Bar jongen! 5 trucs om een ​​meisje te ontmoeten in een bar

Inhoud

De zin “Meisje, kan ik je ontmoeten?” de meisjes zijn niet enthousiaster dan het aanbod om documenten te laten zien. Maar deze vijf dateringsmethoden garanderen je succes, betoverende seks, Thaise massage of op zijn minst een telefoonnummer.

Truc 1: grap over haar cocktail

(Slechte gewoonten brengen je dichter bij elkaar)

Door op de inhoud van het glas te reageren, kun je je gevoel voor humor laten zien en seksuele spanning creëren..

Eerste stap

Dus je slachtoffer zit aan de balie iets te drinken. Maak om te beginnen een ontspannen wandeling door de kamer, evalueer de instelling – zij alleen of met een heer. Als er geen concurrenten zijn, begin dan met de artillerie-voorbereiding: wacht tot ze bijna (bijna – dit is belangrijk) haar cocktail op heeft, glimlach en maak oogcontact. Zorg ervoor dat het meisje op je blik reageert zonder te stikken van afschuw. Ga naast haar zitten, bestel iets voor jezelf en kijk wat ze precies drinkt – ook dit is belangrijk. Wees zelfverzekerd, alsof je niet eens kunt toegeven dat ze niet wil communiceren met de mooie jij. Nu je weg naar buiten.

Laat de terloopse opmerking los: “Is het waar dat meisjes die ‘margarita’ drinken bijzonder emotioneel zijn?” of “Is het al (nog) tien uur ’s avonds, en drink je nog steeds (al) martini?’ Doe geen moeite om uw idiote vraag uit te leggen. Wat ze ook antwoordt, bied stoutmoedig aan: “Hmm, nou, mag ik je hetzelfde behandelen?”

Succes verzekeren

De vijf minuten die nodig zijn om af te rekenen, geven tijd voor een belangrijk kort gesprek. Het belangrijkste is nu om haar het gevoel te geven dat je alles over haar wilt weten, en niet alleen of haar bed kraakt of niet. Dit is de drempel waar de meeste mannen over struikelen, geïnspireerd door hun eerste succes. Het gesprek wordt gemakkelijker als u de zogenaamde open vragen stelt – vragen die niet eenvoudig met ja of nee kunnen worden beantwoord. Tip: begin vragen met wat, hoe, waar en wanneer. “Wat gebeurt er als je overboord gaat met dit heerlijke drankje? Heeft u deze ervaring al gehad? En hoe voelde je je? ” Als er een pijnlijke pauze is, verdwaal dan niet. Volg het advies van Susan Roan, auteur van What to Say Next?: “Je kunt een meisje intrigeren door te zeggen dat je meestal veel spraakzamer bent, maar als je naar haar kijkt, ben je de helft van de woorden vergeten. Het klinkt oprecht, behalve dat het een compliment is – het meisje zal er zeker op reageren. “.

Beëindig de aanval door nog een cocktail te bestellen. Mee eens, ze geeft een teken: de weg is open, moedig voorwaarts. Nu kunt u uw telefoon met uw blote handen opnemen.

Als je van gedachten verandert

Wist u zich tijdens het gesprek dat uw relatie een vergissing was? Het is tijd om ze gracieus te omzeilen: ‘Nu sterf je niet van de dorst, mijn geweten is zuiver. Sorry, ze wachten op me “.

Truc 2: probeer magie

(Het werkte ooit op Claudia Schiffer …)