Mannen zien elke vrouw als een “dwaas”

Het feit dat het mannelijke brein 10% meer weegt dan het onze, verklaart niet het fenomeen van vrouwelijke domheid. Ik leg het uit. Laten we eerlijk zijn. We weten dat jullie soms denken, en soms nare dingen over ons zeggen.

Nee, natuurlijk is het vulgair om zulke dingen in het bijzijn van dames uit te spreken en over het algemeen niet vriendelijk – ik weet zeker dat je dat niet doet. Dit verandert echter niets aan de essentie. Laten we zeggen, mijn beste jeugdvriend, laten we hem Pavlik noemen voor samenzweringsdoeleinden (hoewel zijn naam in feite Gennady is). Ik vroeg het hem onlangs, net als Svetochka, degene die in zijn levensgezel propt (echte naam, en beschouw eventuele toevalligheden als niet toevallig, aangezien ik haar nooit leuk vond), en ik ontvang als antwoord: "Normale Svetochka. Maar wat is zij, God vergeef me, nog steeds een dwaas!"

Natuurlijk informeerde ik voor de fatsoen naar de symptomen en kreeg ik de redelijk verwachte compositie: een cartoon over een mammoet in plaats van "Futurama", principiële weigering om een ​​hoed te dragen (als tegenargument – "Waarom heb ik dan mijn haar geknipt??") en psychopathische reactie op de bijnaam "baby Olifant" (na elke dergelijke behandeling sluit de jongedame zich op in de badkamer en staat een uur lang voor de spiegel terwijl ze zichzelf van opzij onderzoekt). Denk je, beste lezer, dat ik sympathiseerde met Pavlik-Gennady,
sinds zijn romance met de domme Svetochka ten einde is? Helemaal niet. Sveta, we moeten hulde brengen aan haar, hoewel ze dat echt niet wil, – een geniale vrouw. En advies aan hen en liefde, en meer kinderen, dat, zoals u zult zien, woord voor woord zal worden vervuld. Dus waarom ben ik dit allemaal? Natuurlijk naar de definitie "dwaas" en al zijn afgeleiden ("dwazen", "dwaas", "dwaas", "dwaas" etc.), die in feite beledigend klinken, maar in feite bijna een compliment zijn. Nee serieus, "dwaas" – het klinkt trots, en alleen bijzonder hoogbegaafden krijgen deze titel toegekend.

Zoals de hoofdredacteur me vertelt, is het tijd om uit te leggen waarom ik u dit alles vertel, beste lezer. Dus je zult verrast zijn, maar als de meisjes zich soms ongepast gedragen, is dat helemaal niet vanwege het ontbreken van grijze stof (of waar zitten onze hoofden nog meer mee?). Verwondingen bij kinderen, PMS, genetisch gemodificeerd voedsel en magnetische stormen hebben er ook niets mee te maken. Het gaat over jou, beste lezer. En hoe vreemd de jonge dame zich gedraagt, hoe meer ze niet onverschillig voor je is. Tussen ons meisjes heet dit "zet innerlijke blondine aan" (een dom wezen, maar verdomd charmant), dat wil zeggen, begin te doen alsof je dommer, zwakker, hulpelozer bent, _schrijf het juiste woord_ dan we in werkelijkheid zijn. De aard van dit fenomeen wordt sindsdien niet volledig begrepen "blonde" gaat spontaan aan, zodra we een waardige vertegenwoordiger van het mannelijke ras zien. En hoe serieuzer we zijn gericht op het creëren van een ideale verbintenis in gender-zin met u, hoe meer kunstenaarschap en vindingrijkheid we zullen wegmaaien.

Ondanks alle rooskleurigheid van het concept, zijn er vermoedens dat je het bij ons soms moeilijk hebt. Ik ben het ermee eens dat communiceren met een dwaas het plezier van een amateur is en over het algemeen hard werken. Of je moet zicht hebben "min 10", gehoorproblemen en guttapercha-zenuwen, of duidelijk begrijpen waarom deze hele uitvoering is geregeld. Nu zullen we de redenen behandelen. Het is een feit dat we voor elk geval van het leven onze eigen persoonlijke hebben "dwaas". Maak kennis met de functionele voorbeelden zelf en begrijp eindelijk wat we bedoelen en vooral wat we van u verwachten.

Ongeschoolde dwaas
Hoe meer intellectueel ontwikkeld persoon je tegenkomt, hoe onverwachter en dodelijker de kloof in haar kennis zal zijn. Na een discussie van een half uur over het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten, belet niets het meisje om plotseling opheldering te geven: "Wacht, kuksik, want het is niettemin correct gespeld – Iran of Irak?" En laat u niet misleiden door haar gouden medaille in de 11e klas, haar gloeiende diploma van de afdeling geschiedenis en haar vooraanstaande positie als politiek commentator. Nee, ze maakt geen grapje of spot. Ze weet het gewoon niet of is het vergeten.

Wat is het nut. Misschien houdt ze gewoon van het timbre van je stem en de uitdrukking op je gezicht waarmee je communiceert met je jongere broer en oude vrouwen die gek zijn geworden. Hoewel het hoogstwaarschijnlijk allemaal de schuld is van de angst dat je binnenkort geen gespreksonderwerpen meer hebt. Het vooruitzicht om je aan te sluiten bij de gelederen van stellen die hun avonden tv kijken en doordachte signalen van het format uitwisselen "Waar is de afstandsbediening?", "Nou, deze Sobchak heeft benen!", "Doe het licht uit", kan tijdelijke aanvallen van geheugenverlies veroorzaken.

Je acties. In plaats van verontwaardigd te schreeuwen "Hoe kun je dit niet weten??!" en om de naam van haar leraar aardrijkskunde tevergeefs te noemen, is het beter om onopvallend de horizon van het meisje te verbreden. Een korte lezing over een van de basiswetenschappen heeft geen enkele romantische date gekwetst. In de tussentijd zul je stralen van intelligentie, we kunnen dromen over hoe we ooit met je mee zullen gaan naar een feest ter gelegenheid van de Nobelprijs. Daar ben je, het blijkt hoe slim!

Besluiteloze dwaas
Schrijf je een sms "Kus kus" of jezelf beperken tot een emoticon? Koop dezelfde jurk als die van Sveta, of wacht tot ze dik wordt en er niet meer in gaat, en dan, zie je, begint de verkoop? Keanu Reeves – homo of wil je gewoon niet de juiste vrouw ontmoeten? Deze en een miljoen andere even mondiale problemen kwellen het vrouwelijke brein elke dag en het hele jaar door. Het is niet verwonderlijk dat met zo’n intense mentale belasting onze processor soms vastloopt en we ongeveer veertig minuten met kleding in de kast bevriezen, om uiteindelijk een date af te zeggen en thuis te blijven..

Wat is het nut. Om de een of andere reden lijkt het ons dat het vermogen om vrijwillige beslissingen te nemen heel goed zou gaan voor moderne mannen. Nee, we kunnen natuurlijk begrijpen hoe moedig en brutaal je eruitziet als je meteen bepaalt welke benzine je moet tanken – 95 of 95 Ultimate. Maar soms willen we dat u niet alleen iets voor uzelf beslist, maar ook voor ons.

Je acties. Met meisjes, zelfs met de meest eigenzinnige en geëmancipeerde, moet je je soms gedragen alsof je te maken hebt met een gehandicapte persoon van drie jaar. Hoe langer de jongedame mediteert in de kast of over het menu, des te nadrukkelijker wil ze dat je zegt hoe ze het afsnijdt: "Rode jurk, blauwe kousen en panama" of "Knoflookcroutons en twee "Schroevendraaier".

Sentimentele dwaas
Niet-sluiting van het traankanaal, een aanval van PMS of het begin van de menopauze – maakt het uit? We begrijpen zelf niet echt hoe dit afloopt, maar met dezelfde bereidheid rouwen we om een ​​gebroken nagel, Sarkozy’s bruiloft en de slotscène in "Titanic". De wijze man die zei: "Vrouwentranen zijn waardeloos, maar ze betekenen veel.". Ik zal eraan toevoegen dat een man die onze snikken negeert, er duur voor zal boeten..

Wat is het nut. Ondanks dat moderne jonge dames een spijkerbroek dragen, rijden ze
"lamborghini-diablo" en, indien nodig, een bende terroristen kunnen opstapelen, blijven we nog steeds teder en kwetsbaar. Het is alleen zo dat de realiteit van het leven zodanig is dat er niet altijd een reden is om u dit te laten zien..

Je acties. De patiënt moet impulsief, maar stevig worden omhelsd, tot het kenmerkende knerpen in de gewrichten. Kussen – op het oor, de slaap, ogen met gelekte mascara of een rode neus, dat wil zeggen zonder enige seksuele connotatie. Ja, probeer op dit moment de juiste kleding aan te trekken: er is geen betere manier om respect te tonen voor de zwakheden van een meisje dan door een schouder in een licht T-shirt te vervangen onder de stralen van haar make-up.

Technogene dwaas
Als er een vrouwelijke hel is, ziet het eruit als een enorme elektronicawinkel met dronken slotenmakers in plaats van duivels. Laat me je nog een geheim vertellen: we zijn er zeker van dat zelfs in het meest volledig metalen mechanisme gevuld met microschakelingen en andere stukken ijzer, een bepaald levend wezen zit. Om een ​​onbekende reden – of het nu vanwege het weer is of vanwege de absurde aard ervan – begint het soms grillig te worden. Daarom, als we ons in een stilstaande auto bevinden, zouden we liever het stuur strijken en praten met de geesten van alle honderd paarden die hun kracht aan onze machine hebben gegeven, dan proberen onder de motorkap te kijken..

Wat is het nut. Ik zal je psyche niet testen op kracht en de mythe ontkrachten dat meisjes niet kunnen omgaan met apparatuur die is uitgerust met meer dan één knop (hoewel, als dit waar zou zijn, we voedsel zouden koken op een vuur, in een gekreukte spijkerbroek zouden lopen en met ganzenveren). Ik zal het anders formuleren: we zijn ons er eenvoudig van bewust dat geen enkele Dostojevski of Lukyanenko de leesinstructies van jongens kan vervangen, daarom staan ​​we het recht af om met elektrische apparaten te communiceren. Het is gemakkelijk voor ons, maar u bent tevreden.

Je acties. Jij weet als geen ander hoe en wat je moet configureren, aansluiten en upgraden. Probeer ons hier gewoon niet bij te betrekken, ook niet voor pedagogische doeleinden. Makarenko zou dergelijke jezuïetenmethoden niet goedkeuren!

Lichtgeraakte dwaas
Onschadelijke zin "Schatje, beweeg een beetje: je blokkeert mijn tv" – een volwaardige reden om je te gaan minachten en spijt te hebben van je onherstelbaar verdwenen jeugd. Volg de logica. Ten eerste is de tv belangrijker voor u dan wij (dit is oneerlijk, vooral na alles wat we voor u hebben gedaan of van plan waren te doen). Ten tweede, aangezien we het voor u blokkeren, betekent dit dat we dik zijn geworden, waarover u ons ondubbelzinnig informeert (dit is tactloos en beledigend, en kijk in het algemeen naar uzelf). Ten derde, "kinderen" je hebt waarschijnlijk al je exen gebeld (het is vernederend, vooral omdat je moeder en ik ze nooit leuk vonden). Voila! Het meisje glinstert al met haar ogen en trilt met haar kin, en jij puzzelt over welke vlieg haar beet.

Wat is het nut. Het is natuurlijk niet dat wij zulke psychopaten zijn of dat jij een trampoor bent. Het is gewoon zo dat het belangrijk voor ons is dat de relatie op zijn minst enige schijn van schroom behoudt. Wrok over kleinigheden – uit de categorie van preventief. Ze moeten je in goede conditie houden en je eraan herinneren dat alle meisjes lichtgeraakt zijn, wat voor nare dingen ze ook met ze in bed doen..

Je acties. Accepteer het spel en doe alsof je echt iets hebt gemist, over het hoofd hebt gezien, niet hebt opgeslagen of eruit flapt in de hitte van het moment. Als een meisje besluit je beledigd te voelen, zal ze het zeker doen, en je kunt er zeker van zijn dat het corpus delicti onmiddellijk zal worden gevonden.

P. S. Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, over het fenomeen aan het begin van het artikel, en ik heb tegen je gelogen. Hoe – begrijp ik het niet? Oké, laten we aannemen dat ik het mezelf heb laten uitglijden. Er is geen fenomeen in de domheid van vrouwen, en zelfs het Massachusetts Institute heeft nog nooit van zoiets gehoord. Maar er is een vrouwelijke wijsheid die ons vertelt om ons op deze manier te gedragen, en niets anders..

Het belangrijkste is dat je, nadat je al onze dwazen hebt ontmoet, niet gek wordt.

Met vreugde natuurlijk. We proberen het voor je, gek!