7 redenen waarom je geliefde vrouw je weigert

Inhoud

Waarom weigert een vrouw die zo hartstochtelijk van je houdt zo nu en dan seks? Wat is dit – hebzucht, kwaad, militaire sluwheid? Of vrouwen geven er gewoon de voorkeur aan om nee te zeggen omdat ze de manier waarop het woord klinkt leuk vinden?

Lang geleden leefde er een goede oude Oostenrijkse wetenschapper Sigmund Freud, die zijn geweldige theorie bouwde, onder meer op het axioma dat alle vrouwen een beetje jaloers zijn op mannen, omdat mannen een penis hebben, maar vrouwen niet. Maar wij mannen zijn ook jaloers op vrouwen. Omdat we natuurlijk een penis hebben, gedraagt ​​hij zich alleen te eigenzinnig: hij kan, dan kan hij niet; het wil, het wil niet. Strikt genomen veel problemen met deze penis.

Hier hebben vrouwen veel meer geluk: ze kunnen altijd. Maar om de een of andere reden maken ze helemaal geen gebruik van deze gekke kansen. Elke normale man in zijn plaats zou het aan iedereen geven en altijd – aan iedereen die het wil, twintig keer per dag. Oké, laten we zeggen dat dit overdreven is.

En toch, als je in een staat van constante gevechtsgereedheid zou zijn, en een meisje ronddoolde, en niet alleen een simpele, maar een geliefde, zou je haar dan echt weigeren?

En ze weigeren. Best vaak. En tegelijkertijd zeggen ze ook dat ze liefhebben. Ze houden van, ze kunnen, en ze weigeren – is het niet een paradox??

Het zou heel verleidelijk zijn om aan te nemen dat alle vrouwen gek zijn, maar dat is het waarschijnlijk niet. De meesten van hen mogen in ieder geval nog stemmen en trouwen..

Daarom zijn we de moeilijke weg van onderzoek ingeslagen. We spraken eerst met de vrouwen zelf, daarna controleerden we deze gegevens met de mening van psychologen. En het bleek dat er zeven meest voorkomende redenen zijn waarom vrouwen seks weigeren aan hun naaste mannen.

1. Hormonen

Ze is niet haar eigen schuld. Hormonen beslisten alles voor haar. Het lijkt erop dat het de taak van hormonen is om stil te zitten en allerlei fysiologische processen in het lichaam uit te voeren. Maar nee, ze streven er af en toe naar om de daden en verlangens van een persoon te sturen, alsof die persoon niet het heilige recht op vrijheid heeft, dat onder meer in de Grondwet is neergeschreven. Ze kunnen echter geen hormonen lezen..

Mening van een expert

Zegt Heinz-Eichart Rimmke, seksuoloog, professor aan de Universiteit van Hamburg.

Veel vrouwen zijn emotioneel erg gevoelig voor hormonale schommelingen in de menstruatiecyclus..

De cyclus is onderverdeeld in vier fasen: menstruatie, proliferatie, ovulatie en luteale fase. Elk van deze fasen heeft een specifieke hormonale achtergrond. De eerste fase komt overeen met snelle vermoeidheid en zwakte, de tweede – activiteit en activiteit, de derde – een sterke toename van seksuele prikkelbaarheid, de vierde – milde depressie en een verhoogde behoefte aan genegenheid en comfort.

De luteale fase verklaart ook de zogenaamde periode van PMS – premenstrueel syndroom, dat drie tot vier dagen vóór het begin van de menstruatie optreedt en gepaard gaat met enige agressiviteit en prikkelbaarheid. Hoewel de overgrote meerderheid van de vrouwen hun levensstijl niet verandert afhankelijk van de fasen van de cyclus, reageert ongeveer 10-15% er zeer gevoelig op..

Veel van mijn patiënten klagen over een verlies van interesse in seks tijdens de eerste en vierde fase, terwijl de tweede en vooral de derde fase de seksuele lust is. Ik raad paren met dergelijke problemen aan om de natuur niet te misleiden, maar hun seksuele schema zo op te bouwen dat intimiteit meestal optreedt in de periode van 3-4 tot 15-16 dagen vanaf het begin van de menstruatie..

Geen wonder. De natuur tolereert geen excessen (hoewel je, als je bijvoorbeeld naar het vogelbekdier kijkt, het niet meteen zult geloven), en daarom was het heel natuurlijk voor haar om ervoor te zorgen dat vrouwen alleen seks willen in die periodes waarin ze zich kunnen voortplanten. Gelukkig weet iemand de natuur op zijn plaats te zetten, en veel vrouwen zijn psychologisch en sociaal voorbereid op het feit dat seks cool is, zelfs zonder voortplanting, dus deze heroïsche dames weten hoe ze hun hormonen moeten beheersen, en ze gedragen zich rustig en doen dat ook. zo beval de gastvrouw. Ze zijn bijvoorbeeld heel blij je te zien en op die dagen dat ze geen kans meer hebben om zwanger te worden dan een paar miljarden te winnen in de loterij. Als je zo’n meisje hebt, heb je geluk. Als dat niet het geval is, reserveer dan een kalender en geduld. Er komt een dag dat hormonen aan uw zijde staan.

2. Manipulatie

Maar zelfs als de hormonen zwijgen, kan het meisje zomaar weigeren. Voor preventie.