Consensuele of gedwongen seksslavernij

Seksuele slavernij, zoals het vele eeuwen geleden was, is tot op de dag van vandaag gebleven, met het verschil dat de meerderheid van de mensen zichzelf vrijwillig tot seksslaaf maakt.

Ik wil meteen opmerken dat ik nauwelijks geloof in de gedwongen bekering tot slavernij, want een werkelijk vrij persoon zal nooit een slaaf worden, zelfs geen seksuele slaaf. Slavernij als zodanig heeft zichzelf helemaal niet overleefd vanwege het gezonde gevoel van de samenleving, het is elementair en niet kenmerkend voor mensen, vooral in een tijd waarin "vrijheid, gelijkheid, broederschap en zusterschap" heeft onze man speciaal gemaakt.

Een slaaf van seks is een andere zaak, maar helaas in strijd met iemands verlangens, instincten en seksuele constitutie. Als je denkt dat je een meisje uit de elfde klas kunt misleiden tot de harem van een oosterse sjeik door haar de functie van hoofdmonteur van het park van zijn exclusieve auto’s of de chauffeur van zijn ceremoniële olifanten te beloven, zal dit artikel hoogstwaarschijnlijk niet zijn: jouw smaak. Hoewel de mogelijkheid om een ​​mening over deze kwestie te krijgen een paar minuten van uw tijd waard is, vooral in termen van de gedachtegang, is het, zoals altijd, niet-standaard..

Seksuele slavernij is de vrijwillige of gedwongen vervulling door een persoon van seksuele verlangens en grillen van een andere persoon (niet noodzakelijk het tegenovergestelde
geslacht) of een groep mensen, uitgedrukt door ondergeschiktheid of leiderschap. Meestal manifesteert het zich in DS (dominantie en onderwerping) van de BDSM-categorie, maar het komt ook voor buiten dit seksuele beloop.

Ik ben het ermee eens dat seksuele verlangens verschillend kunnen zijn en in traditionele concepten vaak niet op seks lijken, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Voor sommigen is het bijvoorbeeld voldoende om te laten zien dat ze een seksuele slaaf gebruiken door een halsband om te doen en hem op handen en voeten te doen, en dit alleen al levert hun seksuele voordelen op. Anderen vereisen echte seksuele slavernij, wanneer alle overheersing wordt teruggebracht tot de vervulling van de meest perverse seksuele verlangens. Wilt u weten hoeveel sociale groepen betrokken zijn bij het proces van dergelijke gehoorzaamheid? Wees gewoon niet verbaasd, maar onder de seksslaven zijn er meestal vertegenwoordigers van de autoriteiten, de intelligentsia, bestuursstructuren, de wetenschappelijke broederschap, het grote bedrijfsleven, de showbusiness, de creatieve elite, die blijkbaar ook putten uit deze ontbrekende indrukken zoals andere mannen, vrouwen en kinderen die een bepaalde mentaliteit hebben of worden beïnvloed door een persoon (mensen) die deze bepaalde mentaliteit hebben. Wat betreft de slavenhouders ("dominanten") – dit zijn uitsluitend mensen met verschuivingen in de psyche. Bewegingen, in de regel op puur seksuele gronden, hetzij met de toevoeging van een sadistische vooringenomenheid, hetzij zonder, terwijl hun sociale status er helemaal niet toe doet. Hoewel het mij lijkt dat de toespraak over seksuele overheersing meestal uit jaloezie verschijnt: of tegenover mensen die financieel zeker zijn, wat wordt opgevoerd "dominanten" lagere klasse, of naar iemands schoonheid en jeugd. Er zijn anderen die seksslaven willen bezitten op basis van hun status, seksuele perversie, zich overgeven aan een laag libido en mentale afwijkingen, maar zo’n minderheid.
Gedwongen seks

Voordat we serieus over seksuele slavernij praten, laten we deze wijdverbreide, maar modderige uitdrukking definiëren "gedwongen seks". Feit is dat veel deelnemers aan het seksuele proces, vooral de zwakkere sekse, om de een of andere reden geloven dat ze GEDWONGEN of GEFORCEERD worden om een ​​intieme relatie aan te gaan, waardoor ze seksslaven worden. Verrassend genoeg, maar

tegelijkertijd zelfs "plicht seks", welke echtgenoten periodiek wisselen, om niet te vergeten hoe ze het in het algemeen moeten doen.

Gedwongen seks is geslachtsgemeenschap waarbij een van de partners voorwaarden creëert waarin zijn medeplichtige gedwongen wordt om in te stemmen met seks om problemen te voorkomen..

Het is inderdaad een soort aanranding, maar in een milde vorm die nog steeds afwijzing mogelijk maakt. Maar omdat weigering theoretisch mogelijk is, waarom zou je dan begrippen verwarren? Gedwongen seks heeft geen geslachtsverband, aangezien het evenzeer inherent is aan mannen en vrouwen die hun partners onder dwang tevreden stellen en geen onaangename gevolgen willen hebben of voor materiële beloning (ruilhandel). Naar mijn mening doodt de psychologie van gedwongen seks het gevoel van seks, terwijl seksuele slavernij het vaak vele malen intensiveert. Bijvoorbeeld sexy "slaaf" weet welke straf hem te wachten staat, maar hij is blij met zowel straf als aanmoediging, omdat beide met seks te maken hebben, bij gedwongen seks is een van de partners altijd ongelukkig.
Wat is seksuele slavernij?

Consensuele of gedwongen seksslavernij

Slavernij kent twee richtingen: gewelddadig en. vrijwillig, terwijl de een gemakkelijk in de ander kan stromen en vice versa. Dit is hoe een persoon werkt – nadat hij een tijdje tegen zijn wil als seksspeeltje heeft gediend, kan hij iets proeven in zijn vernederende positie, bewegen "dak" en erin blijven is volledig vrijwillig. Hier is een verstandige, nogmaals, naar mijn mening, een meer gedetailleerde uitleg van deze aanwijzingen:
Gedwongen seksuele slavernij

Als een persoon niet weet wat hem te wachten staat in een partnerschap, en nadat hij heeft geleerd, hem niet in deze vorm wil ondersteunen, maar de partner die macht over hem heeft, geeft er niets om en hij blijft de nodige reactie-acties eisen, met geweld, bedreiging of psycho-materiële afhankelijkheid van het slachtoffer, communicatie als gewelddadig beschouwd. En als er helemaal geen uitweg is, is dit de seksuele slavernij.
Vrijwillige seksuele slavernij

Eigenlijk is vrijwillige seksuele slavernij wanneer alle deelnemers weten wie wat doet en wat ze van wat kunnen verwachten. Om objectief te zijn, is het aantal seksslaven op afspraak dominant in dit onderwerp. Wat betreft de excuses (ik kende de sentimentele gesprekken niet, nam niet aan, dacht niet na) – dit zijn excuses, omdat het bijna onmogelijk is om een ​​menselijk voorgevoel te misleiden.
Waar komen seksslaven vandaan?

Er zijn drie belangrijke manieren om in seksuele slavernij te belanden: het nastreven van een krachtige high, het nastreven van een lange roebel en geheel of gedeeltelijk "daken".

Vanzelfsprekend weten weinig mensen het in het eerste geval van de laatste uitlijning, maar in het tweede geval – alles is vanaf het allereerste begin zeker bekend. Het eerste geval is heel begrijpelijk. Ten tweede, wanneer slavernij extra wordt betaald, wordt slavernij in het algemeen helemaal niet als seksueel beschouwd. Dit is een veel voorkomende prostitutie, alleen in een strakker kader. Wat betreft het derde, dit is al een medisch bisdom, daarom meer in detail. De afwijking die samenhangt met de behoefte om een ​​seksslaaf te hebben of er een te zijn, zoals alle andere seksuele afwijkingen, wordt meestal gevormd in de verre kindertijd, en de voorwaarden hiervoor bij hyperseksuele adolescenten zijn altijd groot. Sommigen van hen:

Veel ouders geven hun kroost helemaal geen vrijheid, onderdrukken hun wil en verlangens (vooral seksueel), dwingen hen om volgens hun eigen regels te leven en onderdrukken wreed elke poging tot onafhankelijkheid. Van dergelijke individuen groeien natuurlijk volledig geleide individuen, die zich pas zelfverzekerd voelen als ze onder een nieuwe onderdrukking vallen, nu van de kant van de partner. Als in de meeste gevallen seksuele intimidatie door voorouders niet wordt waargenomen, zal de partner zeker zijn onverdeelde vermogen om te bevelen in seksuele slavernij veranderen..

Elk menselijk individu heeft zijn eigen onvolkomenheden (gebreken) van het fysieke gebied, het ene oor is bijvoorbeeld hoger dan het andere. Dit zie je niet terug in seks, maar in het leven zijn er al een aantal tekortkomingen, waarmee de weg naar seks verandert in een pad verborgen in de struiken en het buitengewoon moeilijk is om het te vinden. Dit zijn de "paddenstoelenplukkers" bij seks zijn het in de regel de seksuele slavenhouders die naar buiten worden gebracht, voor wie een normaal partnerschap om de een of andere reden niet schijnt. De gebreken moeten al het pesten doorstaan, plotseling zal er geen tweede kans zijn – het is niet om in zoöfilie te gaan.

Seksuele onaantrekkelijkheid verschilt van lichamelijke beperking doordat iemand dat onbewust nog steeds gelooft "lelijk eendje" ooit zal veranderen in "witte Zwaan" of zo is het, alleen nog niet gezien. Zodra de eerste kennismaking plaatsvond, wat het ook in seksuele zin met zich meebrengt, zullen mensen alles tolereren en elk seksueel pesten beschouwen als een uiting van ware liefde. Overigens de meest voorkomende variant in de traditionele seksslavernij die niet betrokken is bij materieel gewin.

Ouders, school en iedereen die het als hun plicht beschouwt om deel te nemen aan de opvoeding van de jongere generatie, vinden de beste opvoedingsoptie om hun nageslacht te verbieden seksuele geletterdheid te bestuderen totdat een bepaalde leeftijd wordt bepaald door bepaalde regels en voorschriften. Iedereen die dergelijke instructies opvolgt, begint na verloop van tijd in zichzelf niet alleen afgunst te verzamelen van leeftijdsgenoten die in dit opzicht vrij zijn, maar ook een allesverslindend verlangen om koste wat het kost van de verboden vrucht te proeven, om alle geneugten van het seksuele leven te voelen. Ik had de kans om zulke meisjesmaniakken te ontmoeten, dus ze zijn klaar in seks, niet alleen voor alles, voor alles, alles. In dit geval ontstaat onmiddellijk psychofysiologische afhankelijkheid en zelfs enkele puur mentale verschuivingen – zoals "seksuele razernij", dus voor slavenhouders is dit een echte vondst.

* Zoek naar nieuwe sensaties

Elke persoon in zijn seksleven heeft absoluut een doodlopende periode waarin ze zichzelf niets te bieden lijken te hebben, en partners volgen zonder af te wijken langs de lang gebaande paden, waarbij het toch al saaie seksleven wordt opgefrist. Er is een kans om alles uit de kast te halen, maar hiervoor heb je een partner nodig die je in staat stelt experimenten op dit gebied uit te voeren, of een partner
in staat seksuele wonderen te verrichten zonder aandacht te schenken aan moraliteit en schuchtere pogingen om een ​​beroep te doen op voorzichtigheid. Leg ze in de bundel "slaaf – slaaf eigenaar" of dominantie + onderwerping wordt bepaald door het karakter van het individu en zijn seksuele activiteit, terwijl de kwaliteit van sensaties lijkt toe te nemen, en in beide.

Als een persoon sinds zijn kindertijd door alles en iedereen is gepest, zullen zijn hersenen vroeg of laat leren om negatieve gevoelens om te zetten in positieve, zodat de geest niet wordt beschadigd. Als gevolg hiervan begint een persoon, als reactie op fysieke en mentale druk van buitenaf, positief te ontvangen in plaats van negatief, en hoe hoger deze druk, hoe meer voldoening. Seksuele slavernij, die op zichzelf seks en psychofysische druk met zich meebrengt, is een ideale optie voor zulke volwassen seksslaven. In de toekomst zijn ze overal op voorbereid, als de mogelijkheid van vernedering maar voor altijd voortduurt. Ook kan een fysieke vorm van seksuele slavernij worden beschouwd als een relatie waarin de relatie "slaaf" en "slavenhouder" specifiek gebaseerd op fysiologische hunkering naar fysieke seksuele experimenten. Vaak geven al deze onderzoeken plezier door pijn (algolagnia) of vermenigvuldigen verhoogde contactsensaties, maar waar moet je heen als "heer" dringt aan?

De fysiologische afhankelijkheid die tot seksuele slavernij leidt, wordt bepaald door de karakteristieke structuur van de geslachtsorganen. In dit geval houdt de partner stevig vast aan de sensaties van zijn eigen of specifiek de geslachtsdelen van iemand anders. Hij raakt in paniek door de impact op hen en zelfs nadat hij seks aan de zijkant heeft geprobeerd, vindt hij niets aantrekkelijks in hem. De uitweg uit een dergelijke situatie kan alleen tegenover de ingang van deze meest seksuele slavernij liggen, en de mensen storten zich in een dergelijke afhankelijkheid. In het leven van elke persoon doet zich een situatie voor waarin hij er specifiek van droomde zijn fysieke beperkingen in seks te overwinnen. Maar bovenal zou hij op dat moment willen dat iemand anders zijn lichaam onder controle had, niet gebonden door juist deze beperkingen aan de armen en benen. Het is niet verrassend dat velen experimenteren met sadomasochisme. Nee, hiervoor hoeft u helemaal niet van iemand te worden "slaaf" of "slavenhouder",

breng gewoon wat wijzigingen aan in reguliere seks. Bijna iedereen is in staat om fysiek te begrijpen wat seks is zonder beperkingen, wat seksuele slavernij inhoudt, maar de onervaren zullen, totdat een potentieel stel wordt gevonden, nauwelijks de volledige sensatie op zijn eigen huid voelen..

Misschien is de enige aangeboren voorwaarde voor een seksslaaf een mentale aanleg voor deze gedragsstijl, die wordt gevormd op het moment van opzettelijk of onopzettelijk genetisch falen. In dit geval heeft het kind niet alleen een zwak karakter en een verlangen om te gehoorzamen en geleid te worden, hij is op zoek naar mogelijkheden van iemand om vanaf de geboorte van hem afhankelijk te zijn, en nadat hij dit heeft ontdekt, geeft hij zichzelf over aan dit bedrijf zonder een spoor. Pedofilie voedt zich trouwens met zulke jongens en meisjes. Dit is helaas helemaal geen seksueel altruïsme, zoals sommigen ten onrechte geloven. Dit is de meest echte seksuele slavernij, aangezien plezier niet ligt in het verlangen om een ​​partner seksueel te bevredigen, maar in de mogelijkheid om zijn sekspop te worden, een speeltje dat niemand in overweging neemt en dat wordt gebruikt, geleid door perverse fantasieën en verlangens, maar niet algemeen aanvaard bij gewone seks.

Elke persoon wordt van nature ook geboren "slaaf", of "slavenhouder" en dit wordt gedicteerd door de voorwaarden voor sociale ontwikkeling van de samenleving. Een doodlopende situatie, wanneer iedereen zonder uitzondering aan het roer wil staan, maar niemand wil roeien en het socialisme het honderd procent heeft bewezen.

Evenzo in seks: als er in bed partners van dezelfde grootte en status zijn, zullen hun zaken niet goed gaan. De moderne samenleving heeft nog niet geleerd zich op te splitsen in seks "slaven" en seksueel "mijne heren", vandaar zijn sociale problemen. Dat is de reden waarom supercoole jongens en meisjes, met de hoogste sociale status, nog steeds geneigd zijn om als seksslaven te experimenteren, omdat ze in het leven zijn. "slaven", alleen met de positie. Hoewel slavenhouders ook niet kunnen worden grootgebracht, want het verlangen naar seksuele dominantie is een bijzondere kwaliteit, en sociale status speelt hierin geen enkele rol, wat de geschiedenis meer dan eens heeft bewezen met zijn voorbeelden..
Hoe u in seksuele slavernij terecht kunt komen?

Consensuele of gedwongen seksslavernij

De methoden om in vrijwillige slavernij te vervallen, aangezien ze niet uit eigen vrije wil in onvrijwillige slavernij vervallen, zijn als volgt:

* Via hobbyclubs

De meest voorkomende manier "uitlachen" of om je lichaam en geest over te geven aan iemand anders die seksueel verscheurd wordt, is lidmaatschap van sommige BDSM-hobbyclubs. Bovendien kunnen dit coole privé-etablissementen zijn met hun eigen regels, beveiliging en martini’s in het zwembad, en gewone appartementen waar ze samenkomen voor feesten "slaven" en "slaveneigenaren". Iedereen kiest een rol voor zichzelf op basis van zijn humeur, een speciaal uniform met verschillende strepen die de specifieke verlangens symboliseren waartoe de deelnemer geneigd is, en dan in de strijd. Gemak is dat er bij zo’n bijeenkomst ervaren leiders zijn die alle beschikbare rollen in de club en in seksuele slavernij perfect kennen, evenals de regels die bescherming bieden tegen verkeerd of gevaarlijk gedrag. Beginners kunnen zichzelf alleen imiteren, bevelen of vernederen en ervaring opdoen.

Als iemand een advertentiepartner wil vinden, volstaat het deze in een speciale krant of op een speciale website op internet te publiceren. Naast allerhande oplichters, overvallers, maniakken en andere avonturiers zal er altijd een echte liefhebber zijn van de gewenste sessiecategorie DS of drugs en het enige dat overblijft is het afspreken van tijd en plaats. Natuurlijk is het niet nodig om over enige kwaliteit te praten, maar er zijn altijd genoeg fans om risico’s te nemen, en wie geen risico neemt, terecht, in seksslavernij wordt niet bedreigd.

Aan de andere kant bieden eersteklas bordelen dergelijke diensten in een breed scala, en voor elk geslacht, leeftijd en mate van perversie. Het enige nadeel van zulke bijeenkomsten is dat het onmogelijk is om als partner een echte partner te ontmoeten. "slaaf" of "gastheer". Wat je ook zegt, maar de corrupte dienst van seksuele slavernij laat nog steeds een afdruk achter, waardoor je niet al zijn charme kunt proeven. Toegegeven, als een persoon niet verfijnd is in dit onderwerp, dat wil zeggen, hij neemt gewoon de eerste stappen, zullen hielen van wimpers op de kont onmiddellijk lijken op katoenplantages van het begin van de vorige eeuw.