Vakantieroman: een klassieker in het genre

De zaken zijn dus geregeld, er zijn rapporten ingediend, de plannen zijn vijf jaar te lang vervuld. Het is gebeurd: je gaat op vakantie om bij te komen, ondermijnd door het microklimaat op kantoor. En je herinnert het je natuurlijk – niets verhoogt de toon als een luchtige aangelegenheid. Het is een slechte vakantie dat ik geen vakantieroman heb gehad …

Onthoud: vakantie moet heet zijn, zelfs als u van plan bent om naar Scandinavië te gaan. Spa-passie verdwijnt en laat geen psychologische gehechtheden en lastige verplichtingen achter. Niets dan prettige herinneringen … Als je natuurlijk volgens de regels speelt.

Hoe ken je deze regels niet ?! Welnu, dan zullen we een snelle training geven.!

Mademoiselle, laat me me even voorstellen …

Je zult verrast zijn, maar de doelen van alleenstaande vakantiegangers, ongeacht hun geslacht, zijn hetzelfde. Daarom is het mogelijk en noodzakelijk om openlijk te handelen – er is geen tijd voor andere tactieken. Zelfs als ze op de rand van een bank zat en zich verschool achter een encyclopedie van de wereldcultuur, betekent dit niet dat ze ontoegankelijk is. Hoogstwaarschijnlijk is ze gewoon een beetje verlegen in deze sinistere resortwereld en hoopt ze stiekem dat jij haar helpt om met angst om te gaan. Drijf dus niet af! En benader uw kennis dapper onder een of ander banaal voorwendsel, zoals “meisje, ik ben al heel lang op zoek naar dit boek! Kunt u het mij een dag lenen? ” Zorg er gewoon voor dat eerst of haar jaloerse vriend (vader, broer) ergens in de buurt loopt met het tweede deel van een zware encyclopedie. In een cast, weet je, het is niet zoals seks hebben, je zult niet vrij kunnen bewegen.

Naast de winkels waar luie burgers en burgers rusten in de schaduw van platanen, zijn er nog vele andere ontmoetingsplaatsen. Nachtclubs bijvoorbeeld – dergelijke etablissementen hebben avonturen en ze gaan daarheen met heel duidelijke bedoelingen. Trouwens, als je niet alleen komt om plezier te hebben, maar met een vriend (of een mannelijk bedrijf), neemt de kans om vrienden te worden met een kudde mooie meisjes toe. Experimenteel bewezen: gemengde bedrijven communiceren natuurlijker dan alleenstaanden.

Je kunt het strand als jachtgebied kiezen – haast je gewoon niet om zijn rug onmiddellijk in te smeren met zonnebrandcrème, het is beter om volleybal aan te bieden. Allerlei tennisbanen, zwembaden en uitstapjes zijn nog beter: je hebt meteen minstens één gespreksonderwerp. Maar in een restaurant tijdens het diner is het beter om geen kennis te maken. Of wacht tenminste tot het dessert arriveert. Op vakantie, weet je, veel meisjes hebben trek! Misschien ben je niet op je plaats.

Advies: als u uw vakantie doorbrengt in een exotisch land met een oosterse mentaliteit, pas dan op dat u lokale schoonheden in uw kamer uitnodigt. Anders loop je ’s ochtends het balkon op en loop je het risico een dozijn aboriginals met bamboestokken onder de ramen te zien die de wacht houden.

De tijd raakt op

Zoals eerder vermeld, wordt de strengheidscoëfficiënt van de regels voor een dame in een badpak aanzienlijk onderschat. De levenshouding is het lichtst, de waakzaamheid is afgestompt, het beeld van een eerbiedwaardige specialist is thuis gebleven, in een la … En dat is een pluspunt. Je (lees – je) tijd is beperkt – en dit is een minpuntje. Actie ondernemen! Volgens de etiquette van het resort kunnen (en zouden) gebeurtenissen zich in een versneld programma ontwikkelen.

Optie: dansen, cocktail, haar naar de kamer begeleiden en onschuldig haar wang gedag zeggen. De volgende dag – een soort van samenbrengen van een gezamenlijk evenement, zoals zwemmen naar de boei, ’s avonds een gezellig diner met wijn en … je kunt haar uitnodigen op je kamer onder het voorwendsel van een prachtig uitzicht vanaf het balkon!

Wat is het geheim, vraag je? En het geheim is lichtheid. Het is onwaarschijnlijk dat u een vrouw inspireert als u klaagt over de hoge benzinekosten of als u aandelenkoersen met haar bespreekt. Andere belangrijke gedragspunten: gevoel voor humor en het vermogen om interesse te tonen in een dame. Dat laatste betekent overigens helemaal niet dat je complimenten moet geven. Dit, wat goeds, zal het tegenovergestelde effect hebben: de stroom van vleierij is geweldig, schrikt slimme vrouwen af..

Tip: Heb je ondanks je beste inspanningen het gevoel gehad dat ze niet gretig is om dingen te forceren? Het is mogelijk dat u een persoon bent tegengekomen met een harde opvoeding en strikte principes. Dan zal de relatie, die geen tijd heeft om zich te ontwikkelen, gecompliceerder beginnen te worden – wat heb je eraan, het zal je door het gangpad slepen! En misschien ben je voor haar. Ik vond het gewoon niet leuk. Sorry. Sta er in ieder geval niet op en kijk rond. Zeker tientallen gebruinde schoonheden dartelen in het gezichtsveld, die, net als jij, zijn afgestemd op een resort en niet op een levenslange romance.

Op mijn erewoord

Sensatie is een essentieel ingrediënt bij overspel op het strand. Veel plezier! Maar toch is er een orgel dat onder controle moet worden gehouden … Nee, je raadt het niet goed. U moet uw eigen taal bewaken. Het maakt niet uit hoeveel je deze blondine met een derde borstomvang wilt betoveren op een verlaten strand, vertel haar niet over liefde en beloof niets. Leeg geklets kan vervelende momenten worden – voordat je afscheid neemt, kun je bijvoorbeeld een groots schandaal tegenkomen, waarbij je weigert je wachtwoorden en accounts vrij te geven. Als je uitleg van afkeer aan je geboorteplaats uitstelt, breekt er gewoon een schandaal uit op jouw grondgebied. Herinneringen aan een mooie strandgeschiedenis kunnen nog lang worden herhaald met vervelende nachtelijke telefoontjes en stekende e-mails. Het is dus beter om meteen duidelijk te maken dat je nu goed samen bent – en dat is genoeg. Als ze niet klaar is om zo’n relatiemodel te accepteren, dan zijn er, zoals eerder vermeld, genoeg andere schoonheden in het resort. En als dit specifieke meisje in je ziel is gezonken … Sorry, maar het lijkt erop dat dit niet langer alleen een vakantieroman is.

We verbinden verbeeldingskracht

Wat goed is aan de klassieke “strandrelatie” is de mogelijkheid om een ​​tijdje te reïncarneren in een heel andere persoon (uiteraard als je niet verwacht contact te blijven onderhouden met de uitverkorene). Je kunt doen alsof je een jonge, bescheiden oligarch bent, je kunt integendeel doen alsof je een arme student bent en besparen op ijs. En je krijgt ook een unieke kans om in het leven die seksuele fantasieën te realiseren waarvan je altijd hebt geaarzeld om je constante levenspartner te vertellen. Neem bijvoorbeeld een potje glijmiddel met fruitsmaak mee op vakantie. Of handboeien. Of een kietelaar. Een brede selectie van dergelijke “dingen” is te vinden in de keten van boetieks “Empire of Senses MonAmour”, maar hoe je ze kunt gebruiken – we denken dat je het niet hoeft uit te leggen.

Vaarwel

Resort Love is een kort verhaal, een verhaal van een paar weken of zelfs minder. Maar zelfs als je nu het beeld van een meisje alleen in je geheugen wilt laten – toch … neem haar telefoonnummer. Niemand verplicht u haar te bellen. Maar wie weet – op een winteravond word je ineens overweldigd door zomerse nostalgie en denk je: “Verdomme! En het zou leuk zijn je te zien! “

Ze is op zoek naar avontuur als ze …

Kwam alleen of met een vriend naar het resort
Ze geeft de voorkeur aan onthullende outfits, en zelfs haar strandslippers – met hakken
Verlaat een nachtclub om naar een andere te verhuizen
Geeft non-verbale signalen – schudt haar, speelt met een schoen, raakt de lippen aan, enz..
Lacht gewillig als reactie op je grappen (zelfs de meest controversiële)

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!