25 dingen die een vrouw bij seks zou moeten proberen

Dus, wat, volgens vooraanstaande psychologen, de gemiddelde dame zou moeten proberen bij seks, zodat ze op hoge leeftijd niet ondragelijk pijnlijk zou zijn voor de jaren die doelloos werden doorgebracht?

25 dingen die een vrouw bij seks zou moeten proberen

1. Het uitgangspunt in de wereld van sensuele genoegens is het afscheid nemen van maagdelijkheid. Opgemerkt moet worden dat niet alle meisjes ondubbelzinnig zijn over het verlies van onschuld. Sommigen pleiten voor het behoud van eer vóór het huwelijk en maken op alle mogelijke manieren (lees: verhoog de prijs) reclame voor hun maagdelijkheid. Anderen – gemakkelijk en natuurlijk afscheid nemen van onschuld – met de kamagra 100mg eerste bezoeker en zo vroeg mogelijk. Hoe het ook zij, het is onmogelijk zonder dit eerste punt, en om in de zee van vleselijke genoegens te duiken, moet je de eerste stap durven zetten. Als je hier problemen mee hebt, volg dan de ervaring van de oude Egyptenaren: hun proces van ontmaagding werd als heilig beschouwd, niemand had mogen aanraken wat de Almachtige toebehoort. Voor de inwijding in de priesteressen van de liefde gingen de meisjes op een gouden fallus zitten en beroofden zichzelf op zo’n volkomen kuise manier van hun maagdelijkheid..

2. Krijg een orgasme. Klinkt grappig – wat, er is seks zonder orgasme? Het blijkt dat 88% van de meisjes onder de 25 jaar problemen heeft om een ​​orgasme te krijgen. Het blijkt,
dat de meeste vrouwen hun eerste orgasme krijgen op de leeftijd van 30 jaar. De statistieken zijn deprimerend. Bovendien, als het meisje vatbaar is voor achterdocht en op deze basis een echt drama ervaart. Je moet echter niet erg van streek zijn: seksuologen verzekeren dat als een meisje zichzelf door masturbatie tot een orgasme kan brengen, ze niet ijskoud is. Het is alleen dat een held nog niet heeft ontmoet die een vrouw in haar kan onthullen. Van mezelf zal ik toevoegen: meisjes, na de eerste geboorte, verdwijnen problemen met het orgasme op de meest mysterieuze manier!

3. Om in aanmerking te komen voor de titel van priesteres van de liefde, moet je ten minste 10 houdingen beheersen. Veel? Mannen wordt geadviseerd om slechts 3 te beheersen. Hier zijn redenen voor. Een vrouw geniet niet van het wisselen van positie, maar van het gevoel van eenheid met een geliefde, van de mogelijkheid om zichzelf helemaal te geven, daarom hoeft een man, om een ​​heerlijke minnaar te zijn, niet veel posities te kennen . Mannen daarentegen houden ervan om te kijken, ze verslinden je met hun ogen, ze houden van verschillende hoeken van waaruit ze je kunnen observeren, ze voelen zich een seksgoeroe als ze tijdens één coïtus verschillende posities proberen. Daarom, om bekend te staan ​​als een heerlijke minnares, moet je vaker van houding veranderen, hem nieuwe, buitengewone opties aanbieden – hij zal in een aangename shock verkeren.

4. Beheers de basistechnieken van massage. Mannen zijn opgewonden als ze de spieren van het trapezium, de schoudergordel, de voeten enz. Masseren. Maar neem eerst wat massageolie met een druppel patchouli, ylang-ylang, etherische rozenolie en ontspan zijn vermoeide schouders. Verzorging en zachte, warme handen kunnen het hart van elke Don Juan doen smelten. En de euforie die hij kreeg van erotische massage is gewoonweg onvergelijkbaar!

5. Heb je al een condoom met verlichting geprobeerd? Soms moet je beginnen! Natuurlijk is het absoluut hetzelfde voor hem in termen van sensaties, en voor jou. De flexibele rubberen ribbels van het condoom kunnen veel wellustige minuten opleveren.

6. Beheers de kunst van het samentrekken van de vaginale spieren. Elke zichzelf respecterende minnaar is gewoon verplicht om elke dag minstens een half uur aan deze bezigheid te besteden. Bovendien kan het overal worden gedaan: in de bus, op de werkplek, in een café, in een theater – niemand ziet het! Maar als je je “kruimel”, je kunt hem niet alleen de hoogste klasse laten zien, maar ook genieten op het hoogste niveau!

7. Transformeer liefdesruimte. Simpel gezegd, ruim de slaapkamer op, gooi een verzameling teddyberen, hazen en honden uit bed, elimineer chintz en flanellen nachtkleding en gebreide pyjama’s. Koop een rood nachtlampje, lang brandende kaarsen, zijden lakens en geweldige erotische lingerie. Als je geen afstand kunt doen van je pluchen nijlpaard, verstop hem dan ONDER het bed, tenminste terwijl je vriend in bed ligt. Mannen hebben de neiging om een ​​vrouw een beetje gek te vinden als ze slaapt met een speeltje in haar armen. Psychologen ook.

8. Kinderboerderij waarbij sprake is van wederzijdse masturbatie. Deskundigen-seksuologen stellen dat er niets beters is om elkaar te leren kennen, wederzijdse verrijking met seksuele ervaringen en het aangaan van hechte, vertrouwensvolle relaties. Inderdaad, alleen door elkaar te observeren, kunnen we alles in detail zien en onze eigen seksuele kwalificaties verbeteren, omdat niemand, behalve je partner, zijn erogene zones beter kan kennen..

9. Orale seks. Niemand zal je een superliefhebber noemen als je hem geen oraal genot kunt geven. Er staan ​​veel gidsen op. Er zijn echter verschillende hoofdprincipes waar de variaties om draaien: zorg voor de luchtvochtigheid; vergeet het hoofdstel niet – het meest gevoelige deel van de penis; niet zuigen (paradoxaal genoeg); help jezelf met je handen; let op het scrotum. Dit is het belangrijkste. De rest lees je in de pijpgids..

10. Snelle seks. Om de een of andere reden zijn mannen er dol op. Het instinct van de man wordt in hen wakker, wanneer hij midden op de werkdag een minuut naar huis rent, bespringt zijn niet “opgeblazen” vrouwelijk, beheerst haar krachtig en grof en lost op in een waanzinnig zakelijk leven van alledag. Geef dergelijke seks niet op – dit is uw bonus ten gunste van toekomstige echte seks. En dan – nou, is het niet geweldig, om je in ieder geval soms zwak en kneedbaar te voelen?

11. Er is een sekswinkel gemaakt om te gebruiken en er zijn seksspeeltjes gemaakt om te gebruiken. Je moet niet alle producten van daar in alle ernst nemen, maar je seksleven, je erotische sensaties diversifiëren – waarom niet? U zult genieten van condooms met verschillende smaken. En vaginale ballen helpen je intieme spieren in vorm te houden. Is het niet interessant wat voor soort sensaties een vibrator kan geven? Goede seks moet leuk zijn.

12. Een erotische fotosessie is een ander buitengewoon aantrekkelijk iets. Laat je geliefde los, laat een briljante fotokunstenaar in hem ontwaken. Voor jou zijn er een paar regels voor een succesvolle fotoshoot: ontspan niet – het meisje op de foto, dat ontspannen in bed ligt, ziet eruit als een platte cake, dus blijf in je houding; kapsel, make-up, iliation, linnen – moet van hoog niveau zijn; de huid moet glanzen – gebruik glans; het is raadzaam om een ​​uniforme achtergrond te kiezen – verspreide dingen, de huishoudelijke omgeving bederft de indruk enorm.

13. Kussen, bad, tafel – alles kan worden gebruikt voor seksuele experimenten – alles in huis kan worden getest op geschiktheid voor seks. Laat je fantasie de vrije loop en denk, kijkend naar iets dat nog niet in je bed ligt,: – En hoe kun je het gebruiken?

14. Porno – je kunt de Hollywood-versie bekijken, of je kunt er zelf een maken. Maar nogmaals, verwacht niet te veel om te ontspannen en plezier te hebben. In een film – zoals in een film: als je wilt dat het later prettig is om naar te kijken, moet je proberen er goed uit te zien.

15. Synchroon orgasme – sommigen beschouwen het als het hoogtepunt van seksuele activiteit. Er is echter een andere mening, omdat er geen extra sensaties zijn, behalve puur psychologisch
hij brengt geen gevoel van eenheid. Bovendien wil een man na een orgasme “eraf vallen”, en de vrouw is geneigd om door te gaan met het liefdesspel, omdat ze nu op het hoogtepunt van opwinding is en ze wat meer tijd nodig heeft voordat de recessie komt. Om deze redenen is het technisch correcter wanneer de vrouw het eerste orgasme krijgt. Maar toch, soms is het fijn om te voelen wat het is – gelijktijdige voldoening. Probeer op dit moment je ogen niet te sluiten, maar mentaal “duiken” in elkaar – dan vergeet je dit zeker nooit meer.

16. BDSM – Ik pleit er niet voor om elkaar te slaan met kettingen, handboeien om te doen of hondenhalsbanden te gebruiken. Laat hem je gewoon vastbinden en zeg hem dat hij met je moet doen wat hij wil. Voel je als een zwakke vrouw in de armen van een sterke, knappe man. En betaal hem de volgende keer met dezelfde munt terug – laat hem voelen hoe het voelt om hulpeloos te zijn in de handen van een eigenzinnige vrouw.

17. Sauna, zwembad, in het slechtste geval een bad. Er zal geen wonder gebeuren als je gewoon in een gewone ovale standaard badkuip past, zelfs als je de sfeer royaal opfleurt met geurkaarsen, schuim, glazen champagne, lichte muziek. Maar soms kunt u rusten, ontspannen. Een veel betere optie is een sauna met zwembad of een groot rond bad. En zo ook met hydromassage. Een kwaliteitsvolle rust is zeker voor u gegarandeerd, maar ook voor het vervolg. naar eigen goeddunken.

18. De hele dag in bed – het hoogste punt van plezier. In het leven van elke levensgenieter moet er minstens één dag op deze manier geleefd worden. En het is niet nodig om ruzie te maken en te discussiëren over wie er sandwiches gaat maken. Samen lopen, een beetje fladderen en tegelijkertijd seks hebben op de keukentafel.

19. Strand, park, trappenhuis, lift, dak.​auto, winkel, toilet in het vliegtuig, reuzenrad. Goed? Heb je iets uit de lijst geprobeerd als een sexy hippodroom of ben je verveeld jaloers op degenen die er bloederig over liegen??

20. Zijn fantasieën zijn een emancipatiepuzzel. Wil je in zijn hoofd kruipen en erachter komen waar hij stiekem van droomde tijdens de dagen van gewelddadige puberale masturbatie, of misschien blijft hij dromen? Vraag hem er voorzichtig naar, nadat u eerder enkele van uw seksuele fantasieën hebt onthuld. Alleen als je het al zei “maar”, spreek en “b”: vroeg, en probeer nu te belichamen. Wees gewoon niet te bang als je je realiseert dat je moet doen alsof je een Engelse lerares bent die haar student een pijpbeurt geeft.!

21. Room, gecondenseerde melk, honing – een gastronomische lekkernij – lik het allemaal van je geliefde lichaam. Onderweg kun je je geliefde versieren, besmeurd met room, met aardbeien, plakjes banaan, plakjes ananas. Hoewel waarom ben ik helemaal zoet? Niet iedereen is zo lief! Ik denk dat bierkenners dol zullen zijn op de stukjes gerookte haring op het lichaam van hun geliefde meisje en een slokje bier in haar navel. Kortom, kies een delicatesse naar eigen goeddunken, maar u moet de gastronomische liefde beheersen!

22. Anus – zijn anus is volgens hoogopgeleide seksuologen een van de liefste plekken op zijn lichaam. En dat allemaal vanwege de prostaat die erin zit. Schrik natuurlijk niet, maar op een dag moet je het proberen – steek je vinger in zijn anus. Het kan lang duren om hem te overtuigen, maar dan kun je dit genot niet bij de oren trekken. Ik waarschuw je meteen – niet iedereen zal het daarmee eens zijn. Degenen die vermoeden dat ze homoseksuele neigingen hebben, zullen het nergens mee eens zijn.

23. Geheime kinderboerderij – kan de tijd die u besteedt aan lange reizen in bussen, vliegtuigen, treinen opvrolijken en stelt u ook in staat om weer op te laden met adrenaline wanneer de nacht u betrapte tijdens een bezoek en moest overnachten. Hier slaap je achter elkaar op de grond: je geliefde, jij, je vriend, haar vriend, zijn vriend, de vriend van een vriend. Iedereen is lang geleden in slaap gevallen, en jij ook. Nou, over het algemeen kun je niet slapen, je probeert geen lawaai te maken en merkt helemaal niet dat er nog vier mensen in de buurt net zo ijverig ritselen.

24. Het verleiden van een maagd is de taak van elke verfijnde meesteres. Daarnaast is dit ook een vrij waardevolle seksuele ervaring, want alleen naast een onervaren partner kun je niet alleen je vaardigheidsniveau testen, maar ook optreden als seksleraar. Je zult de volledige diepte en charme van seks pas begrijpen als je als goeroe optreedt, want seks onderwijzen is de volgende stap om je kunst te verbeteren..

25. Seksmarathon – wie is meer. Een wreed iets, niet iedereen zal het daarmee eens zijn. Een sterk type is vereist – zeer harig, bij voorkeur een donkere huid, zonder hoger onderwijs (minder kakkerlakken op het hoofd). Als je het gevoel hebt dat hij zwak is, zou je natuurlijk niet eens een suggestie moeten doen. Kies een echt waardige tegenstander. Ik ken mannen die tot 10 uur aan bijna ononderbroken seksmarathon kunnen doorstaan.