Top 18 dingen die meisjes leuk vinden aan seks

Inhoud

“Spanking or Kisses?”: Wat vrouwen leuk vinden aan seks?

Wil je een vrouw speciaal plezier geven? Of ben je van plan om seks nog meer pikant te maken? U kunt dit doen zonder rechtstreeks naar de wensen van uw partner te vragen. Doorgaan voor een bekwame minnaar is gemakkelijker dan u denkt! Lees wat meisjes leuk vinden tijdens seks, en breng het liever in de praktijk.!

Kussen

Het eerste waar vrouwen van houden tijdens seks is kussen. Ze moeten deel uitmaken van het voorspel, maar zijn ook geschikt tijdens geslachtsgemeenschap. Je hoeft niet beperkt te zijn tot klassieke kussen op de lippen, je kunt ook kussen:

  • nek en oren;
  • borst;
  • binnenkant van de dijen;
  • het meisje is terug van schouderbladen tot stuitbeen.

En in combinatie met andere soorten strelingen – strelen en hartstochtelijke knuffels – wordt het voorspel nog heter!

Je bijt haar

Kussen kan worden afgewisseld met zacht knabbelen. Vooral de oorlellen en nek van een vrouw zijn gevoelig voor dit soort stimulatie..

Roofzuchtige blik

Oogcontact tijdens voorspel en seks is iets waar elke vrouw aan begint. Niets gaat zo aan als een man die zijn partner met een blik duidelijk maakt dat hij een roofdier is en dat zij een gevangen prooi is..

Langzaam uitkleden

Veel stellen geloven dat hoe sneller de kleding op de grond ligt, hoe feller de seks zal zijn. Echter, ongehaast uitkleden, afgewisseld met tactiele aanrakingen, zal beide partners enorm prikkelen en het voorspel van hogere kwaliteit maken..

Borst spellen

De borsten en vooral de tepels zijn voor veel vrouwen een erogene zone. Dit deel van het lichaam wordt het best gestimuleerd met kussen, tongstreling, adem en vingertoppen. Maar het is de moeite waard om af te zien van intensere stimulatie – tenzij de partner natuurlijk een van degenen is die van milde pijn houdt tijdens seks..

Prelude. Veel voorspel

Als je de artikelen van de sectie “Liefde en seks” op de officiële website van Pavel Rakov leest, zul je ontdekken dat meisjes 2-3 keer meer tijd nodig hebben dan mannen om volledig klaar te zijn voor seks. Lang voorspel bevordert maximale ontspanning van de partner, brengt haar in de juiste gemoedstoestand. En hoe sterker een vrouw in de stemming is voor seks, hoe meer plezier ze een man zal geven.!

Als je nog nooit genoeg tijd hebt gegeven om te voorspellen, gebruik dan de tips uit het artikel “Hoe je een meisje opwindt en de eerste date naar seks brengt”. Deze methoden werken feilloos en zijn door honderden mannen getest.!

Clit spelen

Niet alle vrouwen ervaren een vaginaal orgasme, voor de meesten is het gemakkelijker om een ​​clitoris te bereiken. Daarom besteden ervaren geliefden speciale aandacht aan de clitoris tijdens het voorspel en tijdens seks. Je kunt dit gevoelige deel van het lichaam van het meisje stimuleren met je tong, vingertoppen, speelgoed met vibratie.

Ze ziet dat je opgewonden raakt

De erectie van een man is aangenaam voor elke vrouw. Zo begrijpt de partner dat de man haar nu wil hebben – en dit is soms beter dan duizend complimenten.!

Als je helemaal naakt bent

Als mannen worden aangetrokken door een licht understatement, dan is voor vrouwen alles precies het tegenovergestelde. De schone seks komt voort uit de contemplatie van een naakt mannelijk lichaam, dat hen op dit moment tegelijkertijd zo mooi en zo weerloos lijkt..

Penetratie

Het moment van penetratie en het gevoel van pulsatie van een opgewonden penis binnenin doet vrouwen letterlijk naar adem happen van genot. Trouwens, om de een of andere reden vinden veel jongens het leuk als een meisje lichte weerstand biedt tijdens deze fase van seks. Alsof hun prooi nog steeds niet gelooft dat hij eindelijk is gevangen en een laatste poging doet om uit de klauwen van de jager te ontsnappen!

In het gewone leven stoot de geur van zweet vrouwen af, maar tijdens seks kan het ernstig opwindend zijn! Door te zweten, laat iemand feromonen vrij die het andere geslacht aantrekken en de lust vergroten..

Fluisteren

Vieze woorden die tijdens geslachtsgemeenschap worden uitgesproken, zullen zelfs de meest bescheiden vrouw prikkelen. Veel meisjes vinden het vooral leuk als ze tijdens de seks zachtjes worden gewurgd en allerlei vulgariteiten in hun oor fluisteren.

Wanneer een man hem het gevoel geeft dat hij een seksgodin is

Het is normaal dat iedereen trots is dat hij ergens in is geslaagd. Het besef dat ze erin geslaagd is een man tot een betoverend orgasme te brengen, zal de trots van elk meisje amuseren. De volgende keer zal ze nog enthousiaster en enthousiaster komen..

Als je partner zo betrokken is dat hij niet kan praten

Is seks zo goed dat het adembenemend is? U hoeft niet te proberen om op zijn minst een paar woorden uit te persen, het is beter om u te concentreren op zuchten, kreunen en genieten. Door deze geluiden zal het meisje perfect begrijpen dat ze alles goed doet en de man maximaal plezier geeft..

Harde en snelle seks

Lang voorspel afwisselen met snelle seks in een paskamer, een badkamer in het ouderlijk huis of een auto is soms nodig. Overigens is het de moeite waard er rekening mee te houden dat meisjes dol zijn op slaan en slaan tijdens harde seks – waarom niet? Het belangrijkste hier is om het niet te overdrijven en elkaar niet te verwonden..

Wees er bovenop

Welke posities vinden meisjes leuk tijdens seks? Veel van de eerlijkere seksen zijn opgetogen over de rijhouding. Hiermee kunt u de penetratiediepte van het mannelijke lid regelen, het ritme instellen en de clitoris stimuleren door tegen het schaambeen van de partner te wrijven. En voor een man maakt deze positie het mogelijk om de borsten van een vrouw te strelen en een verleidelijk beeld te bewonderen..

Orgasme

Een eigen orgasme prikkelt elk meisje, maar de “afwerking” van de partner is een genot voor iedereen, zonder uitzondering. Veel vrouwen verwelkomen ejaculatie op hun eigen rug, billen, borsten, buik, gezicht of rechtstreeks in hun mond. Houd er rekening mee dat het beter is om deze en enkele andere soortgelijke punten van tevoren te bespreken..

Tijd na seks

De eerste minuten na de seks is de tijd dat meisjes graag ontspannen in de armen van hun partner doorbrengen. Ontzeg je geliefde niet zo’n plezier, voor haar is dit een heel belangrijk en intiem moment..

Zoals je kunt zien, hoef je, om een ​​vrouw maximaal plezier in bed te geven, geen seksgoeroe te zijn die de verlangens van andere mensen perfect raadt. Maar laten we eerlijk zijn: als u precies weet wat uw partner wil, wordt uw intimiteit naar een hoger niveau getild! Als ze niet ontspannen genoeg is voor dergelijke onthullingen, doe dan je geliefde een plezier met de cursus Secrets of Women’s Happiness. En zeer binnenkort zal ze zelf haar seksuele voorkeuren rapporteren.!

Mannen, wat windt je soulmate op? Deel de populairste functies in de comments!