Slechte gewoonten leiden tot slechte seks

Slechte gewoonten bleken veel gevaarlijker te zijn dan eerder werd gedacht. Elk heeft bepaalde gewoonten, en volgens de beroemde schrijver, gerontoloog en seksuoloog, doctor in de medische wetenschappen Igor Knyazkin, heeft elk van hen een uitgesproken seksuele connotatie.

Dus laten we de gewoonten van vrouwen onder de aandacht brengen..

Volgens Knyazkin is het bijvoorbeeld overal haar verspreiden een uitsluitend vrouwelijke gewoonte.. "Het lijkt mij dat een vrouw op deze manier onbewust haar territorium markeert. Het feit dat dit precies het geval is, en niet anders, zult u alleen begrijpen wanneer u uw minnares naar huis brengt en uw vrouw, die terugkeert uit Antalya, haar haar in huis vindt. Dus ik zou zeggen dat de dame, "haar wrijven", zeker geen slobber, maar een eigenaar met een hoofdletter. Dit geldt onder meer voor seks. Ze geeft zich onbaatzuchtig over aan passie, maar neemt de man volledig toe. En als je jezelf vandaag troost met de gedachte dat je zo’n geweldige minnares hebt, dan is het beter om je van tevoren voor te bereiden op blootstelling. Zo’n vrouw is pas tevreden met de eerste rol.", -hij schrijft.

Hij is gek op winkelen. – Volgens een seksuoloog houdt een vrouw met een passie voor winkelen ofwel niet van iemand, of heeft ze haar prins nog niet ontmoet. "Moeten overstuur zijn en liefhebbers van hete seks: winkelen voor zo’n dame
en communicatie met vriendinnen boven liefdesvreugde. Misschien is dit voorlopig, totdat ze een fatsoenlijke man ontmoette, maar dit is honderd procent niet jij", – merkt hij op.

Krult constant een haarlok. – "Als ze ’s avonds, bedachtzaam door de muur of in de verte kijkend, haar lange haar of een lok haar om haar vinger of een balpen windt, dan is het tijd om de oude tolk terug te roepen: "als ze zit en in de verte kijkt, weet dan dat ze niet van je houdt". En als je tegelijkertijd van haar houdt, dan is het tijd om wat maatregelen te nemen of. ga gewoon eerst weg", – deskundige adviseert.

Eet ’s nachts op. – De seksuoloog ziet hier niets schandelijks in en stelt dat bijna de helft van de vrouwen zo’n zwakte heeft. "Vrees niet dat ze dik wordt, maar dat op een dag in plaats van een bord koude schnitzels. eet je zelf op. Het is goed als ze in bed liggen – bij seks zijn zulke vrouwen nog meer onverzadigbaar dan aan de eettafel.", – benadrukt Knyazkin.

Ze bijt op haar lippen. – Deze gewoonte, zoals de specialist opmerkt, kenmerkt een vrouw die alles onthoudt en nooit overtredingen vergeeft. "In het beste geval vertelt ze je alles op haar sterfbed, in het slechtste geval wacht ze op de voor jou meest ongemakkelijke situatie qua plaats en tijd. Ze is gepassioneerd, temperamentvol, maar pathologisch jaloers, en jaloezie betekent meer voor haar dan seks.", – merkt hij op.

Regelt romantische diners bij kaarslicht. – Dat weet de seksuoloog zeker "als ze in het tiende jaar van haar huwelijk nog steeds brandende kaarsen en rozenblaadjes naar bed sleept", dan staat bij de beoordeling van haar stimulerende doping de partner verre van de eerste plaats. "Hoogstwaarschijnlijk hunkert ze naar haar seksuele verleden en als ze plotseling haar gewoontes opgeeft, moet je weten dat ze iemand heeft", – hij geeft advies aan een sterke helft van de mensheid.

Gaat naar bed in krulspelden of met make-up op. – "Ik sympathiseer, maar ik haast me om gerust te stellen – ze is natuurlijk geen vulkaan van passies, maar dit spreekt van haar vriendelijkheid en traagheid, waardoor ze je nooit zal verlaten", – schrijft Knyazkin.

Geeft de voorkeur aan lichte make-up. – Maar dit suggereert volgens de seksuoloog dat zo’n levenspartner zeker niet zal buigen "onder de veranderende wereld" en onder jou trouwens ook. "Ze houdt van dominante posities in seks, en als je kracht genoeg is om haar dat te laten zijn

een mooie ruiter, dan zal je relatie harmonieus en onbewolkt zijn, maar alleen zolang zij "in het zadel", – merkt hij op.

Bewondert zichzelf lange tijd in de spiegel. – "Het lijkt erop dat je vriendin zo is, dan is ze een leerboekdromer. Het is jouw plicht om haar het gevoel te geven wie ze wil worden, ook al is het maar even, als je natuurlijk bij haar wilt zijn. Weet tegelijkertijd dat ze op een dag in de spiegel kan stappen, erin kan oplossen en voor altijd kan verdwijnen. Om bij haar te zijn, moet je anticiperen op haar meest intieme verlangens, en ze is een onvoorspelbare dromer, "rustig zwembad met zo-a-ky duivels",

Gooit ondergoed door het appartement. – De specialist adviseert om tot deze zwakte te vervallen. "Meestal wordt dit gedaan door vrouwen die zich bezighouden met creatief werk en de juiste mentaliteit hebben – actrices, muzikanten, programmeurs. In seks zijn het gepassioneerde furies en grote dromers, en als je blij bent met de laatste, laat ze dan hun slipje verspreiden zoals je wilt", – adviseert hij.

De seksuoloog lette ook op de gewoonten van mannen. En dus als je partner

Prikt met een vinger in de neus. – Dit, zo meent de expert, geeft hem een ​​macho, toont een onbewust mannelijk verlangen "binnenvallen" in een holte en niet alleen met uw vinger. Toegegeven, vanuit vrouwelijk oogpunt is dit het meest antiseksuele mannelijke gedrag, merkt Knyazkin op.

Spuugt en spuugt. – "Vanuit medisch oogpunt hebben ze een overactieve functie van de endocriene klieren, en als we bedenken dat de structuur van de menselijke speekselklieren identiek is aan de pancreas en prostaatklieren en fysiologisch samen werken, dan is het gemakkelijk te raden dat "spugen man" – Cadeau "stiervader". De hoeveelheid afgescheiden sperma is recht evenredig met de mannelijke potentie en de kracht van het orgasme", – schrijft de wetenschapper.

Scheert niet. – "Een driedaagse stoppelbaard is natuurlijk een teken van een echte macho, als de man geen eetbui heeft en geen zwerver", – de seksuoloog gelooft, en merkt op dat als ongeschoren organisch wordt gecombineerd met een fris Engels overhemd, een man een chique minnaar is, sterk, gepassioneerd, maar. voornamelijk egoïstisch.

Maakt het haar constant recht. "Dit wordt gedaan door mensen die achterdochtig en onzeker zijn, die niet zeker zijn van hun potentie of van waar ze van houden.. ", – merkt Knyazkin op

Likt haar lippen. – Dit gebaar is volgens de seksuoloog typerend voor mannen die wellustig zijn, maar hun passies niet kunnen bevredigen.

Stottert. – "Als een man, naast dit onaangename kenmerk, zijn gedachten niet echt kan uiten en een voorstel kan formuleren, dan heb je te maken met een persoon met een enorm schuldcomplex, asthenisch vermogen en een neiging tot masochisme.", – de specialist twijfelt niet.

Staart naar open lichamen. – Dit wordt gedaan door onverbeterlijke seksuele romantici, of door mannen zonder vrouwelijke aandacht, zegt de dokter. Bedrijfsadvies van Dr. Knyazkin – geef de voorkeur aan positieve mannen die, wanneer ze elkaar ontmoeten, in de ogen kijken, weten hoe ze moeten luisteren en oprecht geïnteresseerd zijn in wat u zorgen baart. Anders. vandaag houdt hij van je borsten of slanke benen, en morgen zal hij grotere borsten of slankere benen zien, en slaat hij gewoon linksaf.

Ze kauwt op nagels en potloden. – Dit is hoe Samojeden en jaloerse mensen zich gedragen, volgens Knyazkin, en jaloezie, zoals je weet, is een vreselijke ziekte. Bovendien kan het wijzen op seksuele disfunctie..

Blijft lang voor de spiegel staan. – "Narcisme is een gewoonte van de typische narcist. In bed zijn zulke mensen egoïstisch. Als je een vergelijkbare partner krijgt, stem je daarop af "warmte" u bent het op het echtelijke bed, en niet andersom. Een echte man (in de zin van een hoge potentie) slaagt erin om zichzelf binnen 1-2 seconden in de spiegel te beoordelen voordat hij het huis verlaat", – merkt de dokter op.

Is dol op cosmetica. – "Dit is een verleidelijke man. Meestal heeft hij een zeer hoge dunk van zichzelf, hoewel hij niet altijd met hem correspondeert.", zegt Knyazkin, waarbij hij benadrukt dat zulke mensen in de regel biseksueel zijn.

Fan van voetbal. Een mannelijke fan is een diagnose, zegt een seksuoloog. "Het is niet dat hij soms naar het stadion of de sportbar gaat, het is erger dat voetbal belangrijker voor hem is dan seks, en hij is zelf geen succesvol persoon, voor wie kuddegedrag kenmerkend is.", – merkt hij op.

Loopt constant met een flesje bier. – "De zuigreflex is gebaseerd op zelfvernedering, een schuldcomplex, angst en verlangen om diep in het onderbewustzijn te komen "mama", – zegt Knyazkin.