Hoeveel keer per week moet u seks hebben voor uw gezondheid.

Over mannen

Meestal zijn het mannen die geïnteresseerd zijn in de vraag hoeveel keer per week je seks nodig hebt. Het is tenslotte voor niemand een geheim dat het ontbreken van een actief seksleven bij de sterkere seks tot verschillende ziekten leidt. Wat de geneeskunde betreft, het geeft een exact antwoord op de gestelde vraag: het ideale cijfer voor een man zou vijf keer per week zijn. Er zijn hier echter verschillende “maren”: u moet rekening houden met de leeftijd van de man, zijn seksuele temperament en de gezondheidstoestand..

Over vrouwen

Het is interessant wanneer precies een vrouw geïnteresseerd begint te raken in de vraag hoeveel keer per week je seks nodig hebt. Meestal gebeurt dit na een gesprek met vrienden die met een blij gezicht beginnen op te scheppen over hun intimiteit en soms gewoon fantastische nummers bellen. Het is echter belangrijk eraan te herinneren dat elke dame haar eigen norm zal hebben die aan haar behoeften voldoet. Wat medicijnen betreft, adviseert ze een vrouw om minstens één keer per week geslachtsgemeenschap te hebben. Dit is het minimum dat nodig is om een ​​normaal niveau van gezondheid in uw eigen lichaam te behouden. Het blijkt dat de cijfers radicaal verschillen. Wat moet een echtpaar in zo’n situatie doen? De ideale optie is om om de dag seks te hebben, d.w.z. dit zal ongeveer drie keer per week gebeuren.

Over de voordelen

Bij het uitzoeken hoe vaak je seks moet hebben, is het ook belangrijk om te weten wat precies het voordeel is van intimiteit voor mannen en vrouwen. Dit is dus allereerst een geweldige manier om te ontspannen, stress te verlichten en zelfs te ontspannen. Inderdaad, op de momenten van het hoogste plezier vinden in het menselijk brein processen plaats die vergelijkbaar zijn met het gevoel van volledig geluk en tevredenheid met iemands leven. Over het algemeen is het seksleven een grote hulp bij het omgaan met slapeloosheid en verbetert het zelfs de immuniteit..

Over gewicht

Veel vrouwen weten dat seks je kan helpen om af te vallen. En het is waar, tijdens intimiteit zijn veel verschillende spieren betrokken en worden calorieën sneller verbrand dan op een hometrainer of loopband. U hoeft echter niet al te ijverig te zijn en uw partner als simulator te gebruiken. Om het gewenste resultaat te bereiken, is het voldoende om eenmaal per week intimiteit aan te gaan..

Over een verkoudheid

Wanneer u erachter komt hoe vaak u seks moet hebben, moet u ook onthouden dat een dergelijke activiteit perfect helpt om de immuniteit te vergroten. Dus waarom zou u niet kiezen voor seks als preventie tegen verkoudheid en griep? Hier is het de moeite waard om te zeggen dat een dergelijke therapeutische intimiteit vooral relevant zal zijn in de herfst-winterperiode. In zo’n situatie is het voldoende om twee keer per week seks te hebben om de hoeveelheid van een belangrijk immunoglobuline, dat verantwoordelijk is voor het immuunsysteem van het lichaam, te verhogen..

Oh hart

Het is belangrijk om te vragen hoe vaak het nuttig is om seks per week te hebben voor mensen die problemen hebben met het cardiovasculaire systeem. Regelmatige intimiteit helpt de hartslag te stabiliseren en vermindert het risico op hartaanvallen en beroertes. Voor een positief resultaat heb je drie keer intieme intimiteit nodig..

Over de huid

Vaker contact is nodig voor degenen die hun huid willen opruimen. Dus als er huiduitslag op het gezicht is, de huid te vet of te droog is, dan heb je vier keer intimiteit nodig. Het punt is dat seks de hormonale achtergrond van het lichaam stabiliseert, wat het meest directe effect heeft op de conditie van de huid..

Over stemming

Een interessant feit is dat optimisten ongeveer vijf keer per week intimiteit zouden moeten aangaan. Dit is nodig om een ​​positieve houding te behouden, maar ook om energie op te bouwen en creatief te denken..

Over de hersenen

Hoeveel keer per week moeten intellectuelen seks hebben? Hier is het cijfer zelfs nog hoger – ongeveer zes keer. Een dergelijke activiteit stimuleert perfect het werk van de hersenen en verbetert tegelijkertijd al zijn functies..

Over zenuwen

En degenen die hun zenuwen willen behouden, zullen zeven keer per week seks moeten hebben, d.w.z. dagelijks. Zo’n aangename activiteit versterkt perfect het zenuwstelsel (vooral bij vrouwen), stabiliseert hormonen en brengt alle organen van het lichaam in een ideale werkconditie..

Hoe groter hoe beter!

Als ze de vraag begrijpen hoeveel keer per week ze seks moeten hebben, zullen veel mensen antwoorden: "Hoe groter hoe beter!" Dit antwoord zal echter niet helemaal correct zijn. Te frequente intimiteit (meer dan één keer per dag) kan zelfs de gezondheid schaden, vooral bij mannen. Als het lichaam het echter nodig heeft, zullen artsen het aangaan van een intieme relatie niet en vaker durven verbieden.