waarbij de cirkel wordt gesloten..

Laten we in de eerste fase proberen te leren bewegen "onaangedaan" seksuele chi-energie in de microkosmische baan. Om dit te doen, voeren we een meditatieve techniek uit. "Ovariële ademhaling"​

Ga op de rand van een stoel zitten. Voel je voeten plat op de grond. Vul je hele lichaam met zelfliefde. Glimlach, denk na over de leukste momenten van je leven..

Beweeg uw handen naar het ovariumgebied – 2-3 vingers boven het schaambeen. Terwijl u de huid in dit gebied masseert, voelt u hoe de eierstokken opwarmen en energie vrijgeven. Dit manifesteert zich als tintelingen, zwelling of spanning in het gebied..

Stel je voor dat je eierstokken je longen zijn en je vaginale opening je mond. Begin "ademen" eierstokken. Terwijl je inademt, trek je het bleekroze licht naar binnen en span je alle spieren in de onderbuik aan, terwijl je uitademt, ontspan je alle spieren in de onderbuik en adem je het vuile roze licht uit. Hoe meer spieren in uw onderbuik u kunt gebruiken, hoe beter..

Knijp in het perineum en de anus en richt de energie van de geslachtsorganen omhoog langs de wervelkolom, alsof je sap door een buisje drinkt, terwijl je er constant je aandacht op houdt. Geniet van de sensaties. Onthoud: Qi verzamelt en hoopt zich op waar u uw aandacht op richt..

Draai de qi in je hoofd in een energetische spiraal. Dit draagt ​​bij aan de normalisatie van de activiteit van het centrum voor de productie van vrouwelijke geslachtshormonen (hypofyse).

Breng de energie naar beneden, voel het door het lichaam stromen, geef water en reinig het. Energie wordt opgeslagen in de organen, waardoor ze gezond worden.

Verzamel de energie rond je navel door je handpalmen erop te plaatsen en meerdere keren te masseren. Zet een glimlach op dit gebied. Krijg die aangename sensaties die je had na de beweging van energie. Voel de liefde voor jezelf, geniet ervan! Je ontving niet alleen plezier, maar ook gezondheid. Voel hoe het lichaam je ervoor bedankt.

Als gynaecoloog kan ik die praktijk wel zeggen "Ovariële ademhaling" heeft een positief effect op de gezondheid van een vrouw: het reguleert de menstruatiecyclus, hormoonspiegels en de werking van de inwendige geslachtsorganen. Deze eenvoudige meditatieve oefeningen zullen het welzijn helpen verbeteren in geval van menstruele onregelmatigheden, met manifestaties van premenstrueel syndroom en symptomen van de menopauze, en zullen ook ziekten zoals vleesbomen en adenomyose voorkomen..

Orgasme van het hele lichaam

Seksuele energie is een van de krachtigste soorten bio-elektrische energie. Wat we opwinding noemen, is eigenlijk het loslaten ervan..

In deze fase zullen we leren werken met "opgewonden" energie: u kunt het van uw geslachtsdelen afnemen en met behulp van lichaamsbeweging door het hele lichaam dragen "Orgasmische trekking".

Ontspan, lach naar de ruggengraat, voel dat al je energiecentra en kanalen open zijn.

Masseer je borsten en tepels, maak jezelf wakker, masseer de schaamlippen en clitoris.

Leid de Qi van het beginnende orgasme langs de ruggengraat; Voel de bedwelmende energie van een orgasme als champagne door je ruggengraat stromen, "vertrek" door een smalle nek; houd de stroom vast en richt deze naar het hoofd,
waar draai in een spiraal.

Breng de orgastische energie naar beneden, die door alle organen stroomt; voel hoe elke cel een orgasme beleeft, voel een enkele golf van plezier door je lichaam stromen. Voel het orgasme van alle organen, het hele lichaam.

Verzamel energie in het navelgebied; geniet van de sensaties. Je ontving niet alleen energie, maar ook gezondheid.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je je opgewonden Qi kunt beheersen, kun je doorgaan naar de derde fase van cultivatie: probeer Qi in bedwang te houden terwijl je gemeenschap hebt met je geliefde..

Methode "Genezende liefde" gebaseerd op het vermogen om seksuele energie te verzamelen en deze te gebruiken om plezier te beleven, de gezondheid te verbeteren en spirituele en persoonlijke groei te versnellen.

In de uitputtende race van het moderne leven hebben we te weinig energie over voor seks. Desalniettemin is het vrijen, indien uitgevoerd met therapeutische energiecirculatie, dat kracht en kracht beter herstelt dan welk stimulerend middel dan ook..

Tijdens elke seksuele relatie tussen partners is er een uitwisseling van yin- en yang-energieën. Taoïstische seksuele praktijken versterken het vele malen. Zelfs als uw partner de taoïstische praktijken niet kent, kunt u een onvergetelijke ervaring opdoen tijdens geslachtsgemeenschap – dankzij de circulatie van seksuele energie door de kanalen van het lichaam, waardoor uw organen met vitaliteit worden gevuld..

Probeer bij het vrijen de intense stroom van seksuele energie in de kanalen van je lichaam te houden..

Op weg naar het hoogtepunt van plezier, breng je orgastische energie omhoog langs de ruggengraat en laat je deze vervolgens zakken, door het door alle organen te laten gaan (zoals je alleen deed); voel een golf van plezier die het hele lichaam bedekt; ervaar een orgasme van alle organen en elke cel van uw lichaam.

Ga zo door "twist" Qi in de microkosmische baan tussen orgasmes in, dankzij dit zul je een toename van sensaties voelen bij elke volgende piek van plezier; toenemende, orgastische ervaringen zullen de vorm aannemen van een plateau – "overorgasme" (dal-orgasme).

Als je in de bovenste fase van cultivatie bent, klaar bent om te experimenteren en je partner bezit taoïstische praktijken, dan kun je samen met hem het hoogste niveau van genot krijgen door de eenwording van niet alleen fysieke, maar ook energielichamen. Tijdens het oefenen "Genezende liefde" het paar ervaart de opening van specifieke energiecentra en kanalen. Tegelijkertijd komt er een enorme hoeveelheid energie vrij, die, uitgegoten in elke cel van de lichamen van geliefden, echt ontzag en de eenwording van hun zielen veroorzaakt..

Voel tijdens het vrijen de seksuele energie door de kanalen van het lichaam circuleren..

Als je klaar bent om energieën uit te wisselen, vagina "inademen" hete yang-energie van de penis van je partner.

Leid de energie die van uw partner wordt ontvangen langs uw wervelkolom naar de kruin van uw hoofd, waarbij u de spieren van het perineum indien nodig samentrekt.

Terwijl je uitademt, verlaag je de qi naar beneden, waarbij je de levengevende orgastische golf door alle organen laat gaan en deze naar het perineum brengt; stuur je geliefde dan koele yin vaginale energie.

De man "inhaleert" de koele yin-energie van de vagina van de partner, en stuurt haar dan de hete yang-energie van zijn penis.

Voel hoe je energiekanalen, verbonden in de vorm van een acht, een krachtige energiestroom passeren die door beide lichamen circuleert. Deze ervaringen herstellen de energiebalans in de lichamen van de geliefde en versterken de krachten van liefde..

Verhoog de stroom van qi in amplitude: je voelt misschien dat er een warme elektrische stroom door je lichaam gaat. Open uw hart voor liefde. Voel ze transformeren in een grote, geurige rode bloem die zich ontvouwt tussen je hartchakra’s en boven je hoofden uitstijgt. Hij is het symbool van je eindeloze liefde..

Taoïstische methode "Genezende liefde" is al duizenden jaren bekend. Het helpt om seksuele relaties vele jaren op een hoog energetisch en emotioneel niveau te houden, terwijl de innerlijke harmonie wordt gehandhaafd, spiritualiteit wordt ontwikkeld, de gezondheid wordt verbeterd en een lang leven wordt bereikt – zowel seksueel als fysiek..

Vergeet niet uzelf te bedanken voor alles wat u doet. Voel hoe elke cel van je lichaam dankbaarheid uitstraalt en naar je lacht, lach terug. Geluk voor jou, liefde en energie!