10 tips om uw intieme relatie te diversifiëren

De nieuwste mode onder uitgevers van boeken, die zich sneller verspreidt dan chlamydia in een gemengde school voor jongens en meisjes, zijn seksuologische gidsen voor mensen die geen tijd te besteden hebben. "dit is".

Als je gelooft "Stedelijke tantra", "Paring in gevangenschap" en "Whip Up: Sex voor drukke mensen", het hectische tempo van het moderne leven beïnvloedt ons verlangen om ons over te geven aan vleselijke genoegens, en we moeten nieuwe manieren vinden om seksuele apathie te overwinnen. Maar wie heeft er nu natuurlijk tijd om een ​​heel boek over dit onderwerp onder de knie te krijgen? Gelukkig heeft The Guardian de beste 10 aanbevelingen, samengesteld uit de meest recente literatuur, meldt InoPressa..

1. Maak vrienden met technologie
Mobiele telefoons en e-mail kunnen ons scheiden zodat alle erotiek uit de relatie verdwijnt, maar ze kunnen ons ook waardevolle diensten leveren in ons intieme leven. Tracy Cox in een verhandeling "Haastig" adviseert om je geliefde / geliefde de hele dag zachte en hete sms te sturen, zodat wanneer je eindelijk naar de deur van het huis kruipt, je verandert in een puffende lome personificatie van hete passie.

Onthoud echter dat sms-seks alleen effectief is als de afkortingen die u gebruikt
blijf duidelijk. Niets ondermijnt de erotische sfeer meer dan de noodzaak om opheldering te eisen ("Bunny, wil je dat ik dit één keer per jaar doe of. Ja, ik snap het. ") of bel collega’s om te helpen bij het ontcijferen "Ik wnt 2 pt jr flm n mijn dblbg".

En vergeet de mogelijkheden van meer primitieve technieken niet. Je kunt jezelf nog steeds veel plezier bezorgen met een goede oude auto en een set wiggen. Schrik echter niet terug voor de spirituele aspecten van seks..

Esther Perel in haar boek "Paring in gevangenschap" geeft veel verstandig advies om een ​​intieme sfeer te creëren en een gevoel van intimiteit met je geliefde weer op te wekken, maar kijk voor nog specifieker advies naar "Stedelijke tantra" van Barbara Carrellas: ze leert je om je zachtjes en zachtjes wakker te maken "chakra’s". Vooral belangrijk is de Muladhara, gelegen tussen de anus en de geslachtsorganen. Als je haar vindt, dan denk ik dat het met de nabijheid in orde is..

2. Word filosofisch
Erken dat liefde een sublieme staat van zijn is die dat belooft "met jou en dankzij jou zal ik worden wie ik probeer te worden". Perel, een in New York gevestigde psychotherapeut die met stellen en gezinnen werkt, zegt dat als je erover nadenkt, je het misschien gemakkelijker vindt om de essentie van je relatie opnieuw te begrijpen..

boek auteur "Haastig", aan de andere kant belijdt hij de theorie van de dualistische relatie tussen de ziel en het lichaam, hoewel Descartes zelf waarschijnlijk moeite zou hebben om uitspraken met elkaar te verzoenen als: "Je bent misschien terughoudend om vaak seks te hebben, maar je lichaam wil dat nog steeds!" met oefenen.

3. Kijk met een frisse blik naar de zaak
Je kunt de houdingen oefenen "Strip je snor", "Crouching Tiger" of "Post installatie", aanbevolen door een psycholoog (en een dame die waarschijnlijk van nature ongewoon sterke heupgewrichten heeft) door Dr.Pam Sparr in het boek "Sensationele seks", ofwel kopen "Een clamshell-boek over seks" Rubessa en Moerbeck.

4. Stilte is goud
Alle auteurs verzekeren unaniem dat praten goed is. Of, zoals geformuleerd in "Paring in gevangenschap"​ "Een open en eerlijke dialoog creëert de nodige middelen om te voldoen aan de eisen van moderne relatiemodellen voor stellen".

Maar ook alle auteurs

ben het ermee eens dat te veel praten schadelijk is: ten eerste omdat "het vermogen om je gevoelens in woorden uit te drukken, is geen eigenschap die wordt gewaardeerd bij de vorming van een man", daarom lijden mannen "chronisch gebrek aan mentale intimiteit, dat voortdurend moet worden gecorrigeerd", en daarom hebben hun vriendinnen het gevoel dat mannen hen niet waarderen; en ten tweede omdat. nou, wie wil er naast iemand zijn die praat, praat, praat de hele dag, verdomme?

Iedereen prijst de magische kracht "ontmoetingsblikken", maar in "Stedelijke tantra" nogmaals, het fundamentele principe wordt genomen en in een dergelijke staat gebracht als het juist is om geplaatst te worden in het Museum of Ideas op de rand van de waanzin: de auteur roept op om alleen in dat oog van je geliefde of geliefde te kijken, wat niet het geval is. dominant, want het is dit oog dat de poort van de ziel is.

"Je moet niet bang zijn dat je per ongeluk in zijn ziel kijkt zonder zijn toestemming, of hem onbedoeld in de jouwe toelaat, ‘voegt de auteur er royaal aan toe. – Het hek blijft goed gesloten totdat je het echt wilt openen". Dit is wat ik begrijp – de top van veilige seks!

5. Het belangrijkste is om de juiste plaats te kiezen
Rijd de stad uit – adviseer op de pagina’s van het boek "Haastig" – en elkaar liefhebben tot het punt van uitputting in schuren en stallen waar alles ademt "Lady Chatterley’s minnaar". Gezien de huidige staat van de vastgoedmarkt heb je natuurlijk geen tijd om de klus te klaren als je ontdekt dat je stal is omgebouwd tot een wooncomplex met 18 appartementen..

Of ga naar Australië. Het hielp Barbara: "Ik begon een aantal van mijn favoriete tantra-technieken te gebruiken om de seksuele energie tussen mij en Sydney te laten circuleren. En uit het niets rees er een klein gelukzaligheidsorgasme langs mijn ruggengraat, gevolgd door een echt clitoraal orgasme. Ik was zo verbaasd dat ik moest stoppen en tegen de muur moest leunen".

Voor beginners raad ik je aan om klein te beginnen, bijvoorbeeld met een korte wandeling langs de Filey en ijverig je keel te schrapen..

6. Weg met de kinderen!
Weg met ze, adviseer ze "Paring in gevangenschap". Stuur ze naar een weeshuis of kostschool, of stop ze gewoon in een kast – het belangrijkste is dat ze niet bij jou in de buurt zijn. "Gelukkige ouders zijn blije kinderen, wat betekent dat je jezelf niet een beetje moet slaan omdat je ze vaak even hebt verwaarloosd. "mama en papa zouden alleen moeten zijn", – zegt Cox, die bewijst dat saaie stijl de lust niet in de weg staat wanneer ze wordt verdund met een stel dames met pruillipjes die pronken met prachtige lingerie..

7. Weg met ideologie!
Alles wat de westerse samenleving u verzekert, is niet waar. Neem traditionele normen: "de culturele eis dat we alleen op onszelf vertrouwen", consumentisme, "open en eerlijke communicatie", individualisme, democratie, persoonlijke autonomie, gelijkheid – en gooi ze weg.

Ze zijn allemaal giftig voor gezonde seks, die, om redenen die het meest bekend zijn in de diepe woeste wildernis van ons bewustzijn, zwaar berust op geheimhouding, machtsongelijkheden en kwetsbaarheid. Je vindt het niet leuk, ik vind het niet leuk, geen van de auteurs van de boeken vindt het leuk, maar onze lichamen onder de taille zijn verrukt over deze uitlijning, dus verneder jezelf.

8. Praktisch, praktisch en opnieuw praktisch
Iedereen staat erop dat seksspeeltjes schoon moeten worden gehouden, nagels moeten worden geknipt en verlopen condooms moeten worden weggegooid. Maar vergeet ook andere kleine trucs niet, bijvoorbeeld: "Om te voorkomen dat het touw losraakt, dompelt u de uiteinden in lijm of nagellak of wikkelt u ze in met tape.", of "verstop slangen smeermiddel op schuilplaatsen (tussen bankkussens, in het dashboardkastje van een auto, op kantoor). Koop klein "reiszakjes" gesmeerd en bij je dragen – je weet nooit waar de koffer zal verschijnen!"

9. Erotische rollenspellen
Overwinning op dwang, extra opwinding en genot! "Verboden vruchten" schijnvertoning (koeriers, nonnen, kindermeisjes, beroemdheden) kan zo goed zijn als de realiteit. Alle auteurs vergeten echter op de een of andere manier fantasie nummer één te noemen, dat de geest van alle vrouwen bezit – zwoele wilde seks met een man die stilletjes de deur achter zich kan sluiten of, door de wc-bril omhoog te zetten, niet elke keer op de stortbak kloppen met zoveel kracht, alsof hij een persoonlijke score heeft met deze stoel. Dus laten we twijfelen aan de waarheidsgetrouwheid van de hele canon..

10. Bedenk onder welk sterrenbeeld je bent geboren
Als uw favoriete rollenspel bijvoorbeeld het uitbeelden van een paar klinische idioten is, waarom zou u dan niet geloven dat u uw libido kunt herstellen door seks te hebben volgens uw aangeboren behoeften, die op hun beurt worden bepaald door uw sterrenbeeld. Je hebt een boek nodig "Sextrologie: Astrologie van seks en geslachten", evenals frontale lobotomie. Succes!