10 manieren om geslachtsgemeenschap te verlengen: laat hem niet uitpraten

Inhoud

Het komt voor dat je man het niet kan verdragen tot het moment dat je een orgasme krijgt. Keer op keer blijf je ontevreden. Je moet daarom niet meteen afscheid van hem nemen. Het is logisch om te proberen iets in uw intieme relatie op te lossen..

Allereerst moet worden opgemerkt dat het vermogen van een man die in orde is met potentie en een passie voor zijn partner heeft, om een ​​lange geslachtsgemeenschap te hebben, niet de norm is. Vijf minuten, waar velen om lachen, zowel vrouwen als mannen die vaardig zijn in seks, is fysiologisch voor de gemiddelde normale man. Integendeel, als een man elke geslachtsgemeenschap voor een lange tijd uitrekt en lange tijd geen orgasme kan bereiken, is het de moeite waard om te overwegen of alles in orde is met zijn potentie. Daarom, als uw man de geslachtsgemeenschap niet beëindigt een paar seconden nadat hij bij u binnenkwam, maar het gewoon niet genoeg kan verlengen om u tevreden te stellen, is dit normaal. En vaker wel dan niet verschillen moedige mannen die vrouwen graag als hun echtgenoten zouden willen zien, niet in speciale vaardigheden op het gebied van seks. Hun focus ligt op sociale prestaties, niet op prestaties in bed..

Lees ook:

Maar als je man de geslachtsgemeenschap te snel beëindigt en je vindt het niet leuk, dan is het tijd om zijn orgasme in eigen hand te nemen. U kunt de volgende methoden proberen.

 • Opnieuw geslachtsgemeenschap. Veel mannen kunnen de stijgende passie voor het eerst op een date niet aan, dus de eerste keer "binnenkomst" duurt niet lang. In dit geval is het logisch om tijdens de eerste seks met hem niet aan je plezier te denken, maar hem de kans te geven om ervan te genieten. Voor het eerst kun je hem wederzijdse orale seks aanbieden. Hij zal een orgasme hebben, je wordt een beetje opgewonden. Herhaalde geslachtsgemeenschap zal langer duren..
 • Condooms. Vaak zal het gebruik van condooms de gevoeligheid van de eikel enigszins verminderen. Er zijn ook condooms met verlengde afgifte op de markt. Het gebruik van glijmiddel daarentegen verhoogt het genot en versnelt het orgasme van de man..
 • Een pose kiezen. Elke positie waarin hij het proces leidt, is voldoende. Het ergste is om te proberen de gemeenschap in missionaire positie te verlengen. Het is het beste om staande en rughoudingen te gebruiken, "dogi-stijl", met voeten op zijn schouders of een pose "ruiters".
Lees ook:
 • Lang voorspel. Vraag hem om je voor de geslachtsgemeenschap voor een langere tijd te strelen en om bij je binnen te komen, zelfs als je erg opgewonden bent.
 • Orgasme na geslachtsgemeenschap. Laat hem geslachtsgemeenschap voltooien wanneer hij slaagt en u daarna tevreden stellen met uw hand of tong..
 • Praktijken. Nodig hem uit om samen taoïstische of tantrische oefeningen te doen. In de klas leren partners hun ademhaling te beheersen, bewust te zijn van hun lichaam tijdens geslachtsgemeenschap en plezier te verlengen..
 • Speciale training. Niet elke man zal het leuk vinden als zijn partner hem vertelt wat hij moet doen. Maar je kunt een manier vinden om hem uit te nodigen om te oefenen. Er zijn veel technieken voor het uitvoeren van oefeningen op internet: oefeningen ontwikkeld door Kegel, training door James Seamans of William Masters en Virginia Johnson.
 • Pauze. Dit kun je zelf regelen, in posities die je meer bewegingsvrijheid geven. Stop de beweging zodra je voelt dat hij bijna een orgasme nadert. Dit kan meerdere keren worden gedaan. Bekwame partners leren zelf een paar seconden te stoppen om opwinding te verminderen en de gemeenschap te verlengen.
 • Zorg voor je orgasme. Misschien gaat het niet om hem, maar om jou? Kunt u lange tijd geen orgasme krijgen? Als je leert om je lichaam diep te ontspannen en je hoofd helemaal uit te zetten tijdens seks, zul je in deze toestand veel sneller een orgasme krijgen. Hiervoor zijn yogalessen en verschillende vrouwelijke praktijken geschikt. Dan hoeft je man misschien niets te doen om op je climax te wachten..
 • Verander je partner. Als het hem niets kan schelen als je het leuk vindt om met hem in bed te liggen en hij reageert niet op je signalen, waarom heb je dan zo’n minnaar nodig??

Wat je niet moet doen:

 • Word boos. Als je van je man houdt, dan zou juist het feit dat je begeerd bent, je een gelukkige en tevreden vrouw moeten maken. En je kunt een orgasme krijgen na, in je eentje, terwijl hij onder de douche staat (het is beter om dit kleine geheim niet aan hem te onthullen).
Lees ook:
 • Geef een man medicijnen tegen overgevoeligheid. Veel mannen geven dergelijk advies op de forums. Maar als het medicijn niet door de arts wordt voorgeschreven, kan het schade toebrengen. Ook mag je een man geen alcohol geven. Hoewel aanzienlijke doses alcohol de gevoeligheid verminderen en een man in staat stellen geslachtsgemeenschap te verlengen, is het nog steeds beter om seks niet met alcohol te associëren..
 • Om zijn seksuele bekwaamheid te bekritiseren. Dit is over het algemeen taboe. De beste manier om hem aan te moedigen zijn seksuele gedrag te veranderen, is door te bedanken voor seks en met speciale vreugde te vieren wat hij goed doet..
 • Verandering. Als je relaties waardeert, zijn geliefden aan de kant nutteloos..