Hoe een man niet beledigen?

“Echte mannen raken nooit beledigd”, zegt de man van mijn vriend vol vertrouwen na elke familieruzie. Het meisje twijfelt niet aan de mannelijkheid van haar uitverkorene, maar deze uitdrukking doet haar steevast glimlachen..

Drie jaar samenleven en vijf jaar werken in het mannenteam leerden haar dat de sterke helft van de mensheid niet minder reden voor overtreding vindt dan het vrouwelijke deel van de bevolking. En elk meisje dat haar man nuchter heeft beoordeeld, kan gemakkelijk situaties opnoemen waarin zijn reactie op de meest onschuldige dingen, laten we zeggen, te gewelddadig was. Dus waar worden mannen het vaakst beledigd??

We zullen de overtreding niet beschouwen bij de niet-vleiende heroverweging van zijn mannelijkheid. Tenslotte is hardop praten over de seksuele capaciteiten van een man als het schrijven van een overlijdensbericht – goed of niet. Dit is het axioma van relaties.
Een ander ding is wanneer hij zich beledigd voelt door wat. praten te zelden over gevoelens voor hem. Hoe mannen u ook verzekeren van het tegenovergestelde, “liefde met de oren” is niet alleen kenmerkend voor vrouwen..

De 25-jarige Ekaterina Davydova werd hier persoonlijk mee geconfronteerd. Haar vriend vroeg minstens 10 keer per dag of ze van hem hield. Als hij niet minstens één tedere bekentenis per uur ontving, keek ze ’s avonds naar een opgeblazen gezicht naast haar.

“Ik dacht dat het samen met de bloemenboeketperiode zou plaatsvinden”, zegt Katya. – Maar we zijn 3 jaar getrouwd. En ik moet nog steeds meerdere keren per dag zeggen hoeveel ik van hem hou. Uitleg dat ik het erg druk heb op het werk en geen kilometers sms kan schrijven worden buiten beschouwing gelaten “.

We concluderen: de mening dat mannen gierig zijn met emoties wordt niet altijd bevestigd door het leven. Dus hoe vaker een vrouw haar liefde toont, hoe sterker de relatie zal zijn. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven, anders kan hij stikken door de overvloed aan aandacht.

Een andere rage voor een man is een oplettende houding ten opzichte van hem, vooral in een onbekend gezelschap. Je nam hem bijvoorbeeld mee naar een ontmoeting met voormalige klasgenoten (hij kon zijn geliefde niet loslaten, daar zullen zeker andere mannen zijn!). Je hebt iets om over te praten met oude vrienden, onthoud gewone grappen, was de botten van meisjes en jongens uit een parallelle klas, en hij blijft zonder werk bij deze viering van het leven.

Dit is waar wrok begint. Hij kan zijn gevoelens uiten door terloops de zin ‘nou, natuurlijk, je bent meer geïnteresseerd in deze mensen dan bij mij’ te gooien, of hem direct te beschuldigen: ‘Ik zag hoe je naar hem keek! Nu is mij alles duidelijk! “.

Wat moet een meisje in zo’n situatie doen? U kunt de hele avond bij uw metgezel ‘blijven’ en niet reageren op oproepen om te communiceren. Maar wat is het dan een genoegen om vrienden te ontmoeten?

Als een jonge man scherp reageert op het feit dat je enthousiast praat met mensen die hem niet kennen, dan is het beter om alleen naar bijeenkomsten te gaan, vooral als ze op bepaalde data beginnen, bijvoorbeeld op de verjaardag van afstuderen van school of Universiteit.

Maar overtuig de jongeman er eerst van dat je daar niet heen gaat omwille van “liefde uit het verleden, die niet vervaagt door de jaren heen”. Anders kan de opgewekte stemming waarmee u terugkeert van de partij niet alleen een belediging veroorzaken, maar ook een echt schandaal. Wanneer je je echter in het gezelschap van zijn vrienden naar de achtergrond gedegradeerd voelt, merkt de man dit meestal niet. En dan klaagt het meisje al over het gebrek aan aandacht, maar dat is een ander verhaal..

Een man voelt zich ook beledigd door onflatteuze of spottende opmerkingen over zijn vrienden, omdat hij de meeste van hen al langer kent dan hij jou kent. Daarom moet je zijn vrienden niet actief bekritiseren als je niet wilt dat ze achter je rug onaangename dingen zeggen. Inderdaad, tijdens ruzies zal hij hoogstwaarschijnlijk zijn ervaringen met hen delen, en het is beter als zijn omgeving aan jouw kant staat..

Vaak maken paren ruzie over hun relatie met hun ouders. Als het om mannen gaat, verwachten ze in de meeste gevallen dat de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven (vrouw en moeder) beste vrienden zullen worden. Maar om verschillende redenen gebeurt dit niet altijd..
“Toen we besloten te trouwen, waarschuwde mijn vriend dat ik na de bruiloft mijn schoonmoeder moest bellen”, zegt Natalya Batova. – Ik weigerde, omdat ik denk dat dit gebrek aan respect voor mijn moeder zou aantonen. En hij nam het aan en was beledigd, zei dat ik vooraf tegen zijn ouders was ingesteld. Het kwam bijna tot een pauze. “.

Het is inderdaad moeilijk voor mannen om te begrijpen dat niet alle vrouwen een gemeenschappelijke taal kunnen vinden alleen omdat ze tot de mooie helft van de mensheid behoren. Vandaar de wrok en het misverstand. In deze situatie is het noodzakelijk om aan de door jou uitverkorene uit te leggen dat je verliefd op hem werd, en niet op zijn hele familie tot aan de derde generatie, maar tegelijkertijd ben je klaar om al zijn familieleden beter te leren kennen in om uw eigen mening over hen te vormen..

“Alles wat u aanbelangt.​

Ben je niet overweldigd door de nieuwe muziekschijf die hij zo moeilijk vond te vinden, of erger nog, hij merkte niet dat hij eindelijk de auto waste? Hoogstwaarschijnlijk zal een man de komende dagen wrok tegen je koesteren..

Alles wat met zijn hobby’s te maken heeft, is heilig, d.w.z. zou (althans voor zichtbaarheid) op de tweede plaats moeten staan ​​in de lijst met dingen die voor jou belangrijk zijn. Zoals je weet, is een man een verslavend wezen: vandaag kan hij enthousiast zijn over een computerspel, morgen – een snowboard of rolschaatsen. Maar hij verwacht dat zijn geliefde de geneugten van het leven met hem zal delen..

“Op een weekend nodigden mijn vrienden me uit om paintball te spelen. Ik vond het leuk en ik besloot de volgende keer mijn vrouw mee te nemen ”, zegt Sergei Sazonov. – Maar als antwoord hoorde ik: “Mijn manicure is duurder dan een week spelen. En over het algemeen is het beter om naar de bioscoop te gaan dan als een gek over het veld te rennen. ” Heb ik echt een paar ongelooflijke offers van haar gevraagd? Ze wilde niet eens luisteren naar hoeveel ik een geweldige tijd had. “.

Het resultaat is wrok. Daarom is het beter om, weg van de zonde, belangstelling te tonen voor zijn hobby’s. Zelfs als je niets weet van computerapparatuur of automerken, is het de moeite waard om naar zijn enthousiaste verhalen over deze dingen te luisteren. En als morele compensatie krijgt u het recht om hem te vertellen over de nieuwe collectie van een beroemde ontwerper of om samen naar een tentoonstelling van schilderijen te gaan, wie heeft wat nodig?.

Bovendien onthulden mannelijke kennissen, geïnterviewd over het onderwerp grieven, een vreselijk geheim, zoals het hen lijkt. Het bleek dat ze aanstoot kunnen nemen aan wat. het meisje merkte geen veranderingen in hun uiterlijk op. Zelfs als er nu een halve doos op het hoofd is in plaats van het gebruikelijke boksen, wat kunnen we zeggen over een kardinale verandering van beeld.

“Een man verwacht van zijn vriendin of vrouw dat ze alles waarderen wat er met hem gebeurt. Het maakt niet uit of het om werk, hobby’s of uitstraling gaat. Hiervoor zijn tenslotte hechte mensen nodig, – zegt psycholoog Anna Kartashova. – Laat de man daarom begrijpen dat u om zijn leven geeft, dan zal hij uw hobby’s met grote belangstelling opnemen. Alles moet eerlijk zijn “.

Daarnaast is het leren van iets nieuws uit de mannenwereld niet alleen interessant, maar ook nuttig. Als je bijvoorbeeld een paar voetbalwedstrijden met hem hebt gezien, zul je iets vinden om jezelf te vermaken als alle andere manieren om je vrije tijd door te brengen zich gaan vervelen..

Waar zijn ze nog meer over beledigd?

De geschenken die de man voor u heeft uitgekozen, moeten niet alleen met oprechte dankbaarheid in uw ogen worden aanvaard (zelfs als ze niet altijd passend zijn), maar moeten ook worden gebruikt. Anders – het einde van vriendschap.

Hier zijn nog enkele situaties die van invloed zijn op een man (de lijst is eindeloos):

* Het meisje neemt de telefoon niet op, beantwoordt geen sms.
* Als hij antwoordt, dan met een eenlettergrepige standaarduitdrukking. En hoe minder woorden, hoe meer wrok.
* Mannen haten het als ze grappen maken over hun uiterlijk.
* Wanneer het meisje een geschil heeft met andere mensen, ondersteunt het zijn standpunt niet.
* Wanneer ze orde op zaken stellen in zijn dingen, gezien dit een aantasting van de persoonlijke ruimte en vrijheid,
* Wanneer een meisje een andere man prijst in zijn aanwezigheid.

Vrouwen worden echter nog steeds vaker beledigd dan mannen. Het is een feit. De fysiologie is hier de schuld van: in een sterke helft van de mensheid is het gebied van de linker hersenhelft meer ontwikkeld, dat verantwoordelijk is voor logica, analyse en bij vrouwen de rechter (emoties, intuïtie). Dit is de reden waarom vrouwen hun gevoelens sterker uiten. En natuurlijk spelen de eigenaardigheden van de opvoeding een rol – mannen leren immers van kinds af aan dat grieven in het vrouwelijke deel zitten.

Niettemin is een man een kwetsbaar wezen met een delicate mentale organisatie. Onthoud dit en probeer rekening te houden met zijn zwakheden, zodat de relatie lang en sterk is..